Wszystkie składniki:
aqua (water), c12-15 alkyl benzoate, dibutyl adipate, propanediol, butyrospermum parkii (shea) butter, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, dimethicone, ethylhexyl triazone, glycerin, phenoxyethyl caprylate, potassium cetyl phosphate, shea butter ethyl esters, oleyl erucate, isododecane, cetearyl alcohol, naringenin, lespedeza capitata leaf/stem extract, glucose, citrus junos fruit extract, moringa oleifera seed oil, polysilicone-11, helianthus annuus (sunflower) seed oil, simethicone, hydrogenated vegetable glycerides citrate, microcrystalline cellulose, acrylates/c12-22 alkyl methacrylate copolymer, 1,2-hexanediol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tromethamine, titanium dioxide (nano), decyl glucoside, hydroxyacetophenone, cetearyl glucoside, arginine, coco-glucoside, butylene glycol, tocopherol, alumina, disodium lauryl sulfosuccinate, cellulose gum, propylene glycol, xanthan gum, parfum (fragrance), benzyl salicylate, benzyl alcohol, linalool, hydroxycitronellal, geraniol, limonene, alpha-isomethyl ionone, cinnamyl alcohol, ci 17200 (d&c red no. 33), ci 16035 (fd&c red no. 40)