Korektory pod oczy

Essence Concealer Skin Lovin' Sensitive Korektor do twarzy i pod oczy

E-Glamour.pl
Essence Skin Lovin' SENSITIVE CONCEALER Nr. 25 Medium Olive 3.5 ml
notino.pl
Essence SKIN LOVIN' SENSITIVE CONCEALER, korektor do cery wrażliwej 20 MEDIUM, 3,5ml

• 28 czerwca 2024 o 13:41
    Świetny korektor
    Nareszcie znalazłam swój ulubiony korektor, pięknie się rozprowadza. Kupiłam go drogerii DM. Pokochałam firmę Esssence za wiele świetnych produktów w niskiej cenie. Korektor ma ładny design, jest delikatny, a dobrze zakrywa cienie pod oczami i pojawiające się niedoskonałości. Odpowiedni dla Vegan, wyprodukowany w Polsce, odcien 10 light. Kupię ponownie
    Zalety:
    • Ładnie zakrywa cienie pod oczami i pojawiające się niedoskonałości,
    • Dobrze się blenduje,
    • Stylowe opakowanie,
    • Nie zbiera się w załamaniach.
  • 11 maja 2023 o 10:33
    Warty uwagi, wygładza i fajnie kryje
    Korektor przyuważyłam w Hebe, był w promocji za ok. 12zł i pomyślałam, że dawno nie miałam już nic tej marki a rzucił mi się w oczy też ładny odcień więc wzięłam. Opakowanie korektora smukłe i poręczne. Gąbeczka jest spłaszczona z obu stron i bardzo elastyczna, przyjemnie się aplikowało nią korektor. Wybrałam odcień 05 Fair" Nie wiem czy jest to najjaśniejszy z palety, ale kolor do mojej jasnej karnacji jest bardzo w porządku - to jasny beż w neutralnej tonacji. Pojemność korektora to 3,5ml, biorąc pod uwagę jego cenę nie mam się do czego przyczepić. Aplikacja i rozcieranie tego korektora nie sprawia żadnego kłopotu, ja wklepywałam go delikatnie opuszkami palców, zazwyczaj tak robię w przypadku korektorów, wtedy ten efekt jest naturalniejszy. Podoba mi się formuła tego korektora jest bardzo leciutka - lekka, kremowa, ciut rzadsza ale bardzo mi odpowiadała. Naprawdę zaskakuje lekkość tego korektora to jak dobrze i w zasadzie bez kłopotu się rozprowadza. Ma fajne wykończenie bo takie satynowe - ale też delikatnie matowe i takie wygładzające, że ja praktycznie go nie przypudrowywałam. Wygląda przy tym miękko nie wbija się w załamania w okolicy oka czy zmarszczki. Jestem również miło zaskoczona jego kryciem - dobre średnie u mnie z powodzeniem zakrywa sińce czy zaczerwienienia jeśli jakieś miałam, jak na drogeryjny korektor to dawno nie widziałam tak solidnego średniego krycia. Moim zdaniem krycie da się budować ale raczej lekko bez dużych dokładek korektora, nie mniej mi do dziennego makijażu zazwyczaj wystarczała jedna warstwa. W ciągu dnia korektor dobrze się nosił, nie rollował, nie zbijał się jedynie mam wrażenie, że może delikatnie się ścierał, bo krycie nie było pod koniec dnia takie samo jak rano. Podsumowując ja go polecam, ciekawy drogeryjny korektor z fajnym wygładzającym efektem, nie wysusza i wygląda miękko pod oczami. Jeśli jeszcze go dostanę skuszę się ponownie.
    Zalety:
    • poręczne, smukłe opakowanie
    • delikatny, mięciutki aplikator
    • dobrze kryje, drogeryjne średnie krycie
    • ładnie wygładza skórę pod oczami, wygląda miękko i świeżo
    • dobra cena względem jakości i krycia
    Wady:
    • pod koniec dnia nieco się ściera
  • 21 lutego 2023 o 12:56
    Jest dobry chętnie kupię ponownie ;)
    Korektor kupiłam w hebe cena jest bardzo kusząca design produktu też mi się spodobał więc zaryzykowalam jest to dobry produkt ;) fajnie się rozprowadza ładnie wygląda nie ciastkuje się dobrze się trzyma idealnie współgra z innymi kosmetykami przypudrowany nie podkreśla zmarszczek stopień krycia ma średni fajnie się je buduje jest łatwo dostępny tani i nie jest uczulajacy polecam
    Zalety:
    • Średnie krycie dobrze się trzyma niska cena
  • 9 grudnia 2022 o 13:24
    Nie mój poziom krycia, ale jest bardzo ok!
    Fajny, tani korektor. Bardzo kremowy, leciutki, ładnie się blenduje. Krycie ma niewielkie i nie za bardzo da się je zbudować, ale za to ciężko z nim przesadzić(a moja lekka ręka czasem się rozleniwia, więc mam do tego zdolności). Jest leciutki, po nałożeniu w ogóle nie czuć go pod okiem. Nie wysusza, nie uwydatnia nadmiernie zmarszczek(tak, w pewnym okresie życia dodaje się słowo "nadmiernie" w takich sytuacjach), a nawet fajnie, choć delikatnie wygładza strukturę - dla posiadaczek worków to będzie dobra informacja. Porządnie przypudrowany potrafi też całkiem nieźle się trzymać i prezentować w ciągu dnia. Na plus również odcienie - bardzo uniwersalne, a dzięki niedużemu napigmentowaniu tak naprawdę nie ma problemu z dobraniem właściwego. Nie jest to mój ulubieniec, bo cienie mam niestety bardzo wyraźne i potrzebuję większego krycia, ale ogólnie to bardzo fajny korektor.
  • 26 listopada 2022 o 16:14
    Fajny kolektor na codzień
    Kupiłam z powodu niskiej ceny 12 zł w kolorze 05 Fair ,więc pomyślałam , że zaryzykuje zarysuje . Jakie było moje zdziwienie że razu po wkepaniu go gąbeczką odrazu zakrył moje zasinienia pod oczami a wypryski mi zakrył po mojej ilości produktu. Zdecydowanie polecam i kupię następne opakowania.
    Zalety:
    • Krycie bardzo dopre
    • Nie wysusza okolic pod oczami i powiek