Podkłady

Huda Beauty GloWish Multidew Vegan Skin Tint Foundation Nawilżający fluid koloryzujący

2 na 51 opinię

• 19 listopada 2021 o 14:58
    Świeci się okrutnie i wygląda komicznie, podkreśla wszystko to, co chcemy zakryć, tragedia...
    Podczas pierwszego testu i nabraniu go na dłoń wyglądał mi bardziej jak rozświetlacz. I tak zachowuje się na skórze. Kosmetyk bardzo trudno się nakłada, łatwo nim zrobić dziury, nie da się nim stopniować krycia. jak dla mnie robi nieestetyczne plamy. Sama aplikacja zajęła mi niesamowicie dużo czasu, próbowałam nakładać go samymi palcami, gąbką, ale finalnie efekt zawsze był ten sam. Nigdzie na opakowaniu, ani w opisie nie widziałam aby był skierowany do osób, które mają idealną jednolitą cerę. Po nałożeniu wszelkie krostki i zmiany sa widoczne podwójnie. Jest to tak mocny blask i wygląda na skórze bardzo nieestetycznie. Moja skóra błyszczy się, lecz nie jest to efekt naturalny, czy też wart swojej ceny. Wszystkie zmarszczki i załamania są widoczne, efekt jest taki, że jestem postarzona, a moja cera zamiast wyglądać naturalnie i promieniście wygląda jakbym wysmarowała się świecą. Jeśli chcecie sobie zafundować komiczny efekt na skórze to polecam, w przeciwnym razie radzę trzymać się od tego produktu z daleka. To pieniądze wyrzucone w błoto. Zdecydowanie lepszy efekt rozświetlonej, promiennej cery dają podkłady drogeryjne. Nie znalazłam też innego zastosowania dla tego fluidu. Odradzam!
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • ładne, estetyczne opakowanie
    Wady:
    • mocny zbyt mocny efekt rozświetlenia
    • kiepska konsystencja
    • tworzy nieestetyczne plamy
    • ciężko go nałożyć
    • podkreśla wszystko to, co chcemy ukryć
    • nie można go stopniować
    • nie nadaje się jako baza
    • cena nieadekwatna do jakości