Kremy na noc

Madara Organic Skincare Deep Moisture Regenerating Night Cream Krem regenerujący na noc

aojak
    22 marca 2021 o 15:56
    Jeden z najlepszych kremów na noc
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Bardzo głęboko nawilżający i lekki, nie pozostawia tłustej warstwy i szybko wsiąka w skórę - wręcz zbyt szybko, przez co traci trochę na wydajności. Delikatny cytrusowy zapach, naturalna konsystencja. Widać różnicę po kilku użyciach i stan cery zdecydowanie się poprawia!
    Zalety:
    • Firma nie testuje na zwierzętach, produkt wegański
    Wady:
    • Wysoka cena
    wha
    14 marca 2021 o 17:47
    lekki nawilżacz dzienny
    Krem trafił do mnie w pudełku subskrypcyjnym Lookfantastic, w pojemności 20 ml. Produkt ma żółty kolor, świeży, jakby cytrusowy zapach i leciutką konsystencję. Okazał się delikatny, nie podrażniał mnie, nie pojawiły się żadne niedoskonałości itp. Mam suchą skórę i używany na noc, zwłaszcza kiedy, chcąc skupić się w testowaniu na nim, nie łączyłam go z żadnym innym produktem, wchłaniał się błyskawicznie, pozostawiając uczucie "nagiej", średnio nawilżonej skóry. Jako że osobiście wolę na noc kremy bardziej "treściwe", używałam go na dzień. W tej roli sprawdził się bardzo dobrze, nawet pod makijaż. Efektu redukcji zmarszczek na mojej 30+ cerze nie zauważyłam; być może trzeba by na to więcej niż 20 ml produktu. Dla mnie obietnice z nazwy produktu nie do końca zostały spełnione. Może dla młodszych osób będzie bardziej łaskawy? Myślę, że mogą go polubić osoby z cerą tłustą czy mieszaną szukające nawilżenia w lekkiej konsystencji.
    Aggi92
    5 lutego 2021 o 16:21
    Ulubiony krem na noc
    Bardzo dobrze nawilżający krem na noc. Odżywia skórę, regeneruje. Nie blokuje porów, ratunek dla przesuszonej terapią/kwasami skóry. Wszystko jak opisano powyżej w opisie produktu. Efekt utrzymuje się przez cały dzień. Delikatny zapach