Kremy uniwersalne

Bielenda Fresh Juice, Nawilżający krem booster z bioaktywną wodą cytrusową `Sok z pomarańczy + kwas hialuronowy`

• 11 lipca 2023 o 16:46
    Cud miód i pomarańcza
    Kupiłam ten krem od Bielendy już jakiś czas temu i od niedawna postanowiłam go zacząć stosować. Krem znajduje się w słoiczku z nakrętką. Posiada cudowną szatę graficzną która obiecuje naszej skórze na orzeźwienie oraz nawilżenie z sokiem z pomarańczy. Krem ma przyjemny zapach i konsystencję. Łatwo się go rozprowadza na skórze. Skóra po nim jest cudownie mięciutka w dotyku i gładziutka a także nawilżona i promienna. Jest to mój must have szczególnie na gorące dni!
    • skład
    • nawilżenie
    • orzeźwienie
    • miękka i gładka skóra
  • 30 kwietnia 2023 o 19:40
    Bielenda krem booster
    Wspaniały krem do twarzy . Konsystencja kremu przypomina mi bardziej gęsty, lekko zabarwiony żel. Przyjemnie się rozprowadza na twarzy pozostawiając skórę nawilzoną,jędrną i rześką. Na skórze tworzy się jakby jednolita warstwa ochronna,która lekko połyskuje,tworząc zdrowy blask. Sądzę, że ładnie rozświetli szarą,zmęczoną cerę. Moja cera jest mieszana więc zazwyczaj sięgam po kremy matujące ,regulujące sebum. W przy tego kremu moja buzia stała się nawilżona. Polecam fajny jako podkład pod makijaż nie jest tłusty tylko lekki konsystencja jego jest gęsta.
    Zalety:
    • Jest lekki, nawilża i wspaniale po nim buzia jest świeża i nawilżona oraz oczyszczona
    Drogeria Natura
  • 27 października 2022 o 18:55
    Bardzo fajny krem
    Skusiłam się na ten produkt ponieważ szukałam lekkiego nawilżającego kremu pod makijaż. U mnie sprawdził się idealnie. Ma lekką formułę, szybko się wchłania i jest idealny pod makijaż. Nie zostawia tłustego filmu, a przede wszystkim ma piękny zapach, takiej soczystej pomarańczy, super orzeźwienie przy rannej pielęgnacji! Krem spełnia swoje zadanie, nawilża i odświeża. Na pewno zagości u mnie na dłużej.
    Zalety:
    • Pięknie pachnie
    • Nawilża
    • Lekka formuła
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 27 października 2022 o 11:06
    Żelowe nawilżenie
    Podczas upalnych dni nie stosuję ciężkich kremów nawilżających, wybieram żelowe konsystencje. Tego lata mój wybór padł właśnie na Bielendę. Opakowanie jest szklane, ciężkie, jednak bardzo łatwo jest wydobyć produkt ze środka. Kosmetyk dobrze nawilżał, ładnie rozprowadzał się na twarzy. Zapach lekko cytrusowy, myślę, że nie będzie nikomu przeszkadzał. Wydajny, nie podrażnia i nie zapycha. Szybko się wchłania. Same plusy, zdecydowanie polecam.
    • działanie
  • 16 września 2022 o 6:56
    Uwielbiam ten krem ;)
    Ten krem skradł moje serce już 2 lata temu. Krem z firmy Bielenda z lini Fresh Juice polecam każdemu, kto się mnie zapyta o tego typu produkt. Krem idealnie nawilża a nawet lekko wygładza zmarszczki, przy tym bardzo ładnie pachnie, bardzo orzeźwiająco. Używam go w codziennej pielęgnacji rano i wieczorem. Nie mam po nim uczucia przetłuszczonej twarzy czy ściągniętej. Wchłania się szybko. Jego minusem jest dostępność w moim mieście. Mogę go kupić tylko i wyłącznie przez internet. Używam wszystkich kosmetyków z tej lini. <3
    • Duże opakowanie
    • Działanie
    Wady:
    • Dostępny tylko przez internet