Emulsje, esencje i boostery

Fluff FLUFF SERUM DO TWARZY DWUFAZOWE ALOES AWOKADO 40ML 5902539711561
Fluff Booster Serum Dwufazowe Aloes Avocado 40ml

• 9 lutego 2025 o 22:40
    Kocham
    To serum poleciła mi kuzynka i jestem z niego na prawdę zadowolona, mój mąż również. Mój mąż zawsze miał problem z przesuszoną skórą na twarzy, do tego łatwa o alergię od kosmetyków. Odkąd zaczął stosować serum jest super, nie uczula, nawilża, odżywia, już nie ma problemu ze schodzącą skórką. Ja mam cerę mieszkaną, po zmyciu makijażu często czuję suchą, naciągniętą skórę, a to serum mi pomaga. Stosujemy rano i wieczorem, mąż czasem jeszcze w ciągu dnia. Jest super. Polecam!
    Zalety:
    • Nawilżenie,
    • Odżywienie,
    • Wydajny
  • 15 listopada 2024 o 14:32
    Odżywcza bomba dla Twojej skóry
    Fluff Booster Dwufazowy z aloesem i awokado to prawdziwe wybawienie dla skóry, która potrzebuje intensywnego nawilżenia i ukojenia. Połączenie dwóch faz – lekkiej wodnej i odżywczej olejowej – sprawia, że produkt doskonale łączy właściwości regenerujące i pielęgnacyjne, zapewniając skórze kompleksową opiekę. Faza z aloesem dostarcza skórze natychmiastowego nawilżenia i ukojenia, idealnie sprawdzając się w przypadku podrażnień lub przesuszenia. Natomiast odżywcze właściwości awokado intensywnie regenerują skórę, nadając jej miękkość i elastyczność. Booster pozostawia skórę gładką, promienną i odżywioną, a jego lekka formuła sprawia, że doskonale sprawdza się jako baza pod makijaż. Uwielbiam również wygodną aplikację i piękny, naturalny zapach produktu, który dodaje przyjemności codziennej pielęgnacji. Dzięki dwufazowej formule, można dostosować intensywność działania do potrzeb skóry – wystarczy wstrząsnąć przed użyciem, aby połączyć obie fazy.
  • 26 września 2024 o 12:26
    Must-have w mojej pielęgnacji!
    Od dłuższego czasu szukałam produktu, który skutecznie nawilży moją skórę, ale jednocześnie nie obciąży jej ani nie pozostawi tłustego filmu. Po kilku miesiącach regularnego stosowania mogę śmiało powiedzieć, że Fluff Booster Dwufazowy z aloesem i avocado spełnił moje oczekiwania! Przede wszystkim zachwyciła mnie lekka, dwufazowa formuła. Po wymieszaniu dwóch faz booster staje się idealnie lekki, a jego konsystencja błyskawicznie wchłania się w skórę. Już po pierwszej aplikacji zauważyłam, że moja skóra była bardziej nawilżona, miękka i przyjemna w dotyku. Co więcej, dzięki zawartości aloesu produkt działa kojąco i łagodząco, co jest dla mnie ogromnym plusem, bo mam skórę wrażliwą i często pojawiają się na niej podrażnienia. Avocado natomiast dba o jej odżywienie i regenerację. Stosuję booster zarówno rano, jak i wieczorem, czasami pod krem lub samodzielnie. Moja cera wygląda na zdrową, promienną, a wszelkie suche skórki zniknęły. Duży plus także za wygodne opakowanie – 40 ml to wystarczająca ilość, aby cieszyć się produktem przez dłuższy czas, a aplikator pozwala precyzyjnie dozować kosmetyk.
    Mrsx3
    29 lipca 2023 o 22:39
    Uwielbiam i lubię do niego wracać
    Jest to dla mnie jedno z najlepszych, nazwijmy to "nie kwasowych serum". Teraz bardzo modne są różnorakie serum z kwasami czy to hialuronowy czy jakieś tam stężenia witaminy C czy różnych innych. A ja mam wrażenie, że moja skóra potrzebuje kilka razy w tygodniu odpoczynku od nich i wtedy pojawia się serum z Fluff z aloesem i awokado. Na początku zapach - przepiękny. Formuła super, nakładanie serum na twarz to czysta przyjemność, czuję od razu uczucie nawilżenia. Szybko się wchłania, ale jest treściwe. Jak dla mnie nadaje się i na noc i na dzień, pod makijaż. Mam wrażenie, że oprócz uczucia nawilżenia - twarz jest taka promienna i wygląda na wypoczętą. Uważam, że produkt zdecydowanie warto kupić na promocji.
    Zalety:
    • uczucie szybkiego nawilżenia
    • piękny zapach
    • przyjemne w użytkowaniu
    • daje efekt promiennej, wypoczętej skóry
    Wady:
    • wydajność, mogła by być lepsza.
  • 8 października 2022 o 8:27
    Dobry produkt
    Serum boster zakupiłam w drogerii Rossman. Potrzebowałam kosmetyku którzy dobrze nawilży moja skórę i dostarczy jej witamin od zewnątrz. I ten kosmetyk sprawdził się w 100%. Serum mieści się w szklanej małej butelce wygląda jak fiolka. Szkło jest przezroczyste dzięki czemu widzimy ile produktu nam jeszcze zostało. Buteleczka posiada aplikator typu pipetka . Na butelce znajdują się napisy w kolorze biało zielonymi oraz rysunek awokado I aloesu. Serum jest dwufazowe co doskonałe widać przez przezroczyste opakowanie . Górna warstwa przezroczysta w kolorze jak olej , dolna warstwa również przezroczyta ale w kolorze zieleni. Po wstrzasnieciu produkty się mieszają i powstaje jasnozielona mikstrurka . Zapach piękny delikatny. Konsystencja całości bardzo wodnista toche ciężko mi ją dozować bo szybko spływa z twarzy więc trzeba ją łapać. Po rozklepaniu i wchlonieciu skóra jest bardzo nawilżona ,wygładzona u odżywiona. Moja twarz nigdy tak dobrze nie wyglądała. Wkoncu widzę jaki ma blask. Polecam naprawdę produkt warty uwagi. Czy kupię go kolejny raz nie wiem lubię testować nowe rzeczy bo życie było zbyt nudne jakbyśmy ciągle używali tego samego .
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Konsystencja
    • Nawilża
    • Odżywia