Wody perfumowane damskie

Lancome Tresor Dentelle De Roses EDP

• 22 maja 2022 o 16:26
    Paczula w tańcu z różą, aksamitem i maliną
    Urocze eleganckie pudełeczko skrywa jeszcze piękniejszy flakonik. Kształt diamentu, misterne czarne koronki i róża u szyi. Myślę że wygląd idealnie odzwierciedla to co kryje się w środku. Jest seksownie i tajemniczo. Zapach jest mega kobiecy, ciepły czuć słodkość skóry, zamszu ale nie jest to przesłodzony ulepek....pudrowa róża idealnie współgra z maliną by osiąść na bazie paczuli. Orientalno kwiatowy spodoba się raczej dojrzałej kobiecie. Idealny na randkę i wieczór w klubie. Wszystkie składniki są dobrze wyważone i żaden nie wybija się mocno z tejże kompozycji. I choć nie jestem fanką słodkich zapachów, na podium ulubionych i ukochanych nadal dumnie stoi Libre to uważam, że Dentelle de Roses jest zmysłowa, pełna klasy i elegancka. Żaden zapach nie dodaje mi tyle pewności siebie co właśnie ten. Są to perfumy warte swojej ceny. Dla mnie to bardzo dobra kobieca pozycja na toaletce. Zapach jest ogoniasty, bardzo przyjemny, ponadczasowy i generalnie fajnie się je nosi. Czuję je na sobie cały dzień co rzadko mi się zdarza. Jest trwały. Na szaliku czy chuście czuję je kilka dni... Polecam ❤️
    Zalety:
    • piękne opakowanie
    • Trwały zapach
    • Cudownie wygląda na toaletce
    • Łatwo dostępny
    • Bardzo dobra projekcja
    Wady:
    • brak wad
    Kaisja
    1 marca 2021 o 21:56
    Nie zdziwiłabym się, gdyby Dita von Teese nalewała te perfumy do szklanego kielicha, w którym się kąpie na scenie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Perfumy stanowią kolejna odsłonę zmysłowości w "nocnej" serii Tresor – tym razem magnetyzującej niezwykle uwodzicielskimi, wręcz buduarowo kuszącymi różami, w towarzystwie seksownie soczystych: maliny i mandarynki, na tle aksamitu i zamszu. Czyli naprawdę buduarowo, więc te mocne i trwałe perfumy - do biura, i w ogóle w ciągu dnia, należy dawkować oszczędnie, a spodobają się z pewnością Miłośniczkom – myślę, że niezależnie od wieku – akordów słodkich, różanych, owocowych, i piżmowo-pudrowych. Różanie zmysłowe są te perfumy w stopniu wręcz oszałamiającym – dla Kobiet śmiałych – i nie przewrażliwionych na intensywne aromaty. Dla mnie są zbyt jawnie rozerotyzowane, ale szczerze polecam wypróbowanie tych pięknych, sensualnych perfum wszystkim śmielszym ode mnie Paniom.
    Zalety:
    • kompozycja – piękne – o akordach słodkich, różanych, owocowych i piżmowo-pudrowych – dla śmiałych Miłośniczek wyjątkowo zmysłowej, nocnej róży,
    • trwałość i projekcja – bardzo dobre,
    • flakonik – ładny, z biżuteryjnie starannymi zdobieniami, w stylu typowym dla serii Tresor
    Wady:
  • 26 lutego 2021 o 10:48
    różana nowość od Lancome
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    jest to nowa propozycja kolejnego zapachu z rodziny Tresor. Tym razem nutami głowy są Malina i Mandarynka; nutą serca jest Róża; nutami bazy są Aksamit i Zamsz Dla mnie dominująca jest róża w tym zpachu, choć w pierszym momencie przełamana mandarynką oraz kwaskowatą maliną. Zapach o mocnej projekcji, jednak dość szybko się tonuje na skórze. Pięknie unosi się z ciepłem ciała, pozostawiając za właścicielką długi ogon. Intensywne, bardzo kobiece, Flakon - w formie ciemnoczerwonego diamencika, typowego dla Tresor Pasowałby mi na zblizającą wiosnę. Zapach narazie mam w formie testowej. Nosiłam go już parę dni na sobie, korzystając z próbek. Zaintrygował mnie i myślę, że skończy się to zakupem flakonu.
    Zalety:
    • kompozycja
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie