Kremy z filtrem do twarzy

Eucerin Sun, Fluid Pigment Control SPF 50+ Emulsja ochronna przeciw przebarwieniom SPF 50+

Eucerin Pigment Control SPF 50+ Fluid Ochronny przeciw Przebarwieniom 50 ml
Eucerin Sun Pigment-Control
e-ZikoApteka.pl
Eucerin Pigment Control SPF50+ Fluid ochronny przeciw przebarwieniom 50ml

ioikjm
    12 sierpnia 2024 o 16:48
    Nie wiem skąd ten zachwyt
    Jasnożółty, lekki, ładnie pachnący SPF. Krem szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy. Opakowanie z pompką też jak najbardziej na plus. Przetestowałam już kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt SPF w kremie i jest to jeden z dwóch, których z całą pewnością nie polecę. Niezależnie od tego co pod niego nałożę (czy olejowe serum z witaminą C czy lekkie hialuronowe) potwornie się roluje. Nie muszę dotykać twarzy, aby krem już się złuszczał. Nałożenie makijażu na ten krem jest bardzo złym pomysłem, nawet jeśli robi się to gąbeczką wklepując. Moje pierwsze wrażenie było dobre, z resztą krem kupiłam z polecenia. Nie wypowiadam się natomiast na temat redukcji przebarwień - zbyt krótko go używam. Ze smutkiem nie polecam, są dużo tańsze i lepsze produkty.
    • wchłanianie
    Wady:
    • okropnie się roluje
    • nie nadaje się pod makijaż
    • cena nieadekwatna do jakości
  • 1 sierpnia 2023 o 22:08
    Najlepszy SPF
    Używam go już od kilku miesięcy. Miałam delikatne przebarwienia po trądziku, po tych kilku miesiącach widać poprawę mojej cery. Wyrównał mi się koloryt skóry, jest ona również dobrze nawilżona. Mam tendencje do zapychania się skóry, ale był to strzał w 10. Produkt nie jest komedogenny. Ma dość intensywny zapach, mi osobiście on nie przeszkadza, dla innych może być zbyt ostry. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • zapach,
    • nawilżenie,
    • wyrównanie kolorytu cery,
    • intensywny zapach,
    • wydajność.
    Wady:
    • cena.
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 czerwca 2023 o 16:35
    Super SPF!
    Bardzo lubię ten SPF i cieszę się ogromnie ,że marka Eucerin zawitała w końcu do Polski. Filtr myśle ,że mogę polecić każdej cerze . Szybko się wchłania , nie jest tłusty ,wykończenie to satyna. Lubię go używać chociaż nie mam przebarwień , mam wrażenie ,że troszkę uspokaja i wycisza moją naczynkową cerę. Jedyny minus to ciężko go dostać w sezonie zimowym więc trzeba robić zapas w lecie.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Nie tłusty
    • Przyjemny i szybkoulatniający się zapach
    • Tiamidol w składzie
  • 12 czerwca 2023 o 9:31
    WOW!
    Naprawdę świetny! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, przyznam szczerze, że już po kilku zastosowaniach został jednym z moich ulubionych SPF-ów. Idealna konsystencja, szybko się wchłania, w ogóle nie obciąża skóry i pozostawia półmatowe wykończenie. Nie zauważyłam problemu z rolowaniem się o czym piszą inne recenzentki. Według mnie - BOMBA. Zarówno na wakacje, jak i cały rok pod makijaż.
    Zalety:
    • szybko sie wchłania
    • nie obciąża skóry
    • ładne wykończenie
    Wady:
    • nie zauwazyłam!
    Drogeria Super-Pharm
  • 25 października 2022 o 18:32
    Dobry spf
    Krem jest w porządku, stosunkowo dobrze się wchłania. Na skórze lekko się błyszczy. Zauważyłam jednak ze w miarę upływu czasu zaczynał się rolowac przy aplikowaniu na twarzy. Tak jakby tracił na swojej konsystencji wraz z tym jak było bliżej do terminu PAO. Jednak pomimo tego dobrze się go rozprowadzało i nie był „tępy”.
    Zalety:
    • Wysoka ochrona
    • Nie jest tłusty
    • Delikatnie rozswietla
    Wady:
    • Mocny zapach alkoholu
    • Szczypie w oczy
    • Im dłużej otwarty tym bardziej się rolował