WIZAŻ logo
Kosmetyki brązujące

Eveline Cosmetics Brazilian Body, Ekspresowa pianka brązująca do ciała

22 hity!

Eveline
Ekspresowa pianka brązująca do ciała
allegro
Eveline Cosmetics Brazilian Body pianka brązująca
Eveline Cosmetics Brazil Body
Eveline Brazilian Body Pianka Brązująca do Ciała 150ml

• 25 listopada 2025 o 14:10
    Samoopalacz, który naprawdę działa i nie robi plam
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Eveline Cosmetics Brazilian Body Ekspresowa pianka brązująca to produkt, który naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Jako osoba, która często testuje różne samoopalacze i produkty brązujące, mogę powiedzieć, że ta pianka zdecydowanie należy do jednych z lepszych. Konsystencja jest lekka i puszysta, co sprawia, że łatwo ją rozprowadzić równomiernie na całym ciele.Efekt po aplikacji jest naturalny skóra ładnie się opala, bez smug i plam, a kolor jest ciepły, słoneczny i wygląda bardzo realistycznie. Dodatkowo pianka ma przyjemny, delikatny zapach, który nie przypomina typowego samoopalacza, więc aplikacja jest naprawdę komfortowa.Uwielbiam też, że produkt szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy ani nie brudząc ubrań, co sprawia, że można po nim od razu ubrać się bez stresu. Regularne stosowanie daje stopniowy, równomierny efekt opalenizny, a skóra wygląda zdrowo i świeżo
    Zalety:
    • pianka jest łatwa w użyciu, daje naturalny efekt, nie robi plam i ma ładny zapach
  • 12 sierpnia 2025 o 10:04
    Najlepszy!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Naprawdę najlepszy samoopalacz w piance jaki używałam. Nakładam go rękawicą również z eveline cosmetic i nie robi mi żadnych plam. Dla pięknego efektu opalenizny nakładam go na noc, a zmywam rano. Bardzo polecam!
  • 29 lipca 2025 o 13:36
    Pozytywnie zaskoczona
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To była moja pierwsza styczność z samoopalaczem z piance i jestem pozytywnie zaskoczona. Miałam zero doświadczenia w nakładaniu samoopalacza, a nie powstały mi żadnee smugi i plamy, nawet na plecach czy kolanach łokciach. W właśnie tych problematycznych miejscach nałożyłam balsam i wyszło super. Nakładałam go zwykłą rękawiczką lateksową żeby nie pobrudzić rąk, a na dłoniach nałożyłam pędzlem. Nawet na bladej skórze kolor wychodzi fajnie, naturalnie. Na początku się przestraszyłam bo efektu nie było widać, zostawiłam go na noc i rano piękna opalenizna. Polecam dla osób które nie używały nigdy samoopalacza. Przekonał mnie do pianek i na pewno będę jeszcze używać EDIT: krótko się utrzymuje
  • 26 lutego 2025 o 17:33
    Nie pozostawia smug
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Pianka zamknięta jest w opakowaniu z pompką. Lekka formuła łatwo rozprowadza się po skórze. Nie zostawia smug, ładny kolor. Zapach specyficzny dla kosmetyków o takim działaniu ale nie jest bardzo intensywny. Efekt widoczny po kilku godzinach. U mnie zaczyna się zmywać po dwóch dniach.
  • 4 / 5
    25 lutego 2025 o 20:54
    Brązująca pianka Eveline – naturalny efekt, krótka trwałość
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Testowałam piankę brązującą od Eveline i bardzo podoba mi się efekt, jaki daje na skórze. Kolor wygląda naturalnie, bez pomarańczowych tonów. Konsystencja jest przyjemna, łatwo się rozprowadza, nie zostawia smug (oczywiście przy dobrej aplikacji i wcześniejszym peelingu). Skóra po jej użyciu wygląda zdrowo i promiennie. Natomiast jej największy minus to trwałość – efekt nie utrzymuje się zbyt długo.
    Zalety:
    • Kolor brązujący wygląda bardzo naturalnie, bez pomarańczowych tonów
    • Przyjemna konsystencja, łatwa do rozprowadzenia
    • Nie zostawia smug przy odpowiedniej aplikacji i wcześniejszym peelingu
    • Skóra po użyciu wygląda zdrowo i promiennie
    Wady:
    • Trwałość – efekt nie utrzymuje się zbyt długo
    • Może wymagać częstszej aplikacji, by utrzymać intensywność koloru

szukaj