Olejki do włosów

OnlyBio Hair Balance, Olejek zabezpieczający końcówki włosów (różne zapachy)

Nasi użytkownicy zostawili 274 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 marca 2025 o 19:31
    lekki, skuteczny i pięknie pachnie.
    Ten olejek to totalny game changer dla moich włosów! Końcówki przestały się rozdwajać, są gładkie i wyglądają na zdrowe, a do tego włosy nie są obciążone ani tłuste. No i ten zapach – mega przyjemny! Używam po każdym myciu i serio widzę różnicę. Jeśli masz problem z suchymi, zniszczonymi końcówkami, to warto go wypróbować!
  • 25 marca 2025 o 21:02
    Owocowy olejek do włosów o bardzo dobrym działaniu pielęgnacyjnym.
    Kosmetyki zabezpieczające włosy po ich umyciu są przeze mnie stosowane regularnie. Nie wyobrażam sobie pozostawić mojej fryzury bez odpowiedniego zabezpieczenia, aby zmniejszyć ewentualne ryzyko rozdwojonych końcówek czy po prostu ich puszenia się. Tym razem zdecydowałam się na zakup olejku na końcówki od popularnej w świecie pielęgnacji włosów marki OnlyBio. Produkt udało mi się zakupić będąc w drogerii Rossmann i miałam co do niego spore oczekiwania wiedząc, że jest on naprawdę pozytywnie oceniany. Produkt został zamknięty w opakowaniu w formie butelki wykonanej z plastiku o pojemności wynoszącej osiemdziesiąt mililitrów. Opakowanie jest mocno kolorowe i umieszczono na nim wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości czy zalecany sposób stosowania. W rolę aplikatora wciela się działająca bez zarzutu pompka. Cena regularna kosmetyku wynosi około dwudziestu trzech złotych. Kosmetyk posiada olejkową formułę i lekko złotawą barwę. Pachnie naprawdę bardzo ładnie, ewidentnie czuć tutaj owocowe nuty zapachowe. Bardzo dobrze rozprowadza się na włosach i nie pozostawia uczucia sklejonych kosmyków. Nawet, jeżeli przypadkowo przesadzimy z zastosowaną ilością nie tworzy zbyt mocno widocznego, tłustego efektu. Doskonale wygładza oraz nadaje efekt błyszczących, zdrowych włosów. Sprawia, że są one bardziej nawilżone, odżywione oraz zregenerowane. Dodatkowo jest to naprawdę bardzo wydajna propozycja. Olejek zabezpieczający końcówki włosów od marki OnlyBio sprawdził mi się naprawdę bardzo dobrze i zdecydowanie nie dziwie się, że ma naprawdę dobre opinie. Jest przyjemny w stosowaniu i bardzo wydajny, idealnie sprawdził się moim włosom. Zdecydowanie jestem w stanie go polecić.
    Zalety:
    • Odżywia
    Wady:
    d_t_b
    19 marca 2025 o 21:28
    Wydajny i skuteczny w działaniu
    Uwielbiam po niego sięgać. Doskonale zabezpiecza końcówki włosów. Ujarzmia je, jednocześnie nie robi z włosów strączków. Świetnie nawilża i wygładza kosmyki. Ślicznie pachnie i skutecznie poprawia tym regularność użytkowania. Nie jest nadmiernie tłusty. Daje fajną poświatę. W moim odbiorze jest jakby suchym olejkiem, bo znika bez śladu. Opakowanie z atomizerem dobrze dozuje żądaną ilość specyfiku. Cena, wydajność, działanie i dostępność zdecydowanie na plus!
  • 17 marca 2025 o 15:21
    Olejek
    Zamówiłam olejek kiedyś na promocji przez internet. Olejek bardzo wydajny, mam długie włosy i wystarczy jedna kropelka. Nie obciąża mi włosów, nie robią sie strączki. Zapach również zdecydowanie na plus.
    Zalety:
    • Skutecznie zabezpiecza końcówki włosów przed rozdwajaniem i uszkodzeniami.
    • Nawilża i wygładza włosy
    • Lekka formuła, która nie obciąża włosów.
    • Naturalny skład
    • Idealny do codziennego stosowania
    Wady:
  • 15 marca 2025 o 17:58
    Uwielbiam
    Mój ulubiony olejek do zabezpieczania końcówek włosów ❤️ Pięknie wygładza moje puszące się włosy. Największym plusem jest zapach - zawsze poprawia mi humor. Jest taki śliczny, owocowy, powiedziałabym, że taki radosny jest ten zapach ???? Do tego jest niesamowicie wydajny.