Pudry do twarzy

Catrice True Skin, Mineral Loose Powder Puder sypki mineralny

• 20 lipca 2023 o 9:05
    Musiałam nauczyć się go używać
    Od zawsze pudry nakładałam niewielkim pędzelkiem i tak aplikowany wcale mi się nie sprawdził. Podkład się ważył i bardzo szybko się wyświecał przy mojej mieszanej cerze. Po prostu byłam na nie i przez dlugi czas leżał nie używany. Jednak zmieniłam diametralnie o nim zdanie, kiedy nałożyłam go puszkiem. Trwałość na cały dzień, a do tego piękny efekt na twarzy. Mam jasną karnację. Puder ma delikatny kolor, ale nie zauważam go cerze. Z pewnością kupię go ponownie, bo nakładany puszkiem spełnia wszystkie moje oczekiwania.
    Zalety:
    • utrwalenie
    • wygładzenie
  • 12 stycznia 2023 o 16:28
    Bardzo fajny puder
    Na ten produkt natknęłam sie przez przypadek, gdy moje domowe zapasy się wyczerpały, a ja potrzebowałam pudru "na już". Puder idealnie wygładza skórę i dostosowuje się do koloru skóry. Można go nakładać pędzlem jak i gąbeczka. Dobrze matuje,fajnie wykańcza makijaż i według mnie nie ma opcji z jego przedobrzeniem. Nie wysusza skóry i nie tworzy placków ani nie osadza się na zmarszczkach. Buzia po nałożeniu jest wygładzona i aksamitna.
    Drogeria Jasmin
  • 28 września 2022 o 17:44
    Fajniutki
    Nie jestem fanką całej serii true skin, ale ten produkt totalnie przypadł mi do gustu. Ma piękne wykończenie, bez suchego matu jak większość pudrow, tylko delikatnie rozświetlajace, bluruje twarz, długo się utrzymuje, dobrze współpracuje z bronzem, różem, nie jest drogi, opakowanie wygodnie, można zakręcic dziurki przez które wysypuje się produkt (chwała temu kto to wymyślił), tani, łatwo dostępny, czego chcieć więcej.
  • 28 marca 2022 o 6:04
    Polubiliśmy się bardzo
    Mam skórę tłustą w strefie T. Poszukiwałam pudru mineralnego, taniego a dobrego. I ten true skin zapewnia mi kompleksowe wykończenie makijażu. W sposób nienachalny matowi skórę, nie bieli, wyrównuje strukturę cery, trochę poprawia widoczność porów. Nałożony delikatnie pod oczy daje efekt wygładzenia, nie wchodzi w zmarszczki. Czasem poprawiam odrobinę strefę T w ciągu dnia. Opakowanie bardzo dobrze przemyślane, jest wydajny. Nie widzę minusów
    Zalety:
    • Działanie
    • Dostępność
    Wady:
    Ann976
    6 września 2021 o 16:39
    Rewelacja!
    Puder kupiłam zachęcona pozytywnymi recenzjami całej serii True skin i uważam, że nie były one w najmniejszym stopniu przesadzone. Daje wspaniałe wykończenie bez suchego matu na skórze. Mam cerę mieszaną, a ten puder nie wymaga zbyt wielu poprawek w trakcie dnia i do wieczora wygląda całkiem świeżo (trochę się wyświeca w strefie T). Uważam też, że ładnie bluruje pory, co jest też dużą zaletą.
    Zalety:
    • piękne wykończenie
    • nieźle matuje
    • wygładza pory
    • opakowanie z zamykanym sitkiem
    Wady:
    • mała pojemność