Szampony do włosów

Yappco Balancing Micellar Shampoo Szampon do włosów przetłuszczających się

• 18 stycznia 2024 o 13:07
    Nie zdetronizował ulubieńca
    Normalnie nie kupiłabym tego produktu. Uważam, że cena ok. 30zł jak za szampon jest za wysoka. Ale dorwałam ten produkt w zestawie prezentowym, gdzie zapłaciłam za niego 30zł. A że słyszałam wiele dobrego o ich produktach do twarzy to nie zastanawiałam się długo nad zakupem. Pierwsze użycie nie mało mnie zaskoczyło. Produkt po prostu wylewał się z opakowania. I ten fakt bardzo mnie irytował za każdym razem kiedy go używałam. Dla mnie opakowanie zostało źle dobrane do samego produktu. Jeśli byłaby tu pompka łatwiej byłoby kontrolować nakładaną porcję. A tak jesteśmy zdani na to czy odpowiednio szybko przechylimy produkt tak, aby się już z niego nic nie lało. Dla mnie jest to słabe. Bo przez to produkt nie był zbyt wydajny. A szkoda, bo samo działanie produktu było naprawdę super. Ładnie oczyszczał skórę z zanieczyszczeń bez uczucia ściągnięcia czy podrażnienia. Jego zapach określiłabym jako słodko-ziołowy. Nie każdemu może przypaść do gustu. Jednak nie utrzymywał się jakoś specjalnie długo na włosach. Tak naprawdę gdyby nie jego formuła, to byłby szampon do którego wracałabym na zmianę z moim ulubieńcem od Joanny. Ale niestety nie jestem w stanie przymknąć na to oka. A szkoda. Bo produkt sam w sobie jest naprawdę bardzo dobry.
    Zalety:
    • Świetnie oczyszczał bez uczucia ściągnięcia czy podrażnienia
    • Certyfikat EcoCert
    Wady:
    • Lejąca się konsystencja
    • Niedopasowanie opakowania do formuły
  • 7 czerwca 2023 o 7:39
    Lubię go
    Szampony bardzo dobrze, ale i delikatnie oczyszcza skórę głowy i delikatnie unosi włosy u nasady. Czyli robi to, co powinien robić dobry szampon. Skład szamponu jest naturalny i odpowiedni dla wegan.
    Zalety:
    • skutecznie oczyszczanie skóry głowy
    • naturalny skład
    • proste, minimalistyczne opakowanie
    • jest wegański
  • 31 maja 2023 o 10:11
    Bardzo fajny produkt!
    • Szampon znajduje się w 200 ml tubce z zamknięciem na klik. • Posiada dość rzadką konsystencję i trzeba na niego uważać, ponieważ zdarzyło mi się nie domknąć zamknięcia i szampon zaczął się wylewać. Również podczas używania trzeba uważać bo szampon wylewa się z tubki, jak tylko ją odwrócimy. • Zapach jest przyjemny i dość delikatny. • Produkt zawiera w swoim składzie dość delikatne składniki myjące. Poza tym znajdziemy w nim również: - ekstrakt z jabłek, - olejek z pestek jabłek, - kwas gamma -poliglutaminowy, - ekstrakt z bixa orellana, - kwas azelainowy. • Szampon bardzo dzięki swojej nieco rzadkiej konsystencji bardzo łatwo się rozprowadza. Poza tym dość dobrze się pieni. Włosy po jego użyciu są bardzo dobrze oczyszczone, jednak szampon ich nie przesusza. Po wysuszeniu są przyjemne w dotyku, odbite u nasady, sypkie i wygładzone. Mam również wrażenie, że nieco dłużej zachowują świeżość. •Cena: 29,99 zł
    Zalety:
    • Zapach, działanie
    Wady:
    • Wylewanie się z opakowania
    kingazk
    22 października 2022 o 12:59
    Rozczarowanie
    Zadowolona po stosowaniu wersji regenerującej, sięgnęłam po kolejny produkt tej marki (wybierałam między nawilżającym a balansujacym i padło na ten ponieważ druga opcja byla z proteinami, wiec balam sie sztywności włosów po kilku myciach).. i tu sie bardzo zawiodłam. Dziwny zapach, taki jakby anyżowy, siedzenienprzy nakładaniu i po umyciu, włosy tępe przy nasadzie (reszta ok ale to zasługa odżywki). Dałam nu szanse jeszcze kilka razy, ale nabawiłam sie tylko wysypu na skórze głowy. Opakowanie (chociaz juz to wiedzialam) trzeba od razu odwracac do gory nogami zeby produkt sie nie wylewal podczas mycia. Niestety nie polecam, chociaż wiadomo, każdemu pasuje co innego.
    Zalety:
    • naturalny skład
    Wady:
    • potencjal alergizujący,
    • swędzenie,
    • zapach,
    • opakowanie.
    Drogeria Super-Pharm
  • 3 sierpnia 2021 o 11:47
    bardzo dobry
    To mój drugi produkt tej firmy. Mam duże oczekiwania w zakresie kosmetyków do włosów, a ten szampon bardzo dobrze się sprawdził. Poza działaniem na przetłuszczający się skalp, pozostawia włosy sypkie, nie puszą się - moje włosy są kręcone, prostuję je, więc dla mnie to ogromna zaleta. Polecam.