Toniki i hydrolaty

Dr Skin Clinic Mgiełka Tonizowanie
Dr Skin Mgiełka Tonizowanie 230ml

• 28 listopada 2020 o 8:12
    BARDZO DOBRY PRODUKT.
    Co skłoniło mnie do zakupu tego produktu? Ciekawość sprawdzenia i przetestowania kosmetyku oraz oczywiście skład. Produkt zawiera: - treahalozę (w ilości 3%), która nawilża i wzmacnia naturalne funkcje bariery ochronnej naskórka oraz przeciwdziała podrażnieniom. - Ekstrakt z wąkroty azjatyckiej (w ilości 15%),poprawia mikrocyrkulacje w naczyniach krwionośnych, co pozwala dostarczyć skórze więcej składników odżywczych, witamin, minerałów i tlenu. Oprócz tego łagodzi podrażnienia, stany zapalne, zwiększa zdolność skóry do regeneracji i wykazuje silne właściwości przeciwstarzeniowe. Cica wspomaga syntezę kolagenu, poprawia napięcie i elastyczność skóry. Jest bogatym źródłem antyoksydantów, witamin (m.in. A, C, E i K) oraz steroli roślinnych. Produkt zamknięty jest w białej butelce o dużej pojemności 230 ml. Posiada bardzo dobry atomizer, który świetnie spełnia swoją funkcję i genialnie rozprasza mgiełkę na twarz. Zapach jest delikatny i przyjemny, nie jest drażniący. Po spryskaniu twarzy produkt szybko się wchłania. Skóra po użyciu tego kosmetyku nie piecze, nie jest zaczerwieniona czy ściągnięta - wręcz przeciwnie, jest ukojona, nawilżona i odświeżona. Bardzo dobrze tonizuje i przygotowuje skórę na przyjęcie kolejnych składników aktywnych z następnie nakładanych kosmetyków. Nie zapycha. Nie zauważyłam aby po jego stosowaniu pojawiały się nowe niedoskonałości. Kosmetyk stosuję rano i wieczorem po każdorazowym myciu skóry oraz w ciągu dnia dla odświeżenia skóry. Produkt godny polecenia.
    Zalety:
    • bardzo dobry atomizer,
    • delikatny zapach,
    • szybko się wchłania,
    • koi,
    • odświeża,
    • nawilża
    • nie podrażnia,
    • nie uczula,
    • nie ściąga,
    • nie zapycha,
    • super tonizuje.
    Wady:
    • nie zauważyłam
    Wika_a
    12 maja 2024 o 15:07
    Super
    Super mgiełka tonizująca, okej zapach. Skład bardzo dobry. Skóra po użyciu jest nawilżona, nie klei się ani nie podrażnia. Mgiełka nadaje uczucia świeżości i ożywienia. Fajny atomizer
  • 17 marca 2023 o 18:30
    Średni
    Tonik nadaje się do cery suchej. Dość dobrze nawilża. Aplikacja jest wygodna chociaż wolę użyć go na waciku. Skład całkiem przyzwoity. Największy minus produktu to zapach. Jest on nieprzyjemny i drażni mnie ale to może kwestia gustu.
  • 2 maja 2021 o 14:54
    Świetny Produkt
    Tonik to obowiązkowy krok w podstawowej pielęgnacji. Ten od dr skin clinik sprawdził mi się bardzo dobrze. Faktycznie oprócz tonizacji daje efekt ukojenia cery oraz eliminuje uczucie ściągania. Produkt jest zamknięty w sporej butelce z atomizerem. Atomizer fantastycznie rozpyla tonik na twarz w postaci delikatnej mgiełki. Kocham to uczucie ! Sam płyn ma delikatny zapach , ale nie podrażnia on oczu. Przyjemnie zwilża skórę przed kremem . Dzięki sporej pojemności jest bardzo wydajny .
    Zalety:
    • dzialanie zgodne z opisem
    • wydajnosc
    • duze opakowanie
    • dobry atomizer
  • 28 listopada 2020 o 8:21
    Fajna
    Bardzo dobrze sie rozpyla. Nie podraznia mojej twarzy. Ma ladny delikatny zapach. Spelnia swoje funkcje tonizujace. Nie oczekuje spektakularnych efektow od toniku. Ten jednak koi moja skore i nawet lekko nawilza. Polecam!
    Zalety:
    • tonizowanie
    • koi
    • nawilza
    Wady: