Cienie do powiek

Eveline Cosmetics Professional Eyeshadow Palette Essential Rose Paletka 8 cieni do powiek

Eveline
Paleta cieni 8 kolorów
Eveline Paleta cieni do powiek Essential Rose 9.6 g
notino.pl
Eveline Eveline Paleta 8 cieni do powiek ESSENTIAL ROSE 9g
Bodyland.pl
Eveline Eveline Paleta 8 cieni do powiek ESSENTIAL ROSE 9g

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 listopada 2023 o 17:18
    Tania i dobra
    Paletkę do cieni od Eveline kupiłam w promocji i dodatkowo skusiły mnie dobrze dobrane kolory. Paleta zawiera aż 8 kolorów, którymi wykonamy lekki makijaż dzienny, jak i wieczorowy. W zestawie znajdziemy klasyczne i uniwersalne odcienie beżu i różu w macie i błysku. Cienie są średnio napigmentowane i trochę ciężko się je blenduje, ale za taką cenę paletka jest dobra. Cienie zawsze aplikuje na bazę lub korektor. Trwałość jest zadowalająca, utrzymują się cały dzień. Jest warta zakupu.
  • 3 września 2023 o 11:43
    Piękne kolory
    Swego czasu była to moja ulubiona paleta, kolory są tak skomponowane, że bez trudu można zrobić makijaż zarówno dzienny jak i wieczorowy. Cienie blenduje się bez problemu, kolory na oku są nieco jaśniejsze niż w palecie, co mi osobiście odpowiadało. Opakowanie nie za duże, bardzo wygodne i trwałe, bo często zabierałam je w podróże. Starły się jedynie napisy. Z pewnością do niej wrócę, jest niczym stary przyjaciel.
  • 21 lipca 2023 o 11:12
    Udana paleta.
    Nie wiem dlaczego do tej pory omijałam tą paletę, być może dlatego, że w sklepach internetowych kolory jawią się jak fiolety, a w rzeczywistości na szczęście tak nie jest. Essential Rose to tylko jeden brudny róż (którego bardzo rzadko używam, aczkolwiek jest on w całkiem ciekawym, neutralnym odcieniu), kremowa biel, szampańska brokatowa perła, cielisty beż, brzoskwiniowe brokatowe złoto, metaliczna rodzynka wpadająca w bordo (najlepszy odcień z paletki), kakao i gorzka czekolada. Dobór barw uważam za świetny (może prócz brudnego różu, który omijam jak pies jeża). Jest 5 matów, 2 brokatowce i 1 metalik. Na moich powiekach żadne cienie nie utrzymują się cały dzień. Z bazą, trwałość wynosi ok. 3 godzin, choć, gdy z nieba nie spływa gorąc, czasami bywa lepiej. Cienie są dobrze napigmentowane (nie to co w paletce Quattro), można malować zarówno dzienniaki jak i wieczorowce. Nie obsypują się mocno. Wydajność jest super. Jak dla mnie, to bardzo udana paletka. Brawo Ewelina!
  • 7 maja 2023 o 16:37
    Cudne kolory i świetna trwałość
    Paletkę otrzymałam w prezencie od koleżanki i jestem bardzo zadowolona. Kolory do cudne, a nałożone wyglądają jeszcze lepiej. Co bardzo mi się podoba są cienie matowe i w tej samej kolorystyce błyszczące. Zazwyczaj są matowe i błyszczące, ale zupełnie inne kolory, te są parami i to jest najlepsze. Dodatkowo wg mnie są bardzo trwałe, bo bez żadnej bazy i utrwalacza trzymały mi się na oczach kilka dobrych godzin. Mam mocno opadające powieki i zawsze na zgięciu zbiera mi się sporo cienia, a w przypadku tego kosmetyku, nie miało to miejsca. Gorąco polecam ????
    Zalety:
    • Kolory, trwałość
  • 14 marca 2023 o 16:49
    Warto mieć pod ręką tę paletkę
    Paletka wygląda bardzo niepozornie, opakowanie to lekki plastik, który niesamowicie szybko się niszczy. Trochę to razi bo lubię ładnie wyglądające kosmetyki:) Ale już zawartość to dla mnie bajka! Śliczny mix kolorków dla kobiecego dziennego makijażu. Herbaciana róża, bardziej słodki cukierkowy róż, miedziana róża, ciemny fiolet, beż tworzą uroczy zestaw. Cienie są świetnie napigmentowane, nie osypują się, bardzo ładnie rozcierają i są trwałe. Paletka poręczna, można ją wrzucić do torebki i gdzieś w biegu, w pracy wykonać makijaż. Polecam!
    Zalety:
    • pigmentacja
    • kolorystyka
    Wady:
    • słabe opakowanie, które się szybko niszczy