Kosmetyki brązujące

Lirene Dermoprogram Brązująca pianka do ciała z organiczną wodą kokosową `Cappucino`

Medea05
    24 sierpnia 2024 o 8:11
    Tak, ale zaopatrzcie się w rękawice :)
    Piankę kupiłam wiadomo po co - żeby się trochę opalić. Niestety jestem blondynką o bardzo jasnej karnacji i naturalne opalanie jedyne co mi daje to czerwonego buraczka. Pogodziłam się z tym, teraz używam od czasu do czasu produktów brązujących a tak to jestem białym człowiekiem xd Z produktów brązujących nie lubię dwóch rzeczy * zapachu samoopalacza * pozostawiania tłustej warstwy. Tu przy nakładaniu pianki zapachu nie ma, w sensie jest ale taki właśnie kawowy, więc przy użyciu ok. Natomiast zapach samoopalacza jest wyczuwalny kilka godzin po użyciu. Może nie jest to najmocniejszy zapach jaki znam, ale czasami przyprawia o ból głowy (gdy jest gorąco i skóra się poci, więc nie każdemu pianka może podejść) Efekty są fajne ALE używajcie rękawicy do nakładania. Bez niej piankę ciężko równomiernie rozprowadzić i zostają smugi. Tak więc polujcie na rękawice na promce i myślę że możecie zaczynać ;) Efekt na mojej skórze to bardzo delikatny brazik/przebija się pomarańcza. Dla mnie ok bo lubię delikatną opaleniznę dla wielu nie ok. Opaleniznę da się stopniować ale właśnie maksymalnie do tego braziku. Jeśli chcecie ciemniejszy odcień to musicie wybrać ciemniejszą piankę I to w sumie jest super bo krzywdy sobie tym nie zrobię a serio moje blade ciało łatwo skrzywdzić :D Tania, łatwa w użyciu, przy rękawicy może nie najbardziej wydajna ale wciąż spoko pianka ;)
  • 15 czerwca 2024 o 9:20
    Ładnie pachnie i daje piękną opaleniznę
    Pianka na początku pachnie bardzo ładnie, lekko kokosowo. Niestety jednak, jak w przypadku większości samoopalaczy i pianek kilka godzin po aplikacji zmienia zapach na ten charakterystyczny. Ma biały kolor, nie brudzi ubrań, nie pozostawia smug, jednak aplikuję ten produkt tylko przy pomocy specjalnej rękawicy. Zużyłam już 2 opakowania i na pewno do niej wrócę.
  • 25 kwietnia 2024 o 18:12
    Najlepsza pianka brązująca
    Idealnie rozprowadza się po ciele, nie zostawiając niezliczonej ilości smug. Zapach początkowo jest specyficzny jednak po jakimś czasie przyzwyczajam się do niego. Ogólnie za tą cene efekt jest ładny i naturalny - skóra muśnięta słońcem, nie pomarańczowa jak to jest w przypadku innych produktów.
    • Dozowonik na piankę
    Wady:
    • Pozostawia plamy na ubraniu
  • 12 lutego 2024 o 11:46
    ładny efekt opalonej skóry
    Kupiłam ten produkt w sklepie Rossmann jakoś na wiosnę kiedy zrobiło się ciepło, trzeba było odsłonić nogi. Jestem strasznym bladziochem więc po prostu musiałam kupić ten produkt. Pianka jest białego koloru, łatwo rozprowadza się na skórze. Jednak trzeba uważać na suche miejsca (kolana, łokcie) ja sobie niestety narobiłam pomarańczowych plam. Szybko się wchłania i nie brudzi ubrań. Jednak dużym minusem jest dla mnie zapach. Po aplikacji jest okej, ale za dzień, dwa zaczyna niemiłosiernie śmierdzieć typowym samoopalaczem. Efekt ładny, ale zapach jest dla mnie nie do zaakceptowania więc nie wrócę do tego produktu.
    Zalety:
    • ładny efekt opalenizny
    • łatwy w aplikowaniu
    Wady:
    Ka_tax
    24 sierpnia 2023 o 13:26
    Opalenizna bez wychodzenia z domu
    Zawsze chciałam wypróbować produkt typu samoopalacz jednak bałam się efektu smug czy pomarańczowego odcienia. Dzięki piance od Lirene moje obawy odeszły w niepamięć a pianka jest ostatnio cały czas w użyciu. Produkt jest świetny! Łatwy i prosty w użyciu - mi najlepiej nakłada się go rękawicą wtedy jestem pewna w 100% że kolor będzie jednolity i bez smug. Opaleniznę można budować nakładając produkt kilka dni z rzędu. Pianka nawilża skórę i pachnie przyjemnie kokosem. Produkt zagościł na stałe w mojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Przyjemny kokosowy zapach
    • Możliwość budowania intensywności opalenizny
    • Brązowy kolor