Kremy pod oczy

Tołpa Green, Odmładzanie, Przeciwzmarszczkowy ujędrniający krem pod oczy

• 24 grudnia 2021 o 21:43
    Jest dobry
    Kremik pod oczy jest super dobrze nawilża skórę pod oczami wygląda lepiej mi się sprawdził delikatnie wygladzil naprawdę drobne zmarszczki może nie jest to jakiś efekt wow jednak mnie to zadowala świetnie przygotowuje skórę pod makijaż który wygląda lepiej korektor się nie roluje świetnie współgra z innymi kosmetykami szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu jest w małej 15ml tubce ale bardzo wydajny mała ilość produktu świetnie nawilża szata graficzna tez ok jest w biedronce a wcześniej ciężko mi go było znaleźć
    Zalety:
    • Nawilża niweluje drobne zmarszczki
    Wady:
    Azile20
    26 stycznia 2021 o 17:32
    Cieni pod oczami nie zniwelował natomiast dobrze nawilża, ujędrnia i redukuje drobne zmarszczki
    Kremy pod oczy stosuje od dawna. Kiedyś krem pod oczy wydawał mi się zbędnym kosmetykiem teraz niezbędnym :) Markę Tołpa lubię za jakość i przystępność cenową. Krem pod oczy kupiłam na promocji. Krem pod oczy to 15 ml. tubka z biała nakrętką. Szata graficzna ładna z rysunkiem maku. Tubka jest przeźroczysta z zielonym akcentem i makiem a krem jest biały stąd też widać ile kremu pozostaje w tubce oraz to ,że po pewnym czasie trzeba już mocno wyciskać krem z tubki a widać, że sporo znajduje się na brzegach. Krem jest biały, ma konsystencje kremową i nie jest wodnisty. Delikatnie pachnie i dobrze się rozprowadza , wklepuje stając się przeźroczysty. Krem jest bardzo wydajny. Wystarczy niewielka ilość, którą wklepuję codziennie rano. Stosuję od 2 miesięcy i zbliżam się ku końcowi. Krem można stosować rano i wieczorem. Na wieczór stosuję krem o bardziej bogatej konsystencji, tłuściejszy. Ten nie jest wodnisty ale lekki, idealny pod makijaż. Po nałożeniu krem rozświetla okolice oczu ale nie niweluje cieni pod oczami. Krem ładnie nawilża i pielęgnuje okolice oczu. Wieczorem czuć, iż okolice oczu nie są wysuszone a zmarszczki mniej widoczne. Pasuje pod makijaż gdyż szybko się wchłania i nie przyczynia się do gromadzenia korektora w zagłębieniach. Przy dłuższym stosowaniu zauważyłam, iż krem ujędrnia okolice oczu, posiada właściwości wygładzające drobne zmarszczki. Skóra stała się bardziej elastyczna i wygładzona. Krem nigdy nie podrażnił wrażliwych okolic oczu. Posiada bardzo dobry skład i jest bezzapachowy. Motto kremu brzmi ,, mała wielka pielęgnacja" i trudno mi się nie zgodzić. Ten krem daje wyraźne rezultaty przy regularnym stosowaniu. Nie jest to krem, który cudownie zniweluje cienie pod oczami, wyprasuje zmarszczki na maxa ale jest to produkt, który pielęgnuje okolice oczu, pomoże czuć komfort okolic oczu, zniweluje drobne zmarszczki i nie zaszkodzi makijażowi tak aby oczy wyglądały na wypoczęte . Trzeba tylko regularnie stosować i być cierpliwym, naturalne składniki muszą przyzwyczaić się do skóry.
    Drogeria Natura
    Ela1957
    26 stycznia 2021 o 11:40
    Lekki krem pod oczy
    Fajny lekki krem pod oczy, delikatnie nawilża, efektu przeciwzmarszczkowego nie zauważyłam, ale nie oczekiwałam cudów. Rozjaśnia cienie pod oczami. Duży plus za opakowanie.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • brak efektu przeciwzmarszczkowego