Wcierki do włosów i skóry głowy

OnlyBio Hair Balance, Wcierka pobudzająca wzrost włosów (różne zapachy)

Nasi użytkownicy zostawili 365 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 kwietnia 2025 o 21:33
    Nie robi kompletnie nic
    Zakupiłam ową wcierkę z chęcią zapuszczenia długich, zdrowych włosów. Używałam ją codziennie przez trzy miesiące, mimo to nie zauważyłam żadnej różnicy. Ładnie pachnie, nie podrażnia, ale za taką cenę można kupić o wiele lepszy produkt.
    • nie podrażnia
    • wydajna
    • szata graficzna
    • fajny aplikator
    Wady:
    • nie zauważyłam efektów
    • działanie
  • 1 kwietnia 2025 o 13:46
    są lepsze opcje w tej cenie
    Z dużą nadzieją sięgnęłam po wcierkę OnlyBio Hair Balance, licząc na widoczne efekty w postaci szybszego wzrostu włosów i ich wzmocnienia. Niestety, mimo regularnego stosowania, nie zauważyłam żadnej różnicy. Na plus na pewno zasługuje zapach – testowałam kilka wariantów i każdy z nich był naprawdę przyjemny, co umilało aplikację. Atomizer to kolejna zaleta, bo dobrze rozpyla produkt, nie pozostawiając uczucia mokrej skóry czy nieestetycznego obciążenia włosów. Niestety, jeśli chodzi o działanie, produkt kompletnie się u mnie nie sprawdził. Moje włosy nie rosły szybciej, nie zauważyłam też żadnego wpływu na ich kondycję. Plusem jest to, że wcierka nie jest droga, ale w tej samej cenie można znaleźć lepsze produkty, które faktycznie przynoszą efekty. Podsumowując: jeśli szukasz czegoś, co będzie pięknie pachnieć i mieć wygodne opakowanie – możesz spróbować. Jeśli jednak zależy Ci na realnych efektach, lepiej poszukać czegoś innego.
    • Dostępność
    Wady:
    • Nc nie robi
  • 27 marca 2025 o 16:16
    Bardzo fajny produkt
    O wcierkach słyszałam wiele, ale ta od OnlyBio naprawdę mnie zaskoczyła! Choć nie stosowałam jej regularnie, to i tak zauważyłam baby hair, co dla mnie jest ogromnym plusem. To znak, że produkt faktycznie działa! Skład i działanie Bazuje na alkoholu, co może nie każdemu odpowiadać, ale dzięki temu świetnie pobudza skórę głowy i ułatwia wnikanie składników aktywnych. Wegańska formuła z ekstraktem z jałowca i żeń-szenia ma za zadanie stymulować porost włosów i faktycznie – coś w tym jest! Po kilku tygodniach zauważyłam nowe, krótkie włoski, co oznacza, że cebulki dostały solidną dawkę energii. Zapach i aplikacja Zapach jest dość intensywny- ładny i przyjemny. Aplikacja? Wygodna, atomizer daje równomiernie produkt, nie zacina się przy użyciu i nie kapie. Efekty? Mimo że nie stosowałam wcierki codziennie, efekty i tak były zauważalne. Skóra głowy nie była podrażniona, włosy u nasady wydawały się uniesione i świeże, a baby hair to dla mnie największy sukces! Mimo że wcierka ma w sobie alkohol nie czuć szczypania skóry głowy. Podsumowanie Czy warto? Tak! Jeśli szukasz wcierki, która pobudzi wzrost włosów, a przy okazji nie wymaga stosowania jak w zegarku, to OnlyBio Booster jest świetnym wyborem.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    • Dosc intensywny zapach
  • 26 marca 2025 o 11:55
    Niestety dla mnie to nie to…
    Wcierka pobudzająca wzrost włosów OnlyBio Hair Balance zyskała sporą popularność, ale niestety u mnie nie spełniła oczekiwań. Zdecydowanym plusem jest przyjemny zapach, który umila aplikację. Wcierka dobrze się pryska i rozprowadza na skórze głowy, jednak zauważyłam, że obciąża włosy, co sprawia, że szybciej się przetłuszczają. Używana zaczęła być wyłącznie przed myciem włosów. Co do efektów, nie dostrzegłam spektakularnych zmian w przyroście włosów, co było moim głównym celem. Całość oceniam jako średnią – może być to dobry produkt dla osób, które nie mają problemu z przetłuszczaniem się włosów, ale dla mnie okazał się nieco zawodem. Warto spróbować, jeśli szuka się czegoś nowego, ale nie oczekiwałabym cudów.
    • Wygodna aplikacja
    Wady:
    • Powoduje przetłuszczanie się włosów
    • Nie daje wow efektów
  • 17 marca 2025 o 11:58
    Przepiękny zapach, ale niestety nic poza tym
    OnlyBio Hair Balance, Wcierka pobudzająca wzrost włosów, to pierwszy produkt tego typu, który zdecydowałam się wprowadzić do swojej pielęgnacji włosów. Zdecydowałam się na nią z nadzieją na poprawę kondycji moich włosów i ich szybszy wzrost, ponieważ wcześniej nie stosowałam żadnych wcierków. Po kilku miesiącach regularnego używania mam mieszane uczucia i chciałabym podzielić się swoimi wrażeniami. Pierwszą rzeczą, która od razu przyciągnęła moją uwagę, jest zapach. Wcierka dostępna jest w różnych wariantach zapachowych, które są dość intensywne, ale przyjemne. To z pewnością zaleta, jeśli ktoś lubi, kiedy pielęgnacja włosów ma subtelny, ale wyraźny zapach. W moim przypadku zapach utrzymywał się na włosach przez jakiś czas po aplikacji, co było przyjemnym doświadczeniem. Niestety, mimo długotrwałego stosowania (kilka miesięcy) i systematyczności w aplikacji, nie zauważyłam żadnych spektakularnych efektów. Moje włosy nie stały się ani gęstsze, ani nie zauważyłam przyspieszonego wzrostu. Włosy nadal wypadały w podobnej ilości jak wcześniej, a skóra głowy nie wykazywała żadnych zauważalnych zmian. Choć produkt był łatwy w użyciu, a aplikacja była komfortowa, to niestety efekty nie były takie, jakich oczekiwałam. Podsumowując, mimo że OnlyBio Hair Balance ma przyjemny zapach i jest łatwa w aplikacji, nie zauważyłam żadnych znaczących rezultatów w kontekście pobudzenia wzrostu włosów. Może być to kwestia indywidualnej reakcji moich włosów na składniki, ale po kilku miesiącach stosowania czuję się zawiedziona brakiem widocznych efektów. Dla osób, które liczą na szybkie lub intensywne zmiany w wyglądzie swoich włosów, może to być rozczarowujące doświadczenie.
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektów