Szampony do włosów

L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care, Róża & Geranium, Nadający blask szampon do włosów farbowanych i pozbawionych blasku

Nasi użytkownicy zostawili 102 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 sierpnia 2023 o 15:08
    Lubię
    zamawiam kolejny raz, bardzo wydajny. Często chodzę na basen i po każdym powrocie myję włosy. Niezależnie od tego czy zamoczyłam je w wodzie basenowej uważam, że opary w pomieszczeniach basenu osiadają na włosach.
  • 21 grudnia 2021 o 20:11
    Szampon, odżywkę i maskę z linii Botanicals zaliczam do bardziej udanych produktów jakie stosowałam w tym roku w mojej pielęgnacji włosów. Lubię tą linie za piękny zapach a przede wszystkim działanie na moje włosy, gdyż kosmetyki spełniają moje oczekiwania. Szampon pod względem substancji myjących należy do tych o średniej mocy, świetnie się pieni, dobrze oczyszcza skórę głowy oraz włosy, świetnie działa w duecie z maską czy odżywką z tej samej serii. Opakowanie Szampon znajduje się w dużej butelce z pompką. Bardzo lubię takie praktyczne opakowania, które pozwalają na wygodne i szybkie korzystanie z produktu nawet kiedy mamy mokre dłonie. Kolorystyka butelki nawiązuje do pozostałych elementów linii- wyrazisty róż z motywami kwiatowymi w otoczeniu napisów od razu wyróżniają się na półce. Z tyłu znajduje się szczegółowy opis kosmetyku, skład i omówienie funkcji składników aktywnych. Dzięki temu,że plastik jest półprzezroczysty widać na bieżąco zużycie kosmetyku. Szampon Szampon jest produktem o kremowej konsystencji, jest gęsty i zbity, dzięki czemu mam wrażenie, że lepiej się go nakłada. Posiada zapach charakterystyczny dla całej linii - kwiatowy z lekko kwaśną, cytrusowa nuta. Produkt ma białą barwę z srebrną poświatą. Nałożony na włosy bardzo dobrze się pieni, a to w szamponach bardzo lubię. Otula włosy gęstą, aksamitną pianką. Dokładnie oczyszcza skórę głowy oraz włosy z resztek stylizatorow czy innych Kosmetyków stosowanych przed myciem. Nie placze włosów, świetnie sprawdza się użyty z innymi kosmetykami z tej linii sprawiając, że włosy są miękkie, gładkie i lśniące. Stosuję go raz lub dwa w tygodniu na zmianę z delikatnym szamponem. Produkt jest bardzo wydajny, nie potrzeba go dużo na jedno zastosowanie. Minusem chyba jedynym jest jego wysoka cena regularna- nie jest to kosmetyk profesjonalny, nie powala składem, więc niestety jak dla mnie cena jest zbyt wygórowana . PLUSY przyjemny zapach dokładne oczyszczenie dobrze działa na włosy w połączeniu z balsamem i maską z serii nie plącze włosów przzyjemna konsystencja dużo piany dobra wydajność praktyczne opakowanie MINUSY wysoka cena regularna
  • 11 czerwca 2021 o 14:29
    coś dla włosów farbowanych
    Pierwszy raz o serii Botanicals Fresh Care usłyszałam na YT, w filmiku dedykowanym pielęgnacji włosów (która staje się coraz bardziej popularna). Używałam wcześniej kosmetyków do włosów marki Loreal, ale niestety nie zachwycały mnie. Z tą nową linią jest wręcz odwrotnie, można powiedzieć, że jestem zachwycona. Można trochę pokręcić nosem nad ceną, ale warto poczekać na promocje i się skusić. -piękny, delikatny zapach -dobry skład -dobrze się pieni -wygodna pompka -nie plącze włosów -wydajny -dobrze oczyszcza skórę głowy -nie podrażnia -chroni kolor
  • 30 marca 2021 o 14:00
    Jak dla mnie słaby
    Szampon ładnie pachnie i fajnie się pieni. Powinien chronić kolor, ale nie zauważyłam tego. Od szamponu dostałam łupieżu i skóra głowy zaczęła mi się przetłuszczać. Dobrze oczyszcza włosy. Nie jestem zbytnio zadowolona z tego produktu. Nie sądziłam, że może mi aż tak zaszkodzić. Może jednak coś z składem jest nie tak. Konsystencja jest gęsta i kremowo perłowa. Produkt wystarcza na dosyć długo nawet przy częstym myciu. Opakowanie z pompką jest wygodne. Rurka sięga dna więc spokojnie można wykorzystać go do końca bez obracania butelki. Włosy po umyciu są delikatne, ale już od razu po wysuszeniu przy skórze głowy są tłuste. I to przyczyną nie jest źle spłukany szampon. Widocznie kosmetyk zostawia "tłuste coś" na włosach i skórze. Nie elektryzują się po wysuszeniu. Są trochę obciążone. Nie kupię więcej tego szamponu.
    Zalety:
    • Zapach.
    Wady:
    • Spowodował u mnie łupież i szybko przetłuszcza włosy.
    100n0ga
    20 lutego 2021 o 13:34
    Rewelacja!!!
    Wspaniała linia kosmetyków do włosów! Szampon niesamowicie wydajny. Coś co piszę w pierwszej kolejności, bo to wybitnie duże pozytywne zaskoczenie! Cała seria w istocie chroni kolor, odżywia, dodaje blasku. Mycie włosów tym szamponem to sama radość. Kremowa konsystencja przyjemnie rozprowadza się na włosach, bardzo dobrze się pieni i świetnie oczyszcza. Po myciu i zastosowaniu balsamu z tej serii włosy są sypkie, mięciutkie w dotyku, gładkie, lśniące i cudownie pachnące. Po prostu rewelacja. Kupiłam już cały zestaw i będę wierną fanką!
    Zalety:
    • działanie
    • wygodna i ładna butla (duży plus za pompkę)
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl