WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

KIKO Milano Unlimited Blush Róż do Policzków 01
Kiko Milano Unlimited Blush

• 26 listopada 2022 o 17:57
    Elegancki
    Markę Kiko na pewno znają fanki makijażu. Tutaj mowa o różu zamkniętym w eleganckim opakowaniu, który już na wstępie przyciąga wzrok. Mój odcień to 05 typowy różany odcień. Wydaje mi się, że ten kolor jest uniwersalny i będzie pasował większości typów urody. Aplikacja jest prosta, dobry pędzel i nie zrobimy sobie krzywdy. Łatwo scala się z makijażem twarzy. Jeśli chodzi o trwałość - jest w porządku, lecz bez szału.
    Zalety:
    • eleganckie, estetyczne opakowanie z lusterkiem
    • przyjemna konsystencja, nie jest typowo suchym produktem
    • dobrze współgra z makijażem twarzy
    • ładna gama kolorystyczna do wyboru
    Wady:
    • trwałość mogłaby być trochę lepsza
  • 25 stycznia 2021 o 12:08
    mój ulubieniec
    O tym różu powiedziała mi moja przyjaciółka która jest makijażystką. Za jej radą kupiłam i jestem naprawdę zachwycona. Róż jest dość mocno na pigmentowany co uważam, że jego zaletę. Pięknie prezentuje się na twarzy dodaje dziewczęcego uroku ;-)
    • pigmentacja
    Wady:
    • brak wad
  • 25 września 2020 o 15:23
    Bez tego różu ani rusz!
    Jestem osobą o bardzo jasnej karnacji, więc jeśli nie użyję w makijażu różu do policzków mogę być pewna, że zaraz posypią się pytania: Wszystko w porządku? Dobrze się czujesz? Jesteś taka blada! Kupiłam go podczas ostatniego wyjazdu do Włoch w salonie Kiko. Nie wiedziałam na co mogę liczyć jeśli chodzi o jakość, ale moją uwagę przykuło piękne opakowanie tego różu. Cudowny design. Naprawdę solidne, porządne i przemyślane. Powiedziałabym nawet, że niejedna luksusowa marka nie ma tak dobrego opakowania. Wybrałam odcień 01 Coral Rose. W opakowaniu wygląda na bardzo intensywny odcień, ale na mojej bladej buzi wygląda naprawdę cudownie! Przepięknie ożywia buzię, i powiedziałabym nawet, że ten odcień ma w sobie coś takiego, że odmładza buzię. Gorąco polecam, również jako cień do powiek, sprawdziłam na sobie :)
    Zalety:
    • cudowne opakowanie;
    • rewelacyjny stosunek ceny do jakości;
    • dobra pigmentacja, wystarczy niewielka ilość na pędzelku aby osiągnąć piękny rumieniec;
    • dobrze się blenduje, nie robi plam;
    • pięknie wygląda również jako cień do powiek;
    • trwałość w porządku;
    Wady:
    • Nie ma wad, uwielbiam go!