Szampony do włosów

Mydlarnia Cztery Szpaki Delikatny szampon do włosów w kostce

Mydlarnia Cztery Szpaki Cztery Szpaki Delikatny Szampon do Włosów w Kostce 75 g 020E-3343A
Mydlarnia Cztery Szpaki Delikatny szampon w kostce 80 g
Mydlarnia Cztery Szpaki Szampon w Kostce Delikatny 75g

• 29 marca 2025 o 6:14
    Bardzo dobry szampon w kostce
    Będąc w trendzie eko itp skusiłam się na szampon w kostce od 4szpaków. Tym razem wybór padła na ten delikatny. Bardzo dobrze i szybko się pieni, zapach ma taki sobie, ciężko mi określić konkretne jaki. Pomimo tego,że nazywany jest delikatnym,.świetnie oczyszcza skórę głowy i myje włosy. Jedyne do czego się przyczepie to fakt, że po zużyciu połowy kostka staje się miękka przez co ciężej się ją używa. Poza tym, produkt wart uwagi.
  • 12 października 2023 o 12:26
    Ulubione szampony :)
    Mydlarnie 4 szpaki poznałam przypadkowo szukając informacji na temat naturalnych szamponów oraz czytając opinie, używam szamponu w kostce niebieskiego jak i pomarańczowego , mam włosy srednioporowate z tendencja do falowania/kręcenia, rozjasniane refleksami i przyznam szczerze ze jestem zakochana w działaniu tych produktów ! :) szampony sa delikatne ale porządnie oczyszczają oraz odświeżają skóre głowy , szampon otrzymujemy w kartonowym pudełeczku dzięki czemu dbamy o środkowisko ( mniej plastiku trafia do śmieci ) włosy sa świeże gładkie oczyszczone i nawilżone - warto jednak użyć ulubionej odżywki lub maski by ten efekt spotęgować :) nie plączą się , nie uczula a miałam z tym problem w sporej ilości szamponów, cena adekwatna do jakości oraz wydajności - możemy namydlić go w dłoniach lub użyć miseczki z woda umieścić w niej szampon i tą pianą z wodą umyć nasze włosy, ilości opakowań nie zliczę bo używam niezmiennie od paru ładnych lat zarówno wersji uniwersalnej - pomarańczowej , jak i w kolorze niebieskim - delikatnej , zapach delikatny przyjemny nie duszący nie nachalny , praktyc nie niewyczuwalny , polecam ????
    Zalety:
    • Delikatność w oczyszczaniu włosów i skory głowy
    • Wydajność dzięki formie w kostce
    • Brak plastikowych opakowań
    • Skład
    • Działanie :)
  • 8 stycznia 2023 o 18:30
    Idealny zamiennik tradycyjnego szmponu
    Mam wrażliwą, skłonną do łupieżu skórę głowy. Szampony z SLS za bardzo mi ją wysuszają, a te polecane jako łagodniejsze często zawierają w składzie cocamidopropyl betaine, na który jestem uczulona. Mam zaledwie 2 sprawdzone szampony płynne i trochę obawiałam się, jak zadziała u mnie ten szampon w kostce, a sprawdza się idealnie. Świetnie doczyszcza, ale nie jest agresywny.
    Zalety:
    • wygodny do zabrania w podróż
    • dobrze się pieni
    • nie podrażnia wrażliwej skóry głowy
    • ładnie pachnie
    Wady:
    • był nieco nieporęczny dopóki nie dokupiłam dedykowanej puszki-mydelniczki
    thequre
    26 sierpnia 2022 o 18:56
    Pozytywne zaskoczenie!
    Szampon dostałam w prezencie i średnio byłam do niego przekonana..., wiecie należę do pokolenia, które jeszcze pamięta mycie włosów szarym mydłem i płukanie wodą z octem, żeby odzyskać "normalność ..., dlatego zbierałam się do niego, jak do jeża. Szampon bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, po pierwsze dobrze się pieni i całkiem dobrze się tę pianę przenosi na skalp i włosy, po drugie nie pozostawia tępych, szorstkich włosów, dobrze się spłukuje, a po trzecie i dla mnie najważniejsze, moje włosy nie przetłuściły się tak, jak zazwyczaj, czyli wieczorem wyglądały bardzo świeżo. Mam włosy cienkie, delikatne i pozbawione objętości, a dzięki tej kostce uniosły się u nasady i nie oklapły przez cały dzień. Są jeszcze kolejne zalety tego produktu, a mianowicie zajmuje bardzo mało miejsca i jest wygodny w podróży i najważniejsze nie pozostawia po sobie plastikowej butelki!!! Myślę, że nie zrezygnuję całkowicie z szamponów w płynie, ale mocno je ograniczę na rzecz szamponów w kostce!
    Zalety:
    • Subtelny zapach
    • Dobre mycie
    • Wygoda w podróży
    • Brak produktów ubocznych (butelki)
  • 9 lipca 2022 o 11:31
    świetny
    Szampon jest moim zdaniem jeszcze lepszy od uniwersalnego klasyka: dobrze myje nie podrażnia wystarczająco się pieni delikatny zapach łątwo się spłukuje brak plastiku dobry skład Jedynym minusem jest rosnąca cena produktów Czterech szpaków, podczas gdy konkurencja jest coraz większa.