Wszystkie składniki:
talc, zea mays (corn) starch, lauroyl lysine, boron nitride, zinc stearate, octyldodecyl stearoyl stearate, octyldodecanol, silica, hydrogenated ethylhexyl olivate, mica, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, hydrogenated olive oil unsaponifiables, [+/- ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide), ci 77742 (manganese violet), ci 77492 (iron oxides), ci 77491 (iron oxides)]. enthusiasm, uniqueness, infinity: synthetic fluorphlogopite, mica, zinc stearate, octyldodecyl stearoyl stearate, hydrogenated polycyclopentadiene, caprylic/capric triglyceride, silica, c10-18 triglycerides, squalane, calcium sodium borosilicate, polybutene, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, lauroyl lysine, tin oxide, [+/- ci 77491 (iron oxides), ci77891 (titanium dioxide), ci77499 (iron oxides)]. wisdom, brilliance: mica, synthetic fluorphlogopite, zinc stearate, octyldodecyl stearoyl stearate, hydrogenated polycyclopentadiene, caprylic/capric triglyceride, silica, squalane, c10-18 triglycerides, calcium sodium borosilicate, polybutene, tin oxide, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, lauroyyl lysine, [+/- ci 77491 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides)].