Pianki do mycia twarzy

OnlyBio Kombucha, Puszysta pianka do mycia twarzy `Granat + aloes`

• 16 stycznia 2025 o 16:54
    Onlybio Pianka do mycia twarzy
    Na piankę Onlybio trafiłam jakiś czas temu w rossku na promocji, więc wzięłam. Generalnie pianka jest super. Dość często można ją dorwać w promocji. A produkt zużywa się do końca, nic nie zostaje w opakowaniu nawet jak już zostały ostatnie kropelki
    Zalety:
    • Całkiem ok się pieni
    • Mega wydajna
    • Nie szczypie w oczy
    • Nie pozostawia uczucia ściągnięcia
    • Najważniejsze, daje uczucie porządnego
    • oczyszczenia ale bez podrażnień
    • Zapach delikatny i przyjemny
    Wady:
    • Wad nie zauważyłam ;)
  • 17 grudnia 2024 o 9:21
    Polecam!
    OnlyBio Kombucha Puszysta pianka do mycia twarzy Granat + aloes to prawdziwe odkrycie w mojej codziennej pielęgnacji. Już od pierwszego użycia zachwyciła mnie jej lekka, puszysta konsystencja, która delikatnie otula skórę, sprawiając, że mycie twarzy staje się prawdziwą przyjemnością. Pianka skutecznie oczyszcza cerę z zanieczyszczeń i resztek makijażu, a jednocześnie nie powoduje uczucia ściągnięcia ani podrażnienia. Kombinacja granatu i aloesu to strzał w dziesiątkę! Granat działa antyoksydacyjnie i odświeżająco, dzięki czemu skóra wygląda zdrowo i promiennie, a aloes koi i nawilża, pozostawiając cerę miękką i gładką w dotyku. Uwielbiam również naturalny skład produktu i to, że pianka jest delikatna nawet dla mojej wrażliwej skóry. To kosmetyk, który łączy skuteczne oczyszczanie z pielęgnacją, a przy tym pięknie pachnie i jest wydajny. OnlyBio Kombucha zdecydowanie zasługuje na stałe miejsce w mojej łazience – to must-have dla każdego, kto marzy o świeżej, zadbanej cerze bez kompromisów.
  • 21 października 2024 o 14:38
    Bardzo wydajna pianka do mycia twarzy
    Jak dla mnie jest to jedna z lepszych pianek do mycia twarzy jakie można dostać w drogerii do 20 zł. Pianka jest bardzo puszysta i miła w dotyku ale najważniejsze że dokładnie oczyszcza skórę i jej nie podrażnia. Twarz myję zwykle dwa razy bo nosze na co dzień makijaż , myję twarz pianką i powtarzam te czynność raz jeszcze aby mieć pewność że ta skóra została dokładnie oczyszczona. Pianka jest łagodna i sprawdza się przy suchej skórze takiej jak moja. Musze tez przyznać że pachnie ładnie, tak rześko i pobudzająco. Mimo ładnego zapachu jest dosyć intensywny i mógłby jednak być łagodniejszy. Plus duży dostaje za wydajność bo zwykle pianki do mycia twarzy szybko się kończą i nie są wydajne, w przypadku tej pianki jest inaczej, jest bardzo wydajna przy codziennym jej używaniu. Mam ja już ponad drugi miesiąc, to jest dlugo jak na piankę o standardowej pojemności 150 ml. Przyczepić sie mogę jedynie do opakowaniu, pompka niestety nie działa tak sprawnie jak w innych piankach i się pod koniec zaczyna mi zacinać. Czy kupie ponownie ? Byc może że tak , nie jest moim ulubieńcem ale nie mówię jej nie.
  • 29 września 2024 o 16:00
    Puszysta
    Mam cerę dojrzałą, wrażliwą ,tlustą i z niedoskonałościami. Pianka Only Bio Kombucha to do tej pory najlepszy produkt do mycia twarzy jaki używałam. Jest niezwykle delikatna, a zarazem skutecznie oczyszcza. W porównaniu do innych pianek jest naprawdę puszysta, dzięki temu przyjemnie się jej używałam. Stosuję od dawna, czasami kupuję inne, ponieważ lubię testować nowości, ale zawsze do niej wracam. Dla mnie najlepsza, cena również niska, zwłaszcza że często można kupić ją w promocji, ja wtedy robię zapasy ,ponieważ wiem że i tak ją zużyję. Polecam spróbować
  • 1 sierpnia 2024 o 8:13
    Bardzo fajna pianka za grosze
    Pianka od only bio kombucha zamknieta jest w opakowaniu z wytrzymałym dozownikiem. Po upadku nic się nie stało. Ma bardzo przyjemny, delikatny zapach. Po nałożeniu na twarz pianka nie znika, lecz niestety lekko piecze w oczy. Nie jest najdelikatniejsza ale też nie oczyszcza zbyt mocno. W skrócie oczyszcza idealnie. Po zmyciu twarz nie jest ściągnięta. Po oczyszczaniu skóra jest matowa tak jak obiecuje producent. Jest w bardzo przystępnej cenie, nawet bez promocji. Sama pianka wystarcza na bardzo długo ponieważ wystarczy jedna pompka do oczyszczenia całej twarzy. Mogę ją polecić dla osób z niskim budżetem i cerom mieszanym/tustym.
    Zalety:
    • delikatność
    Wady:
    • czasem piecze w oczy