Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

Garnier, Bio, Rosy Glow 3 in 1 Youth Cream (Krem różany)

Garnier, Bio, Rosy Glow 3 in 1 Youth Cream (Krem różany)

Średnia ocena użytkowników: 4,6 /5

Kategoria
Marka
Pojemność 50 ml
Cena 29,99 zł

Garnier BIO to wyjątkowa gama oparta na roślinnych ekstraktach dopasowanych do różnych potrzeb skóry. Produkty zostały wzbogacone wysoko skoncentrowanymi olejkami eterycznymi oraz wodami kwiatowymi.

Garnier BIO Rosy Glow 3in1 to różany krem przeznaczony do pielęgnacji skóry matowej i pozbawionej blasku. Odżywia, ujędrnia i rozświetla skórę już po jednym nałożeniu.

Formuła kremu różanego Garnier BIO została wzbogacona organicznym olejkiem z nasion dzikiej róży i witaminą C*, dzięki czemu pozostawia skórę promienną oraz z wyrównanym kolorytem.

*Pochodna witaminy C z biotransformacji roślin.

Cechy produktu

• Wydajność: 3
  • Zgodność z opisem producenta: 3
  • Opakowanie: 3

Delikatny ale bez wow

Krem ten jest bardzo delikatny, szybko się wchłania i ma przyjemny zapach. Jedyne co można mu zarzucić to jednak to że nawilżenie jest bardzo krótkotrwałe i w ciągu dnia wcale skóra nie jest nawilżona a przesuszona. Jak dla mnie sam opis kremu jest trochę na wyrost ale myślę że jest sporo osób którym ten krem odpowiada, zwłaszcza jeśli są młode i mają mało wrażliwą skórę.

Mistrzowski zapach

Zachwycil mnie zapach i konsystencja tego produktu. Użytkowanie całkiem przyjemne. Krem zamknięty w wygodnym sloiczku co pozwala zużyć go do konca. Widocznie rozswietla i ujędrnia skórę. Buzia jest rozświetlona i wygląda zdrowo

2 /5

Nie kupi ponownie

• Zgodność z opisem producenta: 3
  • Zapach: 1
  • Stosunek jakości do ceny: 3

Niespecjalny

Krem na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo przyjemnie - poręczne opakowanie, łatwa aplikacja, fajna konsystencja i ciekawy kolor. Dobrze się rozprowadza i pozostawia skórę przyjemną w dotyku - fajnie nawilża i odżywia. Pierwszy minus za zapach - bardzo intensywny i niekoniecznie ładny - mi na przykład w ogóle nie przypadł do gustu. Jednak to, co całkowicie go zdyskwalifikowało w moim przypadku to kolor - krem nie wtapia się całkowicie w skórę twarzy i nawet po całym dniu myjąc wieczorem twarz płatek kosmetyczny jest różowy. Jeśli w ten sposób krem ma wyrównywać koloryt to jednak podziękuję...

• Opakowanie: 5

???????? Różane nawilżenie ????????

Produkt ma dobrze wchłaniającą się konsystencję i całkiem nieźle nawilża. Skóra (moja mieszana) jest dzięki niemu świeża i promienna przez cały dzień. Krem ładnie pachnie i jest wydajny. Będę go polecać i jeszcze na pewno do niego wrócę.

Dobry pod makijaż

Krem dobrze nawilża, odżywia i rozświetla skórę. Po jego użyciu wygląda zdrowo i promiennie.
Krem nadaje się pod makijaż, dobrze się rozprowadza i nie tworzy smug, podkład sie na nim nie roluje. Skóra po całym dniu noszenia makijażu jest nawilżona i odżywiona.

Kupiony w: Drogeria internetowa

Krem różany , Bio, Garnier

Krem różany kupiłam w jednej z drogerii internetowych
Opakowanie to szklany słoiczek o pojemność 50 ml zapłaciłam około 26 zł
Krem ma lekką konsystencję, dobrze się wchłania, nie zapycha porów jest wydajny.
Nakładam krem raz dziennie rano, na skórę twarzy, szyi.
Skóra jest nawilżona, ożywiona, wygładzona, rozjaśniona.
Krem ma przyjemny relaksujący różany zapach.
Dobry krem pod makijaż.
Moja skóra po zimie byłą szara i blada, odkąd używam tego kremu skóra wygląda świeżo, zdrowiej i młodziej.
Bardzo fajny lekki krem w sam raz na poziomową pielęgnację skóry, na pewno jeszcze do niego wrócę.

• Stosunek jakości do ceny: 4
  • Opakowanie: 5

Lekka konsystencja miły zapach.

Moja skóra sucha matowa, pozbawiona blasku.
50 ml, ładnego słoiczka przyciąga wzrok.
Czas na jego zużycie to 12 miesięcy
Sam jego kolor różowy, lekki i kwitowym zapachu.
Ładnie wchłaniał się w skórę pozostawiał ją miękką co dało się wyczuć pod palcami.
Nie zostawiał na mojej skórze lepiej powierzchni.
Krem mogę stwierdzić, że nawilżał moją skórę, może i lekko rozświetlał jej matowy odcień.
Nie zauważyłam ab niwelował zmarszczki.

Wykorzystała: jedna próbka

Świetny produkt!

Ten krem ma wszystko, czego potrzeba w codziennej pielęgnacji. Ma lekką konsystencję, przyjemnie się rozprowadza, szybko wchłania. Widocznie odżywia skórę, która jest nawilżona i ujędrniona. Ślicznie pachnie i rozświetla skórę wyrównując koloryt. Dla mnie hit w estetycznym opakowaniu.

Używa produktu od: 2 tygodnie

Seria Garnier BIo

Moja matowa skóra pod wpływem kosmetyków Garnier Bio jest bardziej odżywiona i ukojona.
Szczególnie odpowiada mi krem różany, na pewno kupię go ponownie, jestem w trakcie 1 opakowania.Pięknie pachnie, zostawia na twarzy przyjemny film, działa skutecznie.

Rewelacyjny produkt

Krem Garnier BIO Rosy Glow 3 in 1 (Krem Różany) przeciw oznakom starzenia do skóry matowej zachwycił mnie od pierwszego użycia za sprawą cudownej lekkiej konsystencji, która świetnie się wchłania oraz przepięknego różanego zapachu, który jest w 100% pochodzenia naturalnego. Krem ma ładny różowy kolor i nadaje skórze zdrowy wygląd, niczym krem BB.
Formuła kremu z organicznym olejkiem z nasion dzikiej róży i witaminą C sprawia, że z każdym kolejnym użyciem cera staje się promienna a koloryt skóry wyrównany. Moja skóra po codziennej dawcę kremu została odżywiona, stała się bardziej jędrna i rozświetlona. Krem jest bardzo wydajny. Opakowanie produktu nadaje się do segregacji, co jest również istotnym aspektem.

Używa produktu od: 2 tygodnie

• Wydajność: 4

Całkiem niezły!

Krem znalazł swoje zastosowanie i u mnie. Zdecydowanie rozświetlił skórę twarzy i fajnie ją nawilżył. Zaskoczyła mnie konsystencja i kolor, który zostawał na skórze, ale po chwili wchłaniał się i znikał, co jest plusem! Opakowanie, super że jest ekologiczne, jednak bez szpatułki nie polecam aplikacji kremu, zwłaszcza przy długich paznokciach.

Fajny, lekki kremik nawilżający

Ten krem to podróż do dobrej cukierni, ponieważ jego zapach kojarzy mi się z nadzieniem pączków z nadzieniem różanym. Ciekawym aspektem jest jego kolor, który z pewnością przyciąga wzrok. Po nabraniu na dłoń jest różowy, jednak kolor nie transferuje się na skórę, no może jedynie w ramach delikatnego ożywienia kolorytu. Dobrze się rozprowadza, jego konsystencja jest raczej typowa, nie jest olejowy ani przesadnie wodnisty. Okres używania tego produktu był dla mnie przyjemnym czasem, głównie ze względu na jego zapach. Poza tym, dobrze nosił się pod makijażem, nie powodował spływania podkładu. Nawilżenie średnie, ale dla mnie w zupełności wystarczające. Rozważam ponowny zakup.

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1