Kremy uniwersalne

Lancome Renergie Multi-Lift Ultra, Full Spectrum Anti-ageing Cream Krem do twarzy

• 2 lipca 2024 o 1:39
    Uwielbiam..
    Moja dojrzała skóra uwielbia to cudo. Pięknie wygładza, ujędrnia, buzia jest jakby wyprasowana, wypełniona od środka. Cudowny pod makijaż. Nie wiem co tak na prawdę powoduje, że wyglądam po prostu pięknie, świeżo. Skóra jest jakby 20 lat temu... To nie jest tylko moje odczucie, ale i innych, którym zdradziłam mój sekret, kiedy pytali co robię, ze tak wygląda moja buzia. Otrzymałam kiedyś próbkę tego cudeńka i się zakochałam. Od tego momentu używam tylko tego kremu na dzień. Do tego piękne opakowanie, zapach... Cena nie jest mała, ale w porównaniu do innych , dużo droższych to cena Ultra jest absolutnie adekwatna do jakości. Ale uwaga! Jest jeszcze wersja z spf. Oczywiście stoi u mnie na półce, ale to zupełnie inny krem. Kupiłam go, bo nie było aktualnie w Sephorze, a konsultantka zapewniała, że to ten sam krem, a jedynie dodany spf. Absolutnie nie! To już zupełnie inny produkt. Polecam każdej pani, szczególnie cerom dojrzałym to cudeńko, ale sprawdzajcie przy zakupie, aby ktoś nie wcisnął Wam wersji z spf.
  • 4 marca 2024 o 18:57
    Drogi i niezwykle przeciętny
    Po kremie i tej cenią spodziewałam się czegoś więcej. Krem zamknięty w bardzo eleganckim fioletowym słoiczku. Po otwarciu można zasuwać jego delikatny beżowo żółtawy odcień o lekkim zapachu, sam kosmetyk jest naprawdę bardzo gęsty do tego stopnia, że bylo mi go ciężko wyjąć z opakowania. Krem wchłania się dość dobrze aczkolwiek trzeba naprawdę uwazac na ilość nakładanego kosmetyku na buzię - przy większych i grubszych warstwach niestety u mnie sie roluje. Używałam go solo nie pod makijaz bo tu nie sprawdził mi sie totalnie, ciężko było go zużyć za te pieniądze spodziewałabym sie czegoś więcej. Zdecydowanie nie ściągnę po niego więcej.
    Zalety:
    • Fioletowe opakowanie
    • Dostępność
    Wady:
    • Rokuje się
    • Jakość nie idzie w parze z ceną
  • 16 lutego 2024 o 17:06
    Czasem potrafił się rolować
    Po kremie i tej cenią spodziewałam się czegoś więcej. Zamknięty jest w bardzo eleganckim słoiczku z którego krem wydobywa się palcami. Jest mocno gęsty o lekko żółtawym odcieniu. Zapach nazwałbym neutralnym. Jest bardzo odżywczy, dobrze się wchłania, jednak należy nakładać bardzo cienką warstwę, gdyż zaczyna się rolować przy grubszej. Nie ze wszystkimi podkładami się lubi, czasami też zaczyna się rolować. To mi zdecydowanie przeszkadzało w użytkowaniu.
  • 7 września 2023 o 10:51
    Pięknie nawilżona cera
    Mam skórę bardzo wrażliwą,na wszelkie kremy reagowała podrażnieniem, robiła się czerwona i piekła.Po zastosowaniu tego kremu skóra wyraźnie została ukojona i pięknie nawilżona.Uczucie ściągnięcia minęło.Serdecznie polecam.
  • 1 września 2023 o 14:44
    Najlepszy krem jaki miałam
    Najlepszy krem jaki do tej pory miałam. Zapach może nie powala, ale cała reszta już tak. Od konsystencji po działanie. Ładnie się wchłania zostawiając lekki film na twarzy, ale nie zostawia jej tłustą. Uwielbiam teksturę zarówno samego kremu jak i swojej skóry po jego zastosowaniu. Oczywiście drugi słoiczek w drodze.