Wcierki do włosów i skóry głowy

Jantar Odżywka – wcierka regenerująca z esencją bursztynową do skóry głowy i włosów zniszczonych

Farmona Jantar Odżywka Wcierka z Bursztynem 100ml
FARMONA Jantar Odżywka-wcierka Z Esencją Bursztynową Do Skóry Głowy I Zniszczonych Włosów 100ml
Jantar Bursztynowa Regeneracja
Jantar Odżywka-wcierka z esencją bursztynową, regenerująca do włosów zniszczonych 100 ml 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 120 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Meg_xxx
    6 marca 2025 o 11:30
    Bursztynowy eliksir na porost włosów :)
    Jestem zachwycona efektami, jakie udało mi się osiągnąć dzięki odżywce-wcierce JANTAR z bursztynem, która ma wyjątkowe właściwości regenerujące. Moje włosy, średnioporowate, dość długie, borykały się z problemem nadmiernego wypadania i wolnego porostu. Od kiedy zaczęłam stosować tę odżywkę, zauważyłam znaczną poprawę, dlatego chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami. Formuła i skład: Produkt ma świetnie opracowaną formułę, która zawiera esencję bursztynową, znaną z właściwości wzmacniających i regenerujących. Wzbogacona jest o składniki aktywne, takie jak biotyna, arginina, Polyplant Hair, witaminy A, E, F oraz prowitamina B5, które intensywnie odżywiają skórę głowy i włosy. Dzięki tym składnikom odżywka skutecznie hamuje wypadanie włosów, stymuluje ich wzrost i poprawia ich kondycję. Opakowanie i aplikacja: Opakowanie jest funkcjonalne – butelka z atomizerem pozwala na precyzyjne aplikowanie produktu bez zbędnego marnowania. Dodatkowo atomizer umożliwia łatwe rozprowadzenie odżywki bez konieczności kontaktu z palcami, co jest higieniczne i wygodne. Aplikacja jest bardzo prosta – wystarczy spryskać skórę głowy, wmasować i nie spłukiwać. Produkt bardzo szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Jakość produktu w stosunku do ceny: Za odżywkę zapłaciłam w Lidlu, a jej cena była wyjątkowo przystępna ok. 14 zł, zwłaszcza biorąc pod uwagę jej skuteczność. Produkt jest dość tani, a efekty, które osiągnęłam, są warte tej ceny. Jedynym minusem jest wydajność – produkt kończy się dość szybko, zwłaszcza jeśli stosuje się go codziennie, jak zaleca producent. Mimo to, cena nie jest na tyle wysoka, by zniechęcała mnie do dalszego stosowania. Korzyści i efekty: Po kilku tygodniach regularnego stosowania, zauważyłam ogromną różnicę w kondycji moich włosów. Włosy stały się znacznie grubsze, bardziej lśniące, a przede wszystkim zauważyłam wyraźne zagęszczenie, które widoczne jest gołym okiem – mnóstwo baby hair wokół skóry głowy! Włosy są również mniej podatne na łamanie, a ich struktura się wygładziła. Co ważne, produkt w znacznym stopniu ograniczył wypadanie, a porost stał się szybszy, co było moim głównym celem. Zalety: - widoczna poprawa kondycji włosów, - zmniejszenie wypadania włosów, - przyspieszony porost, - zwiększona objętość włosów, szczególnie dzięki baby hair, - atrakcyjna cena w stosunku do jakości, - prosta aplikacja z atomizerem. Wady: - wydajność – produkt kończy się dość szybko, co może być uciążliwe przy częstym stosowaniu, - może nie być odpowiedni dla osób z wrażliwą skórą głowy, choć ja nie miałam z nim problemów. Podsumowanie: Jantar Odżywka-wcierka do włosów z bursztynem zdecydowanie zasługuje na ocenę 5/5. Produkt spełnił moje oczekiwania, a efekty są naprawdę zadowalające. Moje włosy stały się zdrowsze, grubsze i bardziej lśniące. Ograniczenie wypadania oraz przyspieszony porost to dla mnie najważniejsze korzyści, które uzyskałam dzięki temu kosmetykowi. Jedynym mankamentem jest wydajność, ale przy takiej cenie, warto sięgnąć po kolejne opakowanie. Gorąco polecam! :)
  • 17 lutego 2025 o 12:36
    Średnia, są lepsze wcierki na porost
    Odżywka wcierka z esencją bursztynową od Jantar do skóry głowy i zniszczonych włosów. Bardzo byłam ciekawa tego produktu bo pamiętam że kiedyś używałam wcierki od Jantar i była niczego sobie. Ten produkt ma za zadanie odżywić, silnie regenerować i wzmacniać słabe włosy. Ma działać też nawilżająco i łagodzic podrażnienia na skórze głowy . Z pewnością jest to łagodna wcierka, nie podrażnia mojej skóry głowy tylko niestety włosy po jej użyciu wyglądają na przyklapnięte dlatego stosuje ją inaczej niż producent sugeruje. Odżywke wcierkę należy zaaplikować wygodnym aplikatorem na skóre głowy i wmasować ją po czym nie spłukiwać produktu, ja ten ten produkt nakładam przed prawie każdym myciem i spłukuje po paru godzinach, nie wyobrażam sobie inaczej. Nie jest napisane czy używać odżywkę wcierkę na suche czy mokrę włosy , nie próbowałam używac jej po myciu na mokrę włosy bo podejrzewam że mocno by mi je obciążyła. Czy są jakieś efekty po stosowaniu tej wcierki , czy włosy szybciej rosną i są mocniejsze? Używam ponad dobry miesiąc i mogę napisać że jakaś poprawa u mnie jest, są baby hair zwłaszcza przy twarzy ale szału nie ma. Nie wiem czy kupie ponownie bo chce spróbować innych wcierek,tych silniejszych, cenowo jednak się opłaca bo kosztuje niewiele i są często na nią promocję dlatego jak ktoś nie używał to polecam spróbować.
  • 2 lutego 2025 o 19:48
    Interesujący produkt
    Konsystencja wcierki jest wodnista, co ułatwia równomierne rozprowadzenie, dobrze wchłania się, nie pozostawiając tłustego filmu. Dzięki wygodnej butelce z aplikatorem, można precyzyjnie nanieść produkt w odpowiednich miejscach. Po kilku zastosowaniach zauważyłam, że włosy stały się bardziej miękkie, nawilżone, łatwiej się rozczesywały i wyglądały zdrowiej. Co więcej, skóra głowy również wydawała się mniej podrażniona, a swędzenie, które czasami mi dokuczało, ustało. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam również, że pojawiło się więcej nowych, zdrowych włosków.
    AMS58
    9 września 2024 o 13:17
    super
    Kupiłam odżywkę ponieważ czytał wiele czytałam opinii na jej temat a od dawna mam problemy ze skórą głowy oraz z wypadaniem włosów. Ta wcierka zmniejszyła u mnie nie tylko wypadanie włosów ale również zniknęły uczulenia na skórze głowy. Wg mnie jest godny polecenia i skuteczny.
    Zalety:
    • skuteczność . dobry skład, zapach, wydajność. pozytywne działanie widać po dużym użytkowaniu. cena
  • 27 sierpnia 2024 o 11:17
    Strasznie obciąża włosy u nasady.
    Wcierka z jantaru niestety nie spodobała się moim włosom, są po niej strasznie oklapnięte i przetłuszczone. Zapach nie jest tragiczny ale nie widziałam zbyt dużych efektów po niej.