Olejki do ciała

Isana Moments of Marula, Allround-Öl Olejek do ciała i twarzy z olejem marula

• Wczoraj o 15:29
    Bardzo przyjemny olejek!
    Olejek Isana body&face Oil ma bardzo przyjemny zapach,najbardziej lubię mieszać go z ulubionych balsamem do ciała dzięki czemu zwiększam jego walory i jestem jeszcze bardziej nawilżona
    Zalety:
    Wady:
    • Zawsze zakrętka jest tłusta,niewygodnie się używa
  • 2 kwietnia 2025 o 9:14
    Perełka w dobrej cenie
    Isana Moments of Marula, Allround-Öl to naprawdę fajny produkt, który można wykorzystać na wiele sposobów. Ja najczęściej dodaję kilka kropel do balsamu do ciała i dzięki temu moja skóra jest jeszcze lepiej nawilżona i bardziej miękka. Świetnie sprawdza się też na suche partie skóry, jak łokcie czy kolana. Olejek ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy, co jest dla mnie dużym plusem. Do tego pięknie pachnie – zapach jest ciepły, otulający i bardzo przyjemny. Jest też bardzo wydajny – wystarczy niewielka ilość, by skóra była dobrze odżywiona. Cena również jest bardzo dobra. To prosty, ale skuteczny produkt, który z pewnością zostanie ze mną na dłużej :)
    Zalety:
    • Lekka konsystencja, która szybko się wchłania
    • Nie pozostawia tłustej warstwy
    • Dobrze nawilża i odżywia skórę
    • Wydajny
    • Przyjemny, otulający zapach
    • Dostępność
  • 28 marca 2025 o 21:02
    Wielofunkcyjne cudo
    Olejek Isana Moments of Marula to wielofunkcyjny produkt, który obiecuje intensywne nawilżenie i pielęgnację skóry oraz włosów. Konsystencja jest lekka i nietłusta, co sprawia, że olejek szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy. Olejek świetnie sprawdza się do codziennego nawilżania skóry – zarówno na ciele, jak i twarzy. Skóra po użyciu jest miękka, elastyczna i przyjemnie wygładzona. Dodatkowy plus za subtelny, relaksujący zapach! Nałożony na końcówki włosów dodaje im blasku i wygładzenia, bez efektu obciążenia. Może również służyć jako odżywcza kuracja na noc przed myciem.
    Zalety:
    • Wszechstronność – można stosować do skóry i włosów
    • Szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy
    • Przyjemny zapach
    • Dobra cena
    Wady:
    • Może nie być wystarczająco odżywczy dla bardzo suchej skóry
  • 23 marca 2025 o 22:55
    niedoceniony hit
    Kupiłam ten olejek głównie jako tłustą bazę pod perfumy, żeby przedłużyć ich trwałość na skórze – i to był strzał w dziesiątkę! Szczególnie dobrze współgra z ciepłymi, wakacyjnymi nutami, sprawiając, że zapach utrzymuje się dłużej i rozwija jeszcze piękniej. Poza tym jest niezwykle uniwersalny – dodaję go do balsamów, czasem wmasowuję w suche miejsca, a nawet stosuję na końcówki włosów, kiedy potrzebują dodatkowego nawilżenia. Pięknie pachnie – ciepło, lekko słodko, ale nie nachalnie, co dodatkowo umila jego stosowanie. Jak na swoją cenę – prawdziwa perełka, która zasługuje na więcej uwagi. Prosty, skuteczny, wielofunkcyjny – polecam z czystym sumieniem! :)
    Zalety:
    • Świetna baza pod perfumy
    • Piękny, ciepły zapach
    • Uniwersalny – do ciała, twarzy, włosów, balsamów
    • Dobrze nawilża skórę
    • Szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy
    • Bardzo dobra cena
    • Łatwo dostępny – do kupienia w Rossmannie
  • 27 stycznia 2025 o 10:44
    Isana wypuściła naprawdę fenomenalny produkt
    Olejek Isana „Moments of Marula” to moje odkrycie roku! Jest absolutnie fenomenalny – wszechstronny, skuteczny i, co równie ważne, MEGA TANI. W dodatku opakowanie jest naprawdę spore, jak na produkt tego typu, więc można cieszyć się nim przez długi czas. Chociaż jest dedykowany do twarzy i ciała, jego zastosowanie na tym się nie kończy – ja używam go również do olejowania włosów, i tutaj również sprawdza się bezbłędnie. Pipetka w opakowaniu jest wygodna i precyzyjna, etykieta czytelna, a przez przezroczystą butelkę zawsze widzę, ile produktu mi zostało. Na twarzy olejek wchłania się dość szybko, co jest ogromnym plusem, zwłaszcza że stosuję go na wieczór i do masażu gua sha. A zapach? Po prostu obłędny – relaksuje i uprzejemnia każdą aplikację. Jestem totalnie zakochana w tym produkcie i szczerze polecam każdemu, kto szuka czegoś skutecznego, pięknie pachnącego i przystępnego cenowo. Isana zrobiła świetną robotę!
    Zalety:
    • wydajność oraz wielkość produktu
    • działanie