Kremy na noc

Bielenda Professional Vit-C Active, Antyoksydacyjny krem na noc z kwasem ferulowym i witaminą C

• 7 kwietnia 2025 o 13:33
    Super krem
    Krem na noc Bielenda Professional Vit-C Active z kwasem ferulowym i witaminą C to absolutny hit w mojej codziennej pielęgnacji! Od kiedy zaczęłam go stosować, moja skóra stała się widocznie gładsza, bardziej nawilżona i rozświetlona. Produkt świetnie radzi sobie z przywróceniem naturalnego blasku cerze, która wcześniej była matowa i zmęczona. Krem ma lekką, przyjemną konsystencję, która bardzo dobrze się wchłania, nie pozostawiając tłustej formuły, co jest dla mnie dużym plusem. Zauważyłam również, że moja skóra stała się mniej podatna na przebarwienia, a koloryt cery zdecydowanie się wyrównał. Co więcej, formuła z kwasem ferulowym i witaminą C sprawia, że krem działa nie tylko nawilżająco, ale także chroni skórę przed szkodliwym wpływem wolnych rodników, co jest istotne w walce ze starzeniem się skóry. Dodatkowo, opakowanie jest wygodne, a cena jest adekwatna do jakości produktu. Zdecydowanie polecam ten krem każdemu, kto szuka efektywnej pielęgnacji na noc, która odmłodzi i przywróci blask zmęczonej skórze. Produkt w 100% spełnia moje oczekiwania i na pewno pozostanie na stałe w mojej rutynie pielęgnacyjnej!
  • 18 maja 2024 o 16:23
    Brak wielkich rezultatów
    Kocham wszystkie opakowania z bielendy, ponieważ są bardzo praktyczne i w pełni pozwalają użyć produkt. Po tym kosmetyku niestety nie zauważyłam znaczących różnic. Rano twarz jest wygładzona ale przebarwienia nie znikają szybciej. Duży minus jaki zauwazyłam to zapach, na początku myślałam że jest coś nie tak z tym kosmetykiem, a to po prostu ma tak nieprzyjemny zapach.
  • 29 października 2023 o 10:01
    Kosmetyki od marki Bielenda Professional zdecydowanie robią na mnie bardzo dobre wrażenie co sprawia, że aż chce mi się je testować i sprawdzać, jak mogą zadziałać na mojej skórze. Jest ona z natury dość sucha, jednocześnie wrażliwa i reaktywna, dlatego też staram się działać na nią produktami o działaniu nawilżającym, kojącym czy odżywczym. Dodatkowo bardzo lubię efekt zdrowego rozświetlenia. Tym razem jednak zdecydowałam się na krem o działaniu antyoksydacyjnym z dodatkiem witaminy C. Byłam jego naprawdę bardzo ciekawa i udało mi się go zakupić na stronie jednej z drogerii internetowych. Produkt zamknięty został w opakowaniu w formie buteleczki o pojemności 50 ml. Jego sposób podania jest naprawdę bardzo higieniczny, ponieważ mamy tutaj do czynienia z klasyczną pompką. Design produktu utrzymany jest w odcieniach bieli z niewielkim dodatkiem czerni czy pomarańczy. Dodatkowo znajdziemy tutaj wszelkie, najważniejsze informacje na temat kremu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, krótki opis czy zalecany sposób użytku. Cena regularna tej propozycji wynosi około siedemdziesięciu złotych, jednak z tego co widzę, łatwo idzie go zdobyć na różnego rodzaju promocjach. Posiada dość zbitą, natomiast w dalszym ciągu kremową formułę i białą barwę. Pachnie raczej nieciekawie, moim skojarzeniem do tego zapachu był od razu spalony kurczak. Na szczęście nuty te są ulotne i nie utrzymują się długo na skórze. Produkt stosowałam podczas wieczornej pielęgnacji jako ostatni element. Już pół pompki jest wystarczające, aby odpowiednio pokryć naszą buzię wraz z szyją, dlatego też kremik ten jest bardzo wydajny. Szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Kosmetyk zdecydowanie posiada działaniu wyrównujące koloryt skóry, dodatkowo subtelnie i elegancko ją rozświetla. Działa także wygładzająco i nawilżająco. Czuje, że odżywia i regeneruje naszą buzię. Daje uczucie przyjemnej miękkości. Krem od marki Bielenda to propozycja dla naprawdę wymagających. Posiada szereg właściwości pielęgnacyjnych, jednocześnie ma przyjemną formułę. Jedyna wada to jego zapach. Mimo to uważam, że warto się przemęczyć i dać szansę temu kosmetykowi.
    • Aplikator
    • Regeneruje
    Meriume
    30 kwietnia 2023 o 16:33
    Najlepszy krem na noc
    Najlepszy krem na noc, jaki w życiu stosowałam. Bije na głowę produkty z wyższej półki. Jest bardzo wydajnie, cudnie pachnie, często bywa w promocji w Rossmannie. Rano buzia jest po nim "napompowana" wodą. Coś cudnego!
    • Absolutnie cudowny zapach
    • Dobry skład
    • Łatwa dostępność
    • Szybko się wchłania
    • Nawilża i odpręża skórę
    • Wygodna pompka
  • 3 kwietnia 2023 o 17:57
    takie produkty z wit. C to ja mogę miec
    Z szarej, zmęczonej twarzy robi się piękny glow, przebarwienia potrądzikowe znikają oraz lekkie cienia pod oczami. Jestem zakochana w tej serii z witaminami c!
    Zalety:
    • Zadziałanie