Kremy pod oczy

La Roche-Posay Toleriane, Dermallergo Yeux Krem pod oczy regenerująca pielęgnacja nawilżająca

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Okolice Oczu
La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Krem do okolic oczu 20 ml
e-ZikoApteka.pl
Loreal POLSKA SP. Z O.O. LA ROCHE-POSAY Toleriane Dermallergo Regenerująca pielęgnacja okolic oczu - 20 ml

• 20 marca 2025 o 14:29
    Dobrze nawilża
    La Roche-Posay Toleriane to mój absolutny must-have w codziennej pielęgnacji – produkt, który spełnia wszystkie oczekiwania pod względem skuteczności i delikatności. Gorąco polecam każdemu, kto pragnie zadbać o okolice oczu i cieszyć się widocznymi efektami odmładzania na codzień . Idealnie nadaje się pod makijaż . Nakładam jako poranna pielęgnację i czekam parę minut. Ładnie się wchłania nie spływa z podkładem ładnie się wtapia podczas blendowania . Odpowiedni dla dziewczyn po 30 roku życia . Kupiony na niemieckim NOTINO .
    Zalety:
    • Idealna buteleczka do podróży. Bezzapachowy. Nie uczula i nie podrażnia. Wydajny .
    Wady:
    • Cena zamraża . Ja kupiłam go w Niemczech za 23€ .
    W perfumerii
  • 8 kwietnia 2024 o 17:11
    Moja skóra go nie polubiła...
    OPAKOWANIE: Z jednej strony na plus opakowanie, które ma świetny dozownik, dzięki któremu można wydobyć idealną ilość produktu, a z drugiej strony na minus - brak nakrętki i przez to trzeba go cały czas trzymać w kartoniku, żeby aplikator się nie kurzył. ZAPACH: Produkt jest bezzapachowy. KONSYSTENCJA: Krem ma kolor biały i posiada dość lekką konsystencję. DZIAŁANIE: Krem kupiłam, ponieważ moja skóra wokół oczu była bardzo podrażniona przez stosowanie retinoidów. Skóra była piekąca, a zwykłe kremy wzmagały te pieczenie. Produkt ten można stosować zarówno na powieki jak i pod oczy, co było dla mnie ważne ponieważ miałam problem również z powiekami górnymi. Po aplikacji czułam złagodzenie i ukojenie. Jednak w moim przypadku produkt przez całą noc nie wchłaniał się, a rano rolował się. Po myciu skóra była nadal przesuszona. Wyglądało to tak jakby skóra w ogóle go nie przyjęła/ nie wchłonęła. CENA: Krem ma wysoką cenę. WYDAJNOŚĆ: Krem jest wydajny, ale ma również większą pojemność (20 ml) niż inne kremy pod oczy zazwyczaj. Podsumowując produkt łagodził moje podrażnione powieki i strefę pod oczami, ale nie wchłaniał się i przez to nie nawilżał. Skład był zachęcający i obiecujący, ale niestety produkt nie sprawdził mi się.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • łagodzi
    • dobry dozownik
    Wady:
    • brak zakrętki
    • rolowanie się kremu
    • brak nawilżenia
  • 3 kwietnia 2024 o 8:37
    Super dla skóry alergicznej
    Kupiłam krem ze względu na zapewnienie producenta, iż krem jest odpowiedni dla skóry alergicznej oraz z egzemą. Zmagam się z atopowym zapaleniem skóry przy powiekach i krem radzi sobie świetnie u mnie z przesuszoną i łuszczącą się skórą przy oczach. Krem niesamowicie łagodzi i nawilża. U mnie bez problemu nadaje się pod makijaż .
  • 28 marca 2024 o 0:24
    Dobrze nawilża
    Jest to jeden z moich ulubionych kremów do okolic oczu. Dobrze nawilża, koi przesuszoną skórę wokół oczu, nie podrażnia. Mogę z czystym sumieniem polecić.
  • 13 marca 2024 o 14:20
    Świetne opakowanie kremu pod oczy
    Krem na starcie pochwalę za genialne opakowanie, nigdy tak higienicznie nie wydobywałam produktu, czułam świeżość. Krem na lekką konsystencję, bardzo szybko się wchłania, ale zostawia na skórze promienny wygląd, bardzo rozświetla skórę pod okiem. Skóra pod okiem jest ładnie nawilżona, odżywiona, spojrzenie jest pełne blasku. Być może jest też w tym coś odnośnie napięcia skóry i spłycenia zmarszczek. Widać, że to krem taki delikatny, nie ma zapachu, kolor naturalny, ogólnie czuć, że jest bezpieczny w stosowaniu i dostosowany do skóry hipoalergicznej. Sam produkt starczył mi na długo, był mega wydajny, świetnie ta opcja dozowania się sprawdziła do samego końca. Może i cena jest wysoka, ale idzie to w parze z jakością.
    Zalety:
    • hipoalergiczny produkt
    • szybko się wchłania
    • skóra jest rozpromieniona, napięta i nawilżona
    • wydajny produkt
    • praktyczne opakowanie