Podkłady

Gosh X-ceptional Wear Anti-Pollution Foundation Kryjący podkład do twarzy w kremie

hairstore.pl
Gosh Podkład kryjący-12 NATURAL GSPK12
Gosh Podkład kryjący-12 NATURAL GSPK12
GOSH Długotrwały podkład X-CEPTIONAL WEAR Sand 14
Gosh Copenhagen X-ceptional Wear

• 19 lutego 2024 o 16:36
    Średni podkład
    Podkład od Gosh znam od kilku lat, kiedyś permanentnie po niego sięgałam, ale na rynku pojawiło się dużo lepszych i tańszych produktów. Samo opakowanie - mało funkcjonalne. Nie posiada pompki, ciężko stwierdzić ile produktu zostało w środku. Przy końcówce podkładu trudno jest go wydobyć z opakowania. Konsystencja podkładu jest dość wodnista. Podkład utrzymuje się na twarzy dość dobrze, ładnie też współgra z innymi kosmetykami tak jak puder czy korektor, ale należy mieć na uwadze, że delikatnie oksyduje.
    Wady:
    • Oksydacja
    MariaKl
    14 czerwca 2023 o 16:05
    Tani podklad
    Sredniej jakosci podklad, dziala jezeli wblendujesz go dosc szybko. Przy zaschnieciu robi sie nieco ciemniejszy, wiec moze warto to uwzglednac wybierajac kolor. Przebarwienia chowa dosc dobrze. Wygodny aplikator.
  • 2 czerwca 2023 o 18:13
    Dla bladych z tłustą cerą!
    Jedyny podkład (oprócz double wear), który pod koniec dnia dalej jest na twarzy, a kolor porcelain jest faktycznie porcelanowy. Szukałam czegoś na codzień przez długi czas, na ten podkład trafiłam na promocji w hebe, gdzie kupiłam go za 30 parę złotych. Mam cerę tłustą, z której wszystko schodzi błyskawicznie, dodatkowo bardzo jasną, co sprawia że większość podkładów mi po prostu nie pasuje. Znam lepsze tańsze podkłady, ale żadnego który miałby sensowny kolor porcelanowy :)
    Zalety:
    • Porcelanowy faktycznie jest porcelanowy
    • Trzyma się cały dzień
    • Dobrze się nakłada
    Umberta
    29 września 2022 o 9:02
    Jest fajny
    Ja używam juz okolo pół roku ten podklad i uwazam ze jest bardzo fajny. Aplikuje go wilgotną gąbeczką co daje równomierne rozprowadzenie. Nie ma smug ani efektu maski. Oczywiscie mógłby byc troche tańszy :) na promocji czasami mozna go kupic za nie cale 40 zl. Osobiscie polecem :)
  • 4 kwietnia 2022 o 18:35
    Rozczarowanie
    Zakupiłam go z polecenia w drogerii Hebe. Mam cerę tłusta. Ten podkład nie utrzymuje się na niej dobrze nawet w pierwszych dwóch godzinach. Praktycznie zaraz po nałożeniu wyglada bardzo nieestetycznie. Bardzo postarza. Wyświeca się w strefie T bardzo szybko. Kolor oksyduje, co uważam za ogromny i chyba największy minus. Twarz wyglada przy tym podkładzie na bardzo zmęczona. Kosztuje około 50-60 złotych bez promocji, co zdecydowanie jest wygórowana cena za ten produkt. Zdecydowanie odradzam, ponieważ w tej cenie można znaleźć znacznie lepsze produkty.
    Wady:
    • Oksyduje
    • Przemieszcza się po twarzy
    • Jest nietrwały
    • Wyglada nieświeżo na twarzy
    • Prezentuje się nieestetycznie