Kremy pod oczy

Floslek Hyaluron anti-aging, Krem przeciwzmarszczkowy pod oczy

• 4 sierpnia 2024 o 21:44
    Pomocny i skuteczny
    Używam od wielu lat kremy pod oczy odkąd delikatne partie tych rejonów zaczęły tracić jędrność i pojawiły się cienie oraz zmarszczki, stosowałam wiele kosmetyków i testowałam nowości aby pielęgnować skórę wokół oczu ale bezskutecznie lecz odkąd zaczęłam używać tego kremu to mój problem został zniwelowany do minimum.Zakupiłam go w drogerii Rossmann wraz z kilkoma innymi kosmetykami oraz kremami i był on w korzystnej cenie jak za produkt o tak bogatym składzie więc musiałam go przetestować i jestem już po miesięcznym okresie testowania a rezultaty są naprawdę pozytywne.Skład tego kremu bogaty o kwas hialuronowy a więc działającą cuda substancję przeciwzmarszczkową działa poprzez ich spłycenie i napięcie skóry a peptydy dogłębnie nawilżają i ujedrniają a nałożony na powieki znacznie je uelastycznia, już niewielka ilość kremu wystarcza na pokrycie partii wokół oczu więc można go uznać za bardzo wydajny.Podsumowując moją recenzję chce stwierdzić że jest to krem bardzo dobry jakościowo i korzystny cenowo a rezultaty są widoczne gołym okiem ,jestem z niego zadowolona i z pewnością zakupię kolejną tubkę bo warto.
    Zalety:
    • Bardzo dobry jakościowo krem pod oczy o bogatym składzie i w niskiej cenie jak za tak dobry jakościowo kosmetyk
    Wady:
    • Nie wymienię bo jestem zadowolona
    mmoorek
    19 kwietnia 2024 o 14:21
    Używam od lat i polecam jako przeciwzmarszczkowy
    Kremik w tubce o wyjątkowo dużej pojemności w stosunku do innych tego samego rodzaju bo aż 30 ml a przeważnie są po 15 ml. Krem ten śmiało mogę powiedzieć, że jest przeciwzmarszczkowy, bo używam go od lat i jakoś specjalnie zmarszczek pod oczami nie mam a dojrzałą kobietą jestem ;-) Ma on lekką konsystencję, w kolorze białym, mlecznym, bardzo dobrze się wchłania, lekko nawilża, ujędrnia, wygładza i uelastycznia skórę pod oczami. Nie pozbawił mnie cieni pod oczami, ja jednak zakrywam to dobrym podkładem a ważniejsze jest u mnie działanie przeciwzmarszczkowe i ten efekt mam. Kremik nakładam pod makijaż i dobrze się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, nie roluje się i sprawdza się doskonale. ZALETY: - ujędrnia - działa przeciwzmarszczkowo - nawilża - wygładza - uelastycznia - dobrze się wchłania - jest bardzo wydajny - duża pojemność 30 ml - niska cena WADY: - nie rozjaśnia cieni pod oczami
    Zalety:
    • ZALETY:
    • ujędrnia
    • działa przeciwzmarszczkowo
    • nawilża
    • wygładza
    • uelastycznia
    • dobrze się wchłania
    • jest bardzo wydajny
    • duża pojemność 30 ml
    • niska cena
    Wady:
    • WADY:
    • nie rozjaśnia cieni pod oczami
  • 18 października 2023 o 12:40
    Nie polecam
    Krem kupiłam za małe pieniądze, bo jakieś 20zl. Kiedyś lubiłam kosmetyki z tej firmy, ale teraz coś mi w niej nie pasuje. Krem pod oczy ma duże opakowanie, wizualnie ładne. Aplikacja kremu też jest dobra. Konsystencja kremu jest dosyć rzadka, kolor biały. Krem jest bardzo wydajny. Krem sprawia, że skóra jest ściągnięta po kilku minutach od aplikacji i pojawiły się dwa prosaki. Moja skóra pod oczami potrzebuje czegoś innego, mocniejszego nawilżenia, wygładzenia. Ten krem tylko mi zaszkodził. Nie polecam.
    _inga
    27 czerwca 2022 o 18:16
    Krem przeciwzmarszczkowy pod oczy, Hyaluron anti-aging, Floslek
    Krem pod oczy dostałam w prezencie. Opakowanie to tubka o pojemności 30 ml. Krem ma lekka konsystencję dobrze nawilża, wygładza i uelastycznia skórę pod oczami, przy regularnym stosowaniu zauważalnie redukuje cienie pod oczami. Krem nakładam rano i wieczorem, dobrze się wchłania , nie roluje się, sprawdza się pod makijaż. Plus za opakowanie zapewniające łatwą higieniczną aplikację oraz za skład 96% składników pochodzenia naturalnego. Podsumowując dobry krem pod oczy polecam osobom borykającym się z cieniami pod oczami co do działania przeciwzmarszczkowego nie umiem określić czy obietnice producenta zostały zrealizowane temat zmarszczek mnie na razie nie dotyczy natomiast wygładzenie i odżywienie skóry pod oczami jest widoczne, u mnie ten krem w okresie wiosenno-letnim sprawdza się świetnie i na pewno kupię kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • nawilża
    • wygładza
    • uelastycznia
    • redukuje cienie pod oczami
    • dobrze się wchłania
    • skład 96 % składników pochodzenia naturalnego
    • wygodna aplikacja
    Wady:
    • moim zdaniem brak