Pasty do zębów

Natura Siberica Organic People, Champagne Toothpaste Pasta do zębów

• 21 lutego 2024 o 19:41
    Wybiela, działa, dobre składniki
    Miałam wcześniej pastę Organic People w niebieskiej tubce teraz postanowiłam kupić tę. Z obu produktów jestem zadowolona. Ta Champagne bardzo wpada w oko, mega ładnie wygląda to zestawienie kolorów różowy i pomarańczowy. Pasta w formie gęstego żelu, bardzo zbita konsystencja tak samo jak w przypadku wersji niebieskiej. Efekt wybielenia widoczny dosć szybko, pasta działa, dobrze czyści zęby. Smak średni, taki ciężki do opisania mdły mało wyrazisty, lekko słodki. Pasta nie odświeża nie jest miętowa, ale spełnia rolę rozjaśnia, dobrze myje, dobry skład. Wydajna też bardzo. Gdyby nie ten dziwny smak specyficzny to byłabym zachwycona ale i tak jest bardzo dobrze.
  • 5 czerwca 2021 o 12:01
    Jedna z lepszych past jakie miałam
    Pastę Natura Siberica Champagne kupiłam w promocji w Hebe, za niecałe 10 zł. Skusiłam się że względu na dobry, naturalny skład i zaufanie do marki, która w ostatnim czasie zaszalała z ilością wypuszczonych na półki serii. Czy pasta okazała się dobra? Cóż, na drugi dzień kupiłam dodatkowo jeszcze dwie ;) Ciekawym aspektem tej pasty do zębów jest jej bardzo gęsta konsystencja. Naprawdę, ciężko jest wycisnąć produkt na szczoteczkę ale unikniemy dzięki temu wybrudzenia umywalki "spadającą" ze szczoteczki pastą ;) Nie poszalejemy z jej ilością na szczoteczce, lecz dzięki temu produkt staje się wydajny. Wyciskamy na szczoteczkę tyle produktu ile trzeba, do dokładnego umycia zębów. Nie ma mowy o żadnym nadmiarze :) Produkt ten świetnie oczyszcza ząbki i dziąsła oraz przyjemnie odświeża jamę ustną. Daje w ustach delikatny, świeży posmak. Co ważne, przy codziennym stosowaniu zauważyłam poprawę koloru moich zębów. Co więcej pasta ta ma kolorowe, cieszące oko opakowanie. Jest bezzapachowa.
    Zalety:
    • Naturalny skład
    • Działanie
    • Uczucie odświeżenia
    • Efekt wybielania zębów
    • Śliczne opakowanie
    Wady:
    • Jest troszkę gęsta