Serum do twarzy

Enilome Healthy Beauty E Pro, Serum rozjaśniające

• 12 kwietnia 2022 o 21:24
    Cena za wysoka jak na tak minimalne efekty
    Serum poleciła mi pani w aptece. Kupiłam go za regularną cenę. Produkt znajduję się w szklanej buteleczce z pipetką, natomiast ta bułeczka znajduje się w papierowym kartoniku. Etykieta jest minimalistyczna co bardzo mi się podoba. Pipetka działa bez zarzutów. Samo swym jest lekko żółte, o lejącej konsystencji, posiada lekko słodki zapach. Na twarzy daje lekkie uczucie nawilżenia. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam że niektóre przebarwienia jakby zniknęły, ale zniknęły te jaśniejsze. Serum jest fajną bazą pod kolejne etapy pielęgnacji jak i baza pod makijaż. Niestety nie zauważyłam spektakularnych efektów. Za taką cenę i tak marne efekty raczej nie wrócę do tego produktu. Wolę poszukać innych produktów które pomogą mi w walce z przebarwieniami.
  • 19 lipca 2021 o 19:39
    Przyjemne serum, przeciętne efekty
    Serum Enilome dorwałam w aptece Doz za grosze. Nie miałam wobec niego wygórowanych oczekiwań, ale mimo wszystko spodziewałam się jakiegokolwiek działania. Serum ma przyjemną, lejącą się konsystencję. Błyskawicznie wchłania się w skórę. Cera po zastosowaniu produktu jest delikatnie nawilżona. Serum nie pozostawia tłustej warstwy. Pipetka działa jak trzeba. Niestety opis nie ma za bardzo pokrycia z rzeczywistością. Serum miało pomagać w rozjaśnianiu przebarwień, wyrównywać koloryt skóry, neutralizować cienie. Nie zauważyłam takiego efektu na swojej skórze. W dodatku nie jestem pewna, czy nadaje się dla przewrażliwionej i wrażliwej skóry. Może ciutkę podrażniać. Dla mnie to taki średniaczek.
    Zalety:
    Wady:
    • cena regularna
    • działanie (a w zasadzie wyłącznie delikatne nawilżenie bez rozjaśnienia)

Zobacz także inne Serum do twarzy