Rozświetlacze

Lovely Pastel Tropics, Brightening Powder Rozświetlający puder do twarzy

• 10 sierpnia 2023 o 15:16
    Mocny rozświetlacz
    Puder a raczej jest to rozświetlacz. Nie jest to efekt delikatnie rozświetlonej cery a efekt glow po całości. Używałam go jako rozświetlacza bo na całą twarz dla mnie jest za mocny. Daje piękną tafle z delikatnymi drobinkami. Dosyć słabo sprasowany i przy lekkim puknięciu mocno się kruszy.
  • 23 października 2022 o 17:36
    Znajduje się w odpowiedniej kategorii ;)
    Pamiętam szał na tą kolekcje. Kupiłam kilka rzeczy od razu, a i tak fioletowej kredki nie udało już mi się nigdy dorwać. :) Uwielbiam pudry rozświetlające, dlatego i ten puder musiał być mój. Liczyłam na puder z delikatnym błyskiem, a nie na rozświetlacz z odrobiną pudru. :O Ten puder to czysty, mocny rozświetlacz do twarzy. Nawet na lato, jak dla mojej skóry dawał za a mocne rozświetlenie. Ale wygładzenia i ładnego utrwalenia, to nie mogę mu odmówić. Samo opakowanie dość solidne w wykonaniu i puder wydajny bardzo! Zużyłam około 3\4 opakowania i puściłam go dalej w świat, zapominając zrobić mu zdjęcie. Uwielbiam wrzucać zdjęcia do swoich recenzji, bo są bardziej wiarygodne, ale teraz już to wiem i od razu robię zdjęcie kosmetyku, którego używam. Nie mógł ze mną zostać, bo to nie dla mnie. Moja twarz po użyciu wyglądała jak świecąca gwiazda. On również nie zastąpi zwykłego pudru, ale jest jako dodatek, którego można użyć na koniec makijażu.
  • 28 maja 2021 o 14:11
    cudo
    bardzo ciekawy i fajny produkt. daje rozswietlone i satynowe wykoniczenie . bardzo delikatne i nie robi ciastka na twarzy, jedyny zarzuc to kolor, dla bardzo jasnych osób lepiej nada się jako delikatny, dzienny rozświetlacz nizjako puder . ale i tak polecam wypróbować . lubię go ;)
    Zalety:
    • wykonczenie, glow
    Wady:
    • kolor
  • 12 maja 2021 o 16:12
    Zdecydowanie warto go kupić :)
    Przyznam szczerze, że gdy pierwszy raz zobaczyłam jego kolor to trochę się przeraziłam. Obejrzałam kilka recenzji tej kolekcji na YT i stwierdziłam, że jednak go kupię. :) Puder wygląda przepięknie na skórze! Nie pozostawia koloru, a jedynie cudny, zdrowy, promienny blask. Nie przyciemnia, przynajmniej ja u siebie tego nie zauważyłam. Moim zdaniem tego typu pudry nie nadają się do utrwalania makijażu więc używam go na całą twarz po wcześniejszym użyciu pudru utrwalającego. Na dekolcie też wygląda świetnie. :) Dla osób nie lubiących tego typu efektu ba całej twarzy myślę, że śmiało sprawdzi się jako subtelny rozświetlacz. Zdecydowanie POLECAM! :)
  • 8 kwietnia 2021 o 12:08
    trochę zbyt wiele
    Rozświetlający puder wydawał mi się super opcją na lato, obstawiałam że w słońcu będzie mienił się delikatnie. Gdy nadarzyła się okazja, otworzyłam w końcu pudełeczko by nałożyć go na podkład. Nałożyłam na twarz, spojrzałam w lustro i trochę się przeraziłam. Cera świeciła się jak bombki na choince... Spodziewałam się bardziej delikatnego efektu. Bez paniki nałożyłam na niego kolejną warstwę pudru - tym razem matującego i efekt był zadowalający. Cera była rozświetlona, delikatnie się mieniła ale efekt nie był tak ordynarny. Polecam omijać też nos bo jako partia wystająca nie wygląda zbyt efektowny. Kosmetyk jest super jako dodatek do makijażu ale nie zastąpi zwykłego pudru. Co do trwałości - trzymał się cały dzień. Muszę jeszcze popracować nad nim by odnaleźć najlepszy sposób aplikacji i partii na które będę go nakładać.
    Zalety:
    • piękne opakowanie
    • rzeczywiście rozświetla
    Wady:
    • trochę zbyt ordynarny, trzeba go hamować zwykłym pudrem