Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

Syoss, Color, Shampoo for Colored or Highlighted Hair (Szampon do włosów farbowanych i rozjaśnianych)

Średnia ocena użytkowników: 4,4 /5

Kategoria
Marka
Pojemność 440 ml
Cena 13,99 zł

Inspirowany Japonią szampon Syoss Color z kwiatem tsubaki do włosów farbowanych i rozjaśnianych. Zaawansowane formuły są tworzone przez fachowców i inspirowane japońskimi zasadami piękna.
Inspirowane Azją naturalne składniki połączone z AMINO COMPLEX, mieszaniną aminokwasów, które stanowią podstawowy budulec włosów, pomagają zachować mocne i zdrowe włosy.

Formuła z KWIATEM TSUBAKI:
• Zamyka pigmenty koloru we wnętrzu włosa
• Chroni kolor włosów przed blaknięciem aż do 12 tygodni
• 90% składników pochodzenia naturalnego
• Produkt wegański
• Butelka wykonana w 98% z tworzywa pochodzącego z recyklingu.
• Technologia Color Lock i filtr chronią głębię koloru dla długotrwałej wyrazistości odcienia
• Naturalne składniki: 90% składników pochodzenia naturalnego (w tym woda). Wegańska formuła
• Zaawansowana formuła z kompleksem aminokwasów, które stanowią podstawowy budulec włosów i pomagają zachować mocne i zdrowo wyglądające włosy

Cechy produktu

Recenzje 183

Średnia ocena użytkowników: 4,4 /5
Więcej ocen Schowaj

Daje radę!

1. Działanie: Szampon bardzo intensywnie się pieni. Jedna kropla połączona z woda pozwoliła mi na umycie całych, nawilżonych włosów. Łatwo się spłukuje. Włosy po wysuszeniu są gładkie i sypkie. Widać, że łuski są zamknięte, włosy mniej się plączą. Nadaje też połysk. Ładnie pachnie.

2. Opakowanie: Butelka jest wygodna w użyciu i aplikacji. Szampon się nie wylewa. Łatwo go otworzyć i zamknąć.

3. Skład jak najbardziej ok. 90% pochodzenia naturalnego. Wegański i zawiera aminokwasy. Nie uczulił mnie i nie spowodował łupieżu.

Bardzo dobry szamponik

Ten szamponik kupiłam w drogerii i jestem bardzo zadowolona z niego.
Bardzo fajnie się sprawdził w przypadku moich matowych włosów. Po umyciu tym szamponem włosy stały się bardziej lśniące i wyglądają zdecydowanie na zdrowsze. Idealne się pieni i bardzo jest wydajny. Uważam, że taka jedna butelka dla jednej osoby spokojnie wystarczy na co najmniej pół roku. Ogólnie to jestem pod ogromnym wrażeniem pięknego zapachu tego szamponu. Bardzo dobrze się rozprowadza. Pod względem ekonomicznym jest on stosunkowo niedrogi. Poleciła mi go koleżanka i wiem, że jest on godny polecenia.

• Opakowanie: 5

Super szampon do włosów farbowanych

Lubię ten szampon, świetnie się sprawdza w pielęgnacji moich włosów farbowanych. Utrwala ich kolor, sprawia że są piękne, gładkie i odżywione. Szampon ich nie obciąża, dzięki niemu są dobrze umyte, pełne blasku i delikatne w dotyku.

Super konsystencja, lubię zapach tego szamponu. Całościowo daje 5/5, jeden z moich ulubionych szamponów. :)

• Opakowanie: 5

Szampon bardzo fajnie nadaje blasku włosom oczyszcza ja i postawia piękny zapach na włosach który jest odczuwalny.
Stosowany całą serią daje cudowny efekt z którego jestem zadowolona.

bardzo polecam

Pięknie pachnie, nawilża włosy, nie puszy ich, włosy są miękkie, błyszczące i mega łatwo się rozczesują.
Za tą cenę myślę, że nie można wymagać dużo a produkt daje nam duuużo więcej.

jest świetny

Jako, że rozświetlam ciągle włosy to szampon jest dla mnie rewelacyjny. W dodatku bardzo nawilża skórę przez co mam wrażenie, że moja skóra głowy jest oczyszczona i bardzo dobrze umyta. Cena szamponu jest bardzo niska, jest łatwo dostępny i bardzo ładnie pachnie.

Dobrze się pieni, ma śliczne opakowanie. Lubię jego skład, Na moje włosy działa przyzwoicie, nawilża je i powoduje, że są sypkie i dobrze sie rozczesują.

3 /5

Nie kupi ponownie

• Zgodność z opisem producenta: 2
  • Zapach: 3
  • Stosunek jakości do ceny: 3

Nie dla mnie

Zrobił dobre pierwsze wrażenie. Ma bardzo ładne opakowanie. Podoba mi się czarna butelka na klik. Dzięki prostemu, ale jednocześnie eleganckiemu designowi ma się wrażenie, że jest to produkt fryzjerski, profesjonalny. Niestety tylko tak wygląda . Szampon ma ogromną pojemność, bo aż 400 ml i powiem szczerze, że mnie ta pojemność zmęczyła, bo produkt nie jest dla mnie i ogólnie chyba lubię zmiany, a on się zdawał nie kończyć. Produkt ma dobrą konsystencję, dobrze się pieni, ale niestety na zbyt obciąża moje włosy. Mam włosy długie ze skłonnością do przetłuszczania u nasady i suche końcówki. Bardzo, ale to bardzo szybko się po nim przetłuszczają i nawet po umyciu ze względu na obciążenie mam przyklapa u nasady. Nie zauważyłam też jakoś specjalnie dłuższego utrzymywania się koloru czy odżywienia. Blask jest. Zapach też nie powala, ale każdemu podoba się coś innego. Szampon jest bardzo bardzo wydajny i w przystępnej cenie, a to może być dla niektórych duży plus. No ja się z nim niestety nie polubiłam.

Kupi ponownie

Używa produktu od: rok lub dłużej

• Zgodność z opisem producenta: 3

Lubię

Lubię szampony syoss i to nie tylko ten, kupuje na zmianę. Dobrze się pienia, domywają skórę głowy, włosy jakoś szczególnie się nie płaczą chociaż i tak zawsze używam odżywki. Dodatkowym plusem są zapachy, które mi bardzo pasują. Nie zauważyłam ochrony koloru, ale tego akurat nie oczekuje po szamponie dla mnie ma dobrze oczyszczać i nie szkodzić mojej skórze i włosom z czym radzi sobie dobrze.

Używa produktu od: 2 tygodnie

Kupiony w: Drogeria Super-Pharm

• Zapach: 3
  • Opakowanie: 5

Kolor włosów jest intensywny na dłużej

Szampon dobrze się pieni i rozprowadza na włosach. Zapach troszkę mnie drażni, jednak jestem w stanie go znieść. Po tym szamponie włosy faktycznie na dłużej zachowują intensywny kolor. Są miękkie, pełne blasku. Łatwo się stylizują. Są odpowiednio dociążone jednak nie przeciążone.

4 /5

Kupiony w: Inna drogeria

• Wydajność: 4
  • Zgodność z opisem producenta: 3

Bardzo go lubię

Lubię kosmetyki tej marki u mnie dość dobrze się sprawdzają po mimo iż szampony nie do konca mają rewelacyjny skład ,ja się na składach nie znam próbuje testuje i jeśli coś moim włosom odpowiada to do tego wracam.
Moje włosy długie jasne cienkie...skóra głowy wrażliwa
Szampon poręczna butla duża pojemność to co lubię
I bardzo ładny zapach, który utrzymuje się po umyciu na włosach
Dobrze oczyszcza skórę głowy raczej bez podrażnień
Włosy są czyste miękkie i błyszczące,a to w sumie tyle co może nam dać szampon jaki kolwiek tańszy czy droższy.
Plus że jest w fajnej cenie i łatwo dostępny.
Napewno wrócę do niego nie raz.

3 /5

Nie kupi ponownie

• Zgodność z opisem producenta: 4
  • Zapach: 1
  • Stosunek jakości do ceny: 4
  • Opakowanie: 4

Spełnia obietnice, ale jego stosowanie nie jest przyjemne

Szampon dość dobrze się pieni, wystarczy jego niewielka ilość, aby umyć całe włosy. Faktycznie kolor dłużej jest intensywny, nie blaknie. Mam wrażenie, że dość dobrze pielęgnuje farbowane włosy, sprawia, że dłużej zachowują blask, są miękkie i błyszczące.

Produkt jest wydajny, tani, łatwo dostępny. Spełnia obietnice producenta. Doceniam również jego dobry skład.

Największym minusem, w sumie jedynym, ale bardzo istotnym, jest zapach produktu, za który odejmuję 2 gwiazdki. Jest on dla mnie nie do zniesienia. Próbowałam się do niego przekonać, ale ostatecznie oddałam szampon koleżance.

Kupiony w: Drogeria internetowa

Lubię go!

Szampon rewelacyjnie się sprawdza w codziennym stosowaniu. Pielęgnuje moje farbowane i rozjaśniane włosy, sprawia że są miękkie i pełne blasku, a kocham taki efekt! Szampon ma fajną konsystencję, która nie obciąża moich włosów. Łatwo się pieni, łatwo go spłukać. Jego zapach jest bardzo przyjemny. Bardzo polecam.

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1