Kupi ponownieTak
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Pierwszy raz zaczęłam tę odżywkę-wcierkę stosować dobre 10 lat temu. Początkowo zaczęłam ją "podkradać" mamie, która miała wtedy podobnie jak ja problem z dużą ilością wypadających włosów. Produkt ten poleciła jej kiedyś sprawdzona fryzjerka, która zachwalała jego skuteczność. Po pewnym czasie regularnego jej stosowania moja mama zauważyła, że dużo nowych włosów zaczęło u niej rosnąć. Dlatego mama poradziła mi, abym też przetestowała ten produkt u mnie, zwłaszcza że mnie też wypadało dużo włosów. Mam włosy cienkie i delikatne, a do tego jak zaczęły mocno wypadać ich duże ilości to zaczęłam stosowanie odżywek. To pierwsza odżywka, która była u mnie skuteczna. Zaczęłam regularnie korzystać z tego produktu zarówno jako wcierkę w skalp głowy, jak i na całej długości włosów. Odżywka-wcierka Jantar ma piękny i elegancki zapach, który długo czuję na włosach. Moje włosy są po niej miękkie, gładkie i dużo łatwiejsze stało się rozczesywanie włosów odkąd jej używam. Już nie muszę się szarpać, aby rozczesać włosy, a idzie to jak bułka z masłem. Zaczęło mi rosnąć bardzo dużo baby hair'ów na całej głowie. Widoczne były zwłaszcza w okolicy skroni, ale moja fryzjerka od razu jak do niej po kilku miesiącach stosowania tego produktu pojawiłam zapytała się ze zdziwieniem jakiego produktu zaczęłam używać, że mam aż taki wysyp nowych włosów. Było mi z tego powodu bardzo miło. <3 Zauważyłam też, że dużo mniej włosów mi wypadało - dużo mniej ich znajdowałam w wannie czy na podłodze w całym mieszkaniu oraz mniej ich zostawało na szczotce do włosów. Na rok czy 2 odstawiłam tę wcierkę, aby z ciekawością przetestować nowe produkty na rynku. Niedawno znowu wróciłam do sprawdzonego produktu, dzięki któremu urosło mi dużo włosów. Był on skuteczny u mnie wiele lat temu, ale nadal jest równie skuteczny. Znów zaczęło mi rosnąć wiele nowych włosów na skroniach. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Ma on wiele zalet. Przede wszystkim jest niesamowicie skuteczny - przy regularnym stosowaniu efekty są zdumiewająco skuteczne i widoczne, nowe włosy rosną, a ja się z tego cieszę. Często też wyglądam dlatego na wiecznie rozczochraną, bo nowe włosy mi śmiesznie odstają jak u Chopina. :) To bardzo tani produkt, za kilkanaście złotych można mieć prawdziwą perełkę do pielęgnacji włosów. To aż niewiarygodne żeby aż tak tani produkt był tak niesamowicie skuteczny i zaowocował nowymi włosami na głowie! Mimo dość niewielkiego opakowania to odżywka bardzo wydajna, bo niewielka jej ilość rewelacyjnie działa i dobrze się rozprowadza po włosach. Włosy się po niej nie lepią, są bardzo nawilżone, nabłyszczone, przepięknie pachną i bardzo łatwo się je rozczesuje. Opakowanie wygląda na bardzo proste, ale jak to się mówi prostota zawsze się obroni. To produkt niezwykle skuteczny i nie potrzebuje jakiegoś wybitnie strojnego opakowania, aby był zauważony i doceniony. Jest powszechnie dostępny, bez większego problemu mogę go kupić w drogeriach czy mniejszych sklepach z kosmetykami. U mnie sprawdza się fenomenalnie. Chyba tylko żółta wcierka z Neboa też się u mnie tak dobrze sprawdziła jak ta odżywka-wcierka od Jantar. Mam do niej duży sentyment, zwłaszcza że jestem jej wierna od dekady. O sile tego produktu przemawia jego skuteczność, bardzo niska cena, powszechna dostępność i przede wszystkim to, że pomimo upływu tak wielu lat ciągle pamiętam o tym produkcie i regularnie do niego wracam. Czasem zrobię sobie przerwę w jego stosowaniu, ale tylko dlatego aby przetestować dla urozmaicenia nowości na rynku produktów do włosów. Nadal będę wierna tej odżywce-wierce. Kupiłam jej wiele opakowań i wiele kupionych w przyszłości jest jeszcze przede mną. Jeżeli podobnie jak ja zmagacie się z dużą ilością wypadających włosów, masz tego dość, że znajdujesz je na szczotce, wannie i podłodze, a chcesz niewielkim kosztem zyskać duży przyrost nowych włosów to koniecznie wypróbuj tę wcierkę - NIE POŻAŁUJESZ! :)
To polska marka, klasa sama w sobie!
PS: Przez dekadę stosowania nie zauważyłam jego żadnych wad, mimo że do oceny wcierki podeszłam skrupulatnie jak dotychczas. Nie kierowałam się sentymentem!
Zalety:
- niesamowicie skuteczny - zapewnia duży przyrost nowych włosów po regularnym jego stosowaniu
- bardzo niska cena (aż szokująco niska jak na tak rewelacyjną skuteczność produktu)
- powszechna dostępność
- piękny, elegancki i długotrwały zapach
- nabłyszczenie włosów
- bardzo duża wydajność - niewielka ilość zapewnia duży przyrost włosów
- niewielkie opakowanie, które wszędzie zmieścisz i nie zajmuje dużo miejsca
- polska marka, którą warto promować
- ułatwia rozczesywanie włosów
- nie skleja włosów
Wady:
- brak - takiego produktu ze świecą szukać!