Kremy pod oczy

Biotaniqe Caviar Luxury Anti-aging, Ujędrniający krem pod oczy

hej_ema
    8 maja 2023 o 13:59
    Przyjemniaczek
    Krem pod oczy od Biotaniqe zakupiłam kiedy był w Rossmannie na promocji za ok 12 zł, ciężko było nie wykorzystać takiej okazji. Miałam już przyjemność używać produktów tej marki więc od początku byłam pozytywnie nastawiona do jego działania. Zaznaczę, że mam cerę suchą i często cienie pod oczami są nad wyraz widoczne. Zależało mi również na spłaceniu powstających zmarszczek. Przede wszystkim, aby osiągnąć działanie używając ten krem należy być systematycznym w stosowaniu. Przy regularnym nakładaniu kremu pod oczy zdecydowanie cienie pod oczami uległy zmniejszeniu. Zmarszczki zostały ujednolicone, wygładzone. Mino tego, że były minimalne to aktualnie nie mam ich prawie w ogóle, a skóra jest nawilżona. Jestem zadowolona i polecam. Krzywdy nie zrobi, a pomoże. Ciężko o efekt woow, ale przyjemny produkt.
    _inga
    7 stycznia 2023 o 13:27
    Ujędrniający krem pod oczy, Caviar Luxury Anti-aging, Biotaniqe
    Ujędrniający krem pod oczy kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to mała tubka o pojemności 15 ml zapłaciłam około 17 zł. Krem ma lekką konsystencję, dobrze nawilża, odżywia, uelastycznia i wygładza skórę pod oczami. Krem co prawda jest dedykowany do cery dojrzałej ale mimo po postanowiłam po niego sięgnąć i sprawdzić jak sobie poradzi z pielęgnacją skóry i z moimi sieniami pod oczami i powiem że radzi sobie naprawdę bardzo dobrze, cieni pod oczami zauważalnie zredukowane praktycznie do zera. Krem nakładałam raz dziennie rano, krem dobrze i szybko się wchłania. Podsumowując dobry krem pod oczy, skutecznie redukuje cienie pod oczami co znacznie wpływa na lepszy wygląd, ja używałam tego kremu w okresie jesienno-zimowym i muszę przyznać bardzo dobrze radzi sobie z pielęgnacją skóry pod oczami przy zmiennych warunkach atmosferycznych, wietrze i mrozie oraz suchym powietrzu w pomieszczeniach, jestem na tak i na pewno do niego wrócę. Serdecznie polecam !
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    • uelastycznia i wygładza
    • redukuje cienie pod oczami
    • dobrze i szybko się wchłania
    Wady:
    • moim zdaniem brak