Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Isana Reine Haut, Anti-Pickel Gel Żel do mycia twarzy ze skłonnością do niedoskonałości

• Przed chwilą
    Super za tę cenę
    Oczyszczający żel do mycia twarzy marki Isana Żel jest zamknięty w niebieskim matowym opakowaniu,a w środku po wyciśnięciu również jest niebieski kolor samego w sobie żelu,ma bardzo przyjemną konsystencję(trochę takiej galaretki)i taki świeży zapach,mi się ten żel naprawdę bardzo fajnie sprawdza,bo fajnie oczyszcza,jest niedrogi, super odświeża. Wiadomo że są lepsze żele,ale jak za tę cenę bardzo często do niego wracam i jestem zadowolona.
  • 1 maja 2025 o 23:33
    Isana- żel na niedoskonałości
    Żel do mycia twarzy od Isana jest dobrym produktem do czyszczenia twarzy z zanieczyszczeń dnia codziennego w tym makijażu. Wygodna, szeroka tuba z zamknięciem na klik. Formułą żelowa, zapach nie drażni nozdrzy. Pieni się średnio. Moja córka używa go codziennie do zmywania makijażu .Dla niej woda i żel , to produkty, które stosuje do demakijażu. Ma cerę tłustą ze skłonnością do powstawania zaskórników. Jest zadowolona z tego kosmetyku i używa go od wielu lat. Ja natomiast żelu do mycia twarzy używam 1 x w tygodniu. Mam cerę dojrzałą , już nie trądzikową. Ale od czasu do czasu moja skóra potrzebuje solidnego i dokładnego mycia aby pozbyć się zanieczyszczeń kosmetycznych, które zbierają się w porach i tworzą zaskórniki. Poza tym kurz, pot też robi złą robotę. Dlatego 1 x w tygodniu aplikuję żel + woda i skóra idealnie czysta. Twarz robi się matowa, nie błyszczy się. Nie powoduje przesuszenia ani innych reakcji niepożądanych (swedzenie, pieczenie, plamy czy wysypka). Po takiej odnowie skóra idealnie wchłania, wręcz pije sera i kremy pielęgnujące, odżywcze czy produktu przeciwzmarszczkowe. Jestem bardzo zadowolona z działania żelu od Isana, który w sposób dokładny i skuteczny oczyszcza skórę mojej twarzy. Polecam: Dla cer z niedoskonałościami, trądzikiem, wszelkiego rodzaju "pryszczami" do aplikacji codziennej; Natomiast dla cer dojrzałych 1 x w tygodniu - wówczas nie powoduje przesuszania skóry.
    Wady:
    • dla mnie nie ma
  • 19 listopada 2024 o 22:39
    Świetnie oczyszcza!
    Zaskoczył mnie swoją delikatnością i tak skutecznym działaniem. Doskonalenie oczyszczania i usuwa pozostałości makijażu. Po jego zastosowaniu skóra jest gładka, odświeżona i nie ściągnięta. Żel dobrze się pieni, dzięki czemu wystarczy niewielka ilość, aby oczyścić twarz. Dodatkowo, ma charakterystyczny, subtelny zapach, który umila codzienną pielęgnację.
    Zalety:
    • wydajnosc
    • swietnie oczyszcza
    • pomaga w walce z niedoskonałościami
    • nie wysusza
  • 6 września 2023 o 17:33
    Żel do mycia twarzy (niedoskonałości)
    Żel miał przyjemną konsystencję, dość rzadki ale ładnie się pienił i zmywał przy tym nie szczypał w oczy. Zalecany do cery problematycznej chociaż o ile działał ładnie na zaskórniki o tyle nie regulował powstawanie wyprysków. Myślę że to fajny, łagodny żel ale miałam lepsze.
    Zalety:
    • Zminimalizowanie zaskórników
    Wady:
    • Po dłuższym czasie stosowania miałam wrażenie że nasiliło się pojawianie wyprysków
    Ada2115
    2 sierpnia 2023 o 14:57
    Cena adekwatna do jakości.
    Kupiłam produkt na spróbowanie i nie dokonam takiego zakupu drugi raz, używałam żelu ponad miesiąc, zero pozytywnych zmian na skórze, same negatywne, po tygodniu stosowania wysuszyła mi się cera, i pojawiły się zaczerwienia tam gdzie niedoskonałości nie było.Jeśli ktoś ma niedoskonałości w małej ilości to polecam ale dla osób mających mocniejszy trądzik produkt się nie sprawdzi.