Serum do włosów

Artishoq Serum do włosów `Multifunkcyjna kuracja bez spłukiwania`

Nasi użytkownicy zostawili 85 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 listopada 2024 o 15:19
    Może być
    Kosmetyk zamknięty w niebieskiej butelce z pompką i zakrętką. Serum ma gęstą, białą konsystencję i intensywny, ziołowy zapach, który nie każdemu przypadnie do gustu. W swojej formule przypomina bardziej odżywkę do włosów niż serum. W składzie znajdziemy ekstrakt z karczocha, proteiny ryżowe, sok z liści aloesu, betainę, ekstrakt z borówek (nawilżają i wygładzają), wyciąg z kawioru (chroni kolor), oliwa z oliwek, witaminę E (sprawiają, że włosy są lśniące), puder perłowy, prowitamina B5 (odbudowują). Jak widać samo działanie jak i składniki są bardzo ciekawe. Serum łatwo się nakłada i ładnie nawilża włosy. Sprawia, że kosmyki są gładkie i wyglądają bardziej zdrowo. Włosy po użyciu da się rozczesać bez jakichkolwiek problemów. Fajnie regeneruje i wzmacnia włosy oraz ich nie obciąża. Jedyne co to formuła serum jest tak jakby sucha. No nie do końca mi pasuje. Nakładając na włosy początkowo nie czuć nic wyjątkowego tylko taką suchość po prostu. Wydajność też średnia. Może być.
  • 26 października 2024 o 17:31
    Artishoq Serum do Włosów – Moje Doświadczenia
    Po kilku miesiącach stosowania Artishoq Serum do Włosów Multifunkcyjna kuracja bez spłukiwania chciałabym podzielić się moimi wrażeniami. Produkt zamknięty jest w eleganckiej, niebieskiej butelce z pompką, co bardzo ułatwia dozowanie. Samo serum ma gęstą, białą konsystencję, która przypomina odżywkę, jednak z pewnymi zastrzeżeniami. Moje doświadczenie z tym serum jest w większości pozytywne. Po nałożeniu produktu na wilgotne włosy zauważyłam, że stają się one gładkie i lśniące, a rozczesywanie ich przestało być problemem. Moje włosy, które są długie i dość cienkie, mają tendencję do puszenia się, ale dzięki temu serum zyskały na wygładzeniu. Co więcej, uzyskałam uczucie nawilżenia bez obciążania włosów, co jest dla mnie kluczowe. Dodatkowo, jego wydajność jest naprawdę dobra – niewielka ilość wystarcza na sporą część mojej długości. Podsumowując, Artishoq Serum to produkt, który naprawdę mi pomógł w codziennej pielęgnacji włosów. Myślę, że warto spróbować go samodzielnie, by przekonać się o jego działaniu.
    Zalety:
    • Dobre i wygodne opakowanie z pompką.
    • Efektywne wygładzanie i nawilżanie włosów.
    • Ułatwienie w rozczesywaniu bez obciążania.
    • Wydajność, która sprawia, że produkt starcza na długo.
    Wady:
    • Zapach, który może nie każdemu przypaść do gustu.
  • 31 sierpnia 2024 o 18:22
    Skleja włosy
    Serum w ładnym niebieskim plastikowym opakowaniu z pompką z motywem karczocha. Konsystencja serum biała, gęsta i przypomina odżywkę. Po nałożeniu na włosy mam wrażenie, że są posklejane. Średnio ładny zapach mi się nie podobał. Gdy włosy były już suche miałam je lekko obciążone i nie układały się. Wyglądały jak posklejane. Według mnie serum nie jest warte kupna. Nie odżywiło moich włosów. Kosmetyk przereklamowany.
  • 16 sierpnia 2024 o 13:41
    Świetne serum do użycia przed stylizacją włosów!
    Właśnie dokończyłam opakowanie serum Artishoq. Jest to produkt, który przypadł mi do gustu od pierwszego użycia. Stosuję go na wilgotne włosy po każdym myciu. Moje włosy są długie i dosyć cienkie, w związku z tym mają dużą skłonność do puszenia się. Serum ładnie wygładza włosy i przygotowuje je do dalszej stylizacji. Plusy produktu: - serum nie odciąża włosów dając jednocześnie uczucie nawilżenia i blasku - włosy są widocznie wygładzone i nie puszą się - ułatwia rozczesywanie - wydajność: produkt wystarczył mi na kilka miesięcy regularnego stosowania - dobry stosunek jakości do ceny - ładny, nienachalny zapach
    Zalety:
    • nie odciąża włosów
    • daje uczucie nawilżenia i blasku
    • włosy są widocznie wygładzone i nie puszą się
    • ułatwia rozczesywanie
    • wydajność: produkt wystarczył mi na kilka miesięcy regularnego stosowania
    • dobry stosunek jakości do ceny
    • ładny, nienachalny zapach
    Miziagi
    6 czerwca 2024 o 14:32
    Mały ale wariat
    Serum kupiłam tak o, przypadkiem i od tej pory kupuję co jakiś czas. Świetnie mi się sprawdza na wyjazdy bo jest dosyć lekkie i poręczene, no i wiem że działa. Wygładza włosy, pięknie pachnie, ułatwia rozczesywanie. Jest to w sumie wszystko czego by można chcieć od takiego leave-in serum do włosów, dodatkowo ma bogaty skład. Oczywiście nie liczmy na to, że takie serum rozwiąże jakieś skomplikowane zniszczenia po farbowaniu i magicznie naprawi nam pasma, ale jeśli chodzi o sam zapach i wygładzenie i w pewnym stopniu odżywienie, to jak najbardziej tak. Zwłaszcza na przecenie, bo za pełną cenę bym nie kupiła.
    Zalety:
    • Zapach, konsystencja, nie obciąża włosów, wygładza włosy
    Wady: