Kremy do twarzy dla dzieci

SVR Sun Secure, Creme Biodegradable Hydratante SPF50+ Komfortowy krem SPF50+ biodegradowalny

SVR Sun Secure
SVR Sun Secure Creme Komfortowy krem ochronny SPF50+ 50 ml

• 7 sierpnia 2024 o 17:56
    Krem kupiłam wyłącznie dlatego , że był w dużej promocji
    Bardzo nie lubię pisać negatywnej recenzji produktu , którym wszyscy się zachwycają. Mam cerę mieszaną z tendencją do sezonowego przesuszania dlatego w mojej pielęgnacji jest dużo produktów nawilżających. SVR 50+ kupiłam w Super-Pharm gdy dostałam duży rabat z okazji moich urodzin oraz dodatkowo za zakup online co w ostateczności dawało poniżej 50zł czyli taniej od mojego ukochanego spf , więc postanowiłam przetestować. Ten produkt nie jest dla mnie. Przy wyciskaniu z tubki wydaje się dość lejący , jednakże na mojej twarzy staje się bardzo tępy i trudny do rozprowadzenia. Wyświeca i czerwieni moją buzię która po aplikacji wygląda jakbym stosowała jakiś większy wysiłek w 40°C. Dodatkowo strasznie obciąża i miałam uczucie lepkiej maski. Stosowałam przy temperaturze 20-35°C i efekt niekorzystny ukazywał się zarówno przy 35°C jak i przy 20°C . W ostateczności stosowałam ten krem wyłącznie na czas ekspozycji na słońce podczas prac ogrodowych.
    Zalety:
    • Promocyjna cena
    Wady:
    • Tłustość
    • Ciężkość w rozprowadzaniu na twarzy
    Drogeria Super-Pharm
  • 3 stycznia 2024 o 22:10
    SVR, Sun Secure, Creme SPF 50+
    Bardzo lubię ten produkt, był że mną przez całe wakacje i moja sucha, dosyć wrażliwa skóra bardzo go polubiła. Preparat nie zapychał, ani nie rolował się nawet gdy był aplikowany pod makijaż. Ma przyjemny zapach i fajną konsystencję. Mógłby być nieco tańszy, jednak nie jest to wieksza wada tego kosmetyku. Ogółem jestem zadowolona i chętnie kupię ponownie.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 7 sierpnia 2023 o 22:48
    Niestety kolor dobija
    Cera tłusta i bardzo jasna here. Krem ma bardzo przyjemną, taką wręcz otulającą konsystencję. Również fajnie nawilżał buzie, co jest super w kremie przeciwsłonecznym. Szkoda tylko, że jest koloru pomarańczowego- i sam krem po wyciśnięciu z tubki i na twarzy (przynajmniej mojej) jest wyraźnie pomarańczowy i jest to dla mnie nie do przeskoczenia. Bardzo szkoda, próbowałam użyć go na różne sposoby, niestety za każdym razem był pomarańczowy na twarzy.
    • właściwości nawilżające
    Wady:
    • kolor kremu
  • 20 kwietnia 2022 o 22:21
    Wspaniały
    Wspaniały produkt, wysoka ochrona spf 50+, dużym plusem jest lekka konsystencja. Krem Svr sun secure idealnie się wchłania i jednocześnie nawilża. Produkt nie szkodzi także rafom koralowym, jest biodegradowalny. Idealny do skór wrażliwych.
    Zalety:
    • Konsystencja lekka
    • Zapach delikatny
    • Wysoki filtr 50+
    • Biodegradowalny
    Wady:

Zobacz także inne Kremy do twarzy dla dzieci