Serum do twarzy

Nacomi Next Lvl, Lift it up Peptides 10% Serum Liftingujące serum

Nacomi Nacomi Serum Peptydy 10%

• 29 kwietnia 2025 o 17:41
    Kochane nawilżenie
    Serum ma delikatną konsystencję lekkiego żelu, delikatny, ledwo wyczuwalny, pielęgnacyjny zapach. Doznania w trakcie aplikacji są fantastyczne, dają poczucie silnego, kojącego nawilżenia. Oczywiście potem trzeba domknąć kremem, aby efekt się nie ulotnił. Czy rzeczywiście podnosi owal? Redukuje zmarszczki? chyba nie po jednym opakowaniu, ale w trakcie stosowania daje efekt mniej widocznych zmarszczek poprzez nawilżenie. Opakowanie super - pompka dozująca odpowiednią ilość. Wydajność - zależy ile się używa, ja lubię dużo (min. 2 pompki na jedno użycie). Już mi się skończył, ale wrócę do niego. Obecnie używam wersję ceramidową.
  • 23 marca 2025 o 15:51
    Nacomi Next Level Serum z peptydami 10%
    Serum przeciwstarzeniowe z peptydami, wspomagające syntezę kolagenu i poprawiające jędrność skóry. ✅ Zalety: • Poprawia elastyczność skóry. • Działa przeciwzmarszczkowo. • Lekka, przyjemna formuła. ❌ Wady: • Efekty widoczne dopiero po dłuższym czasie. • Może nie być wystarczające jako jedyne serum w rutynie anti-aging. ⭐ Ocena: 4/5
  • 15 marca 2025 o 21:25
    Nie robi nic i dodatkowo okropny zapach!
    Serum kupiłam w Hebe na promocji.W cenie regularnej nie kupiłabym tych kosmetyków bo to ryzyko.Kosmetyki mają dobre składy,ale ich działania nie widzę na swojej skórze.Serum peptides ma okropny zapach i zero działania na mojej twarzy.Nie wygładza i nie uleastycznia skóry. Nie widzę efektów.Skóra nie wygląda lepiej po tym kosmetyku.Dodatkowo lubi się rolować z kremami.Nie polecam.
  • 17 lutego 2025 o 23:28
    Peptydowy hit od Nacomi – skuteczność, lekkość i świetna cena!
    To serum to jedno z moich największych pozytywnych zaskoczeń w kategorii pielęgnacji skóry! Od pierwszego użycia wiedziałam, że będzie to hit i nie pomyliłam się. Testowałam już wiele kosmetyków z peptydami – zarówno droższych, jak i tych bardziej przystępnych cenowo – i mogę śmiało powiedzieć, że Nacomi Next Lvl Lift it up Peptides 10% Serum wypada rewelacyjnie na tle konkurencji! Przede wszystkim lekka konsystencja – to coś, co uwielbiam! Serum jest bardzo przyjemne w aplikacji, błyskawicznie się wchłania, nie zostawia tłustego filmu ani uczucia lepkości, dzięki czemu świetnie sprawdza się pod inne kosmetyki, w tym pod makijaż. Skóra dosłownie je „pije”, co dla mnie jest ogromnym plusem. Opakowanie – absolutny strzał w dziesiątkę! Jest hermetyczne, co oznacza, że formuła pozostaje stabilna i skuteczna przez cały czas użytkowania. W przypadku kosmetyków z peptydami to bardzo ważne, bo nie tracą one swoich właściwości tak szybko, jak w przypadku słoiczków czy mniej zabezpieczonych buteleczek. Ale najważniejsze – działanie! To serum naprawdę działa, i to już po krótkim czasie stosowania. Skóra staje się bardziej napięta, elastyczna, wygląda zdrowiej i promienniej. Nie spodziewałam się, że produkt w tej cenie może dawać tak świetne efekty, ale tutaj Nacomi przeszło moje oczekiwania. Nie jest to tylko chwilowy efekt „liftingu” po nałożeniu – przy regularnym stosowaniu skóra naprawdę wygląda na bardziej wygładzoną i jędrną. Dodatkowo świetny stosunek ceny do jakości – to jeden z tych produktów, które kosztują niewiele, a działają jak kosmetyk z wyższej półki. Jeśli szukasz budżetowego, ale skutecznego serum z peptydami – to jest to! Na pewno zostaje u mnie na dłużej i już wiem, że będę do niego wracać!
  • 17 stycznia 2025 o 5:48
    Jeden z ulubieńców z serii Nxt Lvl
    Znam niemal wszystkie sera z serii Nacomi Nxt Lvl i jestem ich wielką fanką. Uwielbiam je za jakość, działanie i za to, że niewiele kosztują. Moi ulubieńcy to serum z trehalozą i to z peptydami. Mam 37 lat, wrażliwą, skłonną do wyprysków skórę lat i moim głównym celem jest profilaktyka - zatrzymanie procesów starzenia oraz ujędrnienie. Serum nakładam naprzemiennie - jednego dnia trehaloza, drugiego peptydy, a zimą i jesienią wplatam w to serum z retinolem, rano i wieczorem. Stosuję je od jakiegoś roku i jestem zachwycona efektami - skóra jest gładsza, jędrniejsza, elastyczniejsza, odżywiona i rozświetlona. Serum nie uczula, nie zatyka. Na plus zasługuje także to, że jest bardzo wydajne i ma wygodne opakowanie, a do tego niewiele kosztuje.
    Zalety:
    • działanie - pokrywa się z opisem producenta
    • wygodne opakowanie
    Wady:

Zobacz także inne Serum do twarzy