Serum do twarzy

Hoa Natural Serum nawilżające `Jagoda - lotos`

• 24 marca 2024 o 7:55
    Tanie serum na codzien
    Świetne serum które sprawdza się do stosowania na codzień, uwielbiam jego zapach konsystencję i pepitkę którą z łatwością aplikuje się produkt Zapach borówki jest moim ulubionym Stosowany jako jeden z etapów pielęgnacji Nie wywołał reakcji alergicznych
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
  • 23 maja 2023 o 9:33
    Cudo
    Moja cera: normalna w kierunku suchej. Serum Ma konsystencję mleczkową, dość gęstą. Zakochałam się w jego zapachu. Jest delikatny owocowy i bardzo uprzyjemnia używanie. Nakładam 4 krople serum na twarz zwilżoną tonikiem. Po chwili nakładam krem. Serum jest lekkie i łatwo się rozprowadza, zostawia delikatny film na twarzy. Skóra po nim jest nawilżona, miękka, wyraźnie wygładzona. Wygląda na odświeżoną i odmłodzoną. Na plus , że nie zapycha i nie obciąża skóry. Wydaje mi się że ciężko będzie wydobyć resztki produktu z dna buteleczki.
    Gabyyy
    30 marca 2022 o 21:34
    Ale zapach
    Wszystkie produkty od marki Hoa Natural pachną cudownie i aż chce się je używać ❤️ Serum ma lekką, ale dość gęstą konsystencję i chwilkę się wchłania. Daje uczucie nawilżenia i pozostawia lepką warstwę na buzi. W niczym mi to nie przeszkadza, bo nakładam zawsze po serum krem. Serum sprostało moim oczekiwaniom, mogę się przyczepić jedynie do wydajności, bo starczyło mi na jakieś 2 i pół tygodnia, więc bardzo szybko się skończyło. Myślę, że kupię ponownie, bo działanie jak i zapach samego produktu jest bezbłędne i nawet moja tłusta i problematyczna skóra je pokochała ❤️
  • 30 stycznia 2022 o 19:59
    Przyjemne nawilżenie
    Serum te jest bardzo przyjemne w aplikacji i wydajne - niewielka ilość starcza na pokrycie całej twarzy. Jest na tyle lekkie, że dobrze współgra z makijażem, ale też przyjemnie koi buzię nakładane wieczorem. Buteleczka jak i aplikator są adekwatne do tego typu produktu jak i konsystencji, nigdy nie miałam problemu z wydobyciem tego serum, ani nałożeniem na twarz. Jedyny minus który mogę zauważyć to zapach, owocowy, który nie jest nieprzyjemny ale dość mocny.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • mocny zapach
  • 3 stycznia 2022 o 22:59
    Mleczne otulenie
    Najogólniej mogę napisać, że jest to przyjemne mleczkowe serum o delikatnym, niechemicznym zapachu, które otula twarz kojącą chmurką. Po aplikacji skóra jest odpowiednio nawilżona, odżywiona i może trochę ujędrniona; rozświetlona raczej niezbyt - chyba, że weźmiemy pod uwagę nieznaczną lepkość, jaką pozostawia na twarzy. Dzięki temu faktycznie, nadaje sie pod makijaż i współgra z wieloma podkładami. Ponadto nadaje się do pielęgnacji podczas stosowania 0,25% retinolu - nadal dobrze nawilża oraz uspokaja napięcie/ściągnięcie. Buteleczka z pipetką fajna, do momentu gdy produkt się kończy...., resztki z dna przelałam do podróżnego minisłoiczka. Całość wystarczyła na 2 miesiące, przy stosowaniu ok. 2 razy w tygodniu.