Żele do brwi

Golden Rose Brow Fixing Gel Brow & Lash Mascara Utrwalająca żelowa maskara do brwi i rzęs

Golden Rose Brow Fixing Gel Maskara do Brwi i Rzęs

• 9 sierpnia 2023 o 19:56
    Najgorszy żel do brwi, jaki miałam!
    Zacznę od tego, że mam dosyć spore doświadczenie z żelami do brwi z różnych półek cenowych, ale nie pamiętam, żebym miała do czynienia z tak złym produktem. Zakupiłam produkt w celu układania jedynie brwi. Opakowanie większe niż posiada większość konkurencyjnych firm. Jest jednak ze słabej jakości plastiku. Jest tandetne. Ma kiepską kolorystykę i nadruk bardzo szybko schodzi. Szczoteczka jest za duża do stylizacji brwi. Nabiera bardzo dużo produktu, przez co skleja brwi i powstaje biały nalot. Źle się nią pracuje. Trwałość moim zdaniem jest zerowa. Nie widzę kompletnie utrwalenia, Włoski po chwili się odkształacają i nie widać kompletnie efektu. Dodatkowo żel schnie całe wieki. Po 5 minutach nadal są mokre. Podsumowując. Wyrzuciłam, a rzadko robię tak z kosmetykami. Nie lubię marnować. kosmetyków, ale niestety nie dałam rady się z nią przemęczyć. Nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • trwałość
    • za duża szczoteczka
    • wolnoschnąca
    • okropne opakowanie
    U konsultantki
  • 2 listopada 2022 o 18:51
    Delikatny żel do Brwi i rzęs
    Przyjemny, lekki i bezbarwny żel do Brwi i rzęs. Ja stosuję tylko do układania Brwi. Sprawdza się dobrze, po zaschniciu trzyma włoski na miejscu. Dobry, uniwersalny produkt.
    Zalety:
    • Trzyma włoski na miejscu po wyschnięciu, nadaje się pod dalszą stylizację rzęs lub Brwi, wydajny
  • 15 listopada 2021 o 20:59
    Dobry żel ale do brwi....
    Bezbarwna, żelowa maskara jest przeznaczona zarówno do rzęs jak i brwi, ja zdecydowanie wolę ją stosować do utrwalenia brwi. Skład jest wegański a w nim znajdziemy biotynę, prowitaminy B5 i aminokwasy które odżywiają brwi i rzęsy. Opakowanie jest przezroczyste, dzieki czemu jesteśmy w stanie kontrolować użycie produktu. Żel ma ma bardzo wygodną małą szczoteczkę dzięki której jesteśmy w stanie w szybki sposób zdyscyplinować i utrwalić brwi.Nie daje efektu sztywnych czy wysuszonych brwi tylko lekko usztywnione co mi bardzo odpowiada.
  • 10 września 2021 o 13:50
    Ciekawy produkt
    Moje rzęsy są naturalnie dobrej jakości - czarne, długie. Brwi - w jednej mam małą dziurę odkąd pamiętam, poza tym są dość grube (w sensie zajmują spory obszar, gdy ich nie odchudzam regulacją), ale pojedynczy włos jest cienki. Do tego rosną trochę nie równo, mam jeden uporczywy włos na brwi który rośnie w innym kierunku niż pozostałe więc go przycinam. Myślę, że przezroczysta mascara to fajny produkt. Można jej używać wtedy, gdy nie chce się stosować makijażu - brwi są utrzymane na swoim miejscu - oczywiście nie do przesady i każdych warunków pewnie nie przetrwają, ale warunki domowe przetrwają jak najbardziej, do tego rzęsy stają się ładnie rozdzielone i delikatnie można je unieść tak jak zalotką poprzez swoją konsystencję żelu co mi się bardzo podoba. W składzie: biotyna, witamina b5 oraz mniej mi znany kwas bursztynowy - stymulujący stymuluje syntezę ATP (trifosforanu adenozyny) w keranocytach, co sprzyja metabolizmowi włosów, paznokci i skóry. Poza tym substancje zagęszczające. Więc jest tutaj potencjał na poprawienie jakości rzęs i brwi przy długotrwałym stosowaniu. Nie zauważyłam podrażnienia oczu podczas stosowania. Na pewno będę ją stosować w dni gdy chcę się lepiej poczuć nie mając makijażu. Ten produkt to zapewnia. Może też na noc na rzęsy i brwi by je odżywić. Edit: po 10 dniach stosowania codziennie widzę wzmocnienie rzęs.
    Zalety:
    • Rozdzielanie rzęs i unoszenie ich
    • Trzymanie brwi na miejscu bez mocnego sklejenia
    • Brak podrażnienia oczu
    • Skład: biotyna, witamina b5, aminokwas
    • Dostępność
    • Pojemność
  • 9 września 2021 o 11:30
    Dla mnie się nie sprawdził
    Natchniona trendami, pięknymi brwiami na Instagramie postanowiłam spróbować na sobie i tak trafiłam na żel golden rose. Zadowolona z innych produktów marki (kredka do brwi, pomadki) myślałam, że będzie to dobry zakup. Żel bardzo długo schnie, nie zastyga, efekt jest bardzo krótkotrwały. Być może na moich gęstych brwiach sobie nie radzi. Produkt zupełnie się u mnie nie sprawdził.
    Zalety:
    • duże opakowanie
    Wady:
    • brak utrwalenia
    • długie schnięcie

Zobacz także inne Żele do brwi