Serum i maski do ciała

Soraya Kombucha, Regenerujące serum do ciała

• 20 października 2024 o 21:29
    Polecam
    Niebiesko-zielona szata graficzna, która przyciąga uwagę. Opakowanie to tubka z zamknięciem na klik. Średnio-gęsta konsystencja z małymi, zielonymi kuleczkami. Serum posiada przepiękny, świeży zapach. 98% to składniki pochodzenia naturalnego w tym kombucha (sfermentowany napój z czarnej herbaty - nawilża), żeń-szeń (ajaztycki adaptogen - działa przeciwstarzeniowo i detoksykująco), jojoba (zielone kuleczki - natłuszczają i pomagają w wykonaniu masażu), masło shea (odżywia i regeneruje). Sama formuła jest lekka i szybko się wchłania. Serum świetnie odżywia skórę sprawiając, że jest przyjemnie aksamitna w dotyku. Zostawia skórę gładką i miękką. Dodatkowo nawilża i regeneruje dzięki czemu skóra odzyskuje zdrowy wygląd. Wydajność również jest świetna. I po mimo tego, że jest to serum to samo działanie pokazuje, że można używać go w formie balsamu. Polecam.
    anna996
    14 października 2024 o 19:55
    Serum? To tradycyjny balsam.
    Ocena kosmetyku: - balsam znajduje się w wygodnej, miękkiej tubie - ma roslinny zapach, wyczuwam jakby aloes, jakieś zielone liście - konsystencja przyjemnie lekka, z malutkimi zielonymi granulkami rzadko rozmieszczonymi w balsamowej masie, granulki ładnie się rozpuszczają podczas smarowania - balsam szybko się wchłania - nawilża skórę zostawiając rześki, roślinny inny zapach - cena do zaakceptowania - dostępność: kupiłam w drogerii internetowej. Ogólnie: jest to przyjemny balsam na letnie miesiące, wielkiej regeneracji nie zauważyłam, ale i tak przyjemnie się go stosowało. Czy kupię ponownie? W najbliższym czasie nie, ale może kiedyś do niego wrócę.
  • 7 sierpnia 2024 o 10:45
    Serum do ciała czy zwykły balsam?
    Balsam mieści się w 200ml tubce. Zapach przyjemny, delikatny, ja wyczuwam w nim przede wszystkim melona. Produkt ma w sobie drobinki, które fajnie masują ciało, ale też szybko się rozpuszczają podczas aplikacji, więc nie stanowią problemu. Kosmetyk bardzo szybko się wchłania za to duży plus. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze i doskonale nawilża. Dla mnie jest idealny:) Nie mogę powiedzieć, że jest to serum, dla mnie to balsam, który dobrze spełnia swoją rolę. Ciekawy produkt, wart wypróbowania.
    Zalety:
    • zapach, konsystencja, działanie, szybkie wchłanianie
    Wady:
    • raczej wszystko ok
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    MagFifi
    4 czerwca 2024 o 1:59
    Odświeżenie z odżywieniem idą w parze.
    Serum polubiłam praktycznie odrazu, w sumie to bardziej balsam mi przypomina. Już samo opakowanie mnie do niego zachęciło, niebiesko-zielone barwy lata i wzór kambuchy. Etykieta czytelna z dobrym opisem. Konsystencja mnie zaskoczyła bo nie spodziewałam się w niej małych zielonych kuleczek. Jest ich nie wiele, więc przy aplikacji, raz jest ich mało innym razem więcej. Szybko się rozcierają podczas wmasowywania. W sumie to wcale mi nie przeszkadzają ba... szczerze chciała bym by było ich troszkę więcej bo dają fajne inne uczucie masażu. Serum o średnio-gęstej formule wmiare szybko się wchłania przy niewielkiej ilości, przy zbyt dużej nie jest już tak łatwo. To co mi się podoba to świeży zapach, bardzo orzeźwiający i pozostający na skórze przez pewien czas. W składzie 98% naturalnych składników a w nich kambucha, Żeń-szeń, jojoba , masło shea I zapach ( mieszanka kwiatów awokado , fiołka, melona i lilii wodnej) Jeśli szukacie serum do ciała, które potrafi zaskoczyć, konsystencją, składem i działaniem to to jest całkiem niezłe Producent sugeruje że Kambucha+ Żeń-szeń= Nawilżenie+ Energia+ Detox I mogłam bym się z tym zgodzić ale co do detoxu to niewiem czy faktycznie tak jest. Serum odżywia skórę, sprawiając że jest miękka i aksamitnie gładka w dotyku. Dobrze nawilża, pobudza krążenie krwi przy masażu za pomocą kuleczek. Przesuszona skóra szybko wraca do naturalnego wyglądu, nie jest już matowa ani szorstka. Regularnie stosowane dobrze odżywia i z czasem regeneruje skórę. Napewno można zauważyć ze skóra jest bardziej jędrna i sprężysta, oznaki przesuszenia znikają a skóra zyskuje zdrowy, piękny wygląd. Czy do niego wrócę? Myślę że tak, jeśli dostanę go w prezencie. Jeśli producent dołoży do jego trochę więcej kuleczek to nawet zrobię sobie wtedy jego zapas. Polecam
    Zalety:
    • Nawilża
    • Niweluje przesuszenia, suchość I szorstkość
    • Odżywia
    • Z czasem regeneruje
    • Pielęgnuje
    • Przywraca zdrowy wygląd skóry
    • Ładny zapach, energetyczny, Pobudzający i świeży
    • Śliczne opakowanie z dobrym zamykaniem na klik
    Wady:
    • Chciałabym aby było więcej kuleczek w nim
  • 1 czerwca 2024 o 20:24
    Bardzo fajny
    Serum bardzo dobrze nawilża oraz regeneruje skórę, po jego zastosowaniu zostaje ona wygładzona a także przyjemna w dotyku i zadbana. Ma w swojej konsystencji drobne „ kuleczki „ które mają za zadanie natłuścić skórę. Ma przyjemną konsystencję i przepięknie pachnie.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża skórę
    • Przepięknie pachnie