Kremy uniwersalne

Garnier Bio, Rosy Glow 3 in 1 Youth Cream Krem różany

tamrysi
    25 sierpnia 2023 o 13:27
    Warto wziąć pod uwagę
    Bardzo fajny treściwy krem! Wystarczy nanieść odrobinę, dobrze się rozprowadza. Skóra po chwili staje się miękka i nawilżona. Stosuję na dzień jak i na noc. Idealnie sprawdza się pod krem bb! Nie zapycha porów.
  • 3 marca 2022 o 8:19
    Delikatny ale bez wow
    Krem ten jest bardzo delikatny, szybko się wchłania i ma przyjemny zapach. Jedyne co można mu zarzucić to jednak to że nawilżenie jest bardzo krótkotrwałe i w ciągu dnia wcale skóra nie jest nawilżona a przesuszona. Jak dla mnie sam opis kremu jest trochę na wyrost ale myślę że jest sporo osób którym ten krem odpowiada, zwłaszcza jeśli są młode i mają mało wrażliwą skórę.
    Zalety:
    • Słoiczek
    Wady:
    • Brak nawilżenia w ciągu dnia
  • 23 kwietnia 2021 o 15:52
    Mistrzowski zapach
    Zachwycil mnie zapach i konsystencja tego produktu. Użytkowanie całkiem przyjemne. Krem zamknięty w wygodnym sloiczku co pozwala zużyć go do konca. Widocznie rozswietla i ujędrnia skórę. Buzia jest rozświetlona i wygląda zdrowo
  • 22 kwietnia 2021 o 19:17
    Niespecjalny
    Krem na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo przyjemnie - poręczne opakowanie, łatwa aplikacja, fajna konsystencja i ciekawy kolor. Dobrze się rozprowadza i pozostawia skórę przyjemną w dotyku - fajnie nawilża i odżywia. Pierwszy minus za zapach - bardzo intensywny i niekoniecznie ładny - mi na przykład w ogóle nie przypadł do gustu. Jednak to, co całkowicie go zdyskwalifikowało w moim przypadku to kolor - krem nie wtapia się całkowicie w skórę twarzy i nawet po całym dniu myjąc wieczorem twarz płatek kosmetyczny jest różowy. Jeśli w ten sposób krem ma wyrównywać koloryt to jednak podziękuję...
  • 21 kwietnia 2021 o 1:18
    ???????? Różane nawilżenie ????????
    Produkt ma dobrze wchłaniającą się konsystencję i całkiem nieźle nawilża. Skóra (moja mieszana) jest dzięki niemu świeża i promienna przez cały dzień. Krem ładnie pachnie i jest wydajny. Będę go polecać i jeszcze na pewno do niego wrócę.