Balsamy do ciała

Lift4Skin Get Your Tan!, Gold Glowig Mist Złota mgiełka rozświetlająca

• 18 sierpnia 2023 o 21:15
    Odkrycie lata
    Produkt kupiłam, aby podkreślić swoją opaleniznę i nadać blasku skórze na weselu przyjaciółki. Produkt umieszczony jest w plastikowej butelce z atomizerem, który się nie zacina. Jest to wygodną forma aplikacji. Pięknie pachnie, zapach jest jakiś taki... karmelowy? Nie utrzymuje się długo na skórze, ale jego aplikacja jest przyjemnością. Nadaje skórze pięknego, zdrowego wyglądu. Podkreśla opaleniznę. Jednocześnie nawilża i odżywia skórę. Produkt zawiera mnóstwo delikatnych złotych drobinek, które pięknie rozkładają się na ciele. Są bardzo trwałe, utrzymują się calutki dzień, aż do kąpieli! Produkt jest bardzo wydajny, wystarczy jego niewielka ilość aby pokryć cale ciało. Genialny produkt w niskiej cenie :)
    Zalety:
    • efekt jaki daje na opalonym ciele
    Wady:
  • 1 czerwca 2023 o 9:37
    Polecam
    Plastikowa, przeźroczysta butelka z atomizerem. Mgiełka ma lekko żelową konsystencję o złotym kolorze z mnóstwem maleńkich, złotych drobinek. Posiada przepiękny słodko budyniowy zapach, który umila aplikację. Znajdziemy tu opalizujące mikropigmenty, a także ekstrakt z karamboli i wodę kokosową, które nawilżają skórę i podkreślają opaleniznę. Kosmetyk szybko się wchłania nie pozostawiając lepkiej czy tłustej warstwy. Daje efekt podkreślonej opalenizny, zdrowej i rozświetlonej skóry z mnóstwem delikatnych złotych drobinek. Poza tym fajnie wygładza i nawilża. Trwałość jest powalająca. Dopóki nie zmyjemy tego kosmetyku to cały czas utrzymuje się na ciele. Dodatkowo jest bardzo wydajny - minimalna ilość wystarcza na pokrycie ciała. Świetna mgiełka do podkreślenia opalenizny i nadania zdrowego wyglądu skórze z dodatkową pielęgnacją. Polecam.
  • 23 czerwca 2021 o 14:14
    Złote, złociutkie!
    Mgiełkę "Get Your Tan!" kupiłam, ponieważ uwielbiam wszelkie kosmetyki z drobinkami rozświetlającymi. Ta od Lift4Skin jest wyjątkowa, bo ma mnóstwo złotych iskierek. Pojemność produktu to 150 ml, butelka z atomizerem (który na szczęście nie zacina się!). Mgiełka ma postać wodnisto-żelową, przez co wygodnie się ją aplikuje i rozprowadza po skórze. Produkt szybko wchłania się i nawilża, a złote drobinki pozostają i świetnie wyglądają na skórze. Trwałość tego "migoczącego" efektu jest zachwycająca - złote maleństwa zostają na ciele od rana do samego wieczora. Dopiero pod prysznicem spłukują się i nie ma śladu po nich. Trwałość imponująca. Bardzo przyjemny jest też zapach tej rozświetlającej mgiełki - taki słodki, budyniowy, niedrażniący i nienachalny; który oczywiście jest wyczuwalny niedługo po aplikacji. "Get Your Tan!" jest nawet lepsza od hitowej mgiełki, bardzo znanej marki - trwałością przebija klasyka. Produkt ładnie podkreśla opaleniznę i delikatnie pielęgnuje skórę. Według mnie, bardzo istotny jest też fakt, że po nałożeniu (spryskaniu) mgiełki na ciało skóra nie klei się, jak to bywa przy innych tego typu kosmetykach. Bardzo polecam! Ja jestem zadowolona z zakupu! Ekstra produkt za 20 złotych.
    Zalety:
    • zapach, - efekty, - działanie, - długotrwałe rezultaty.