Maski do włosów

Syoss Moisture Boost, Intensive Hair Mask Intensywnie regenerująca maska do włosów suchych

aska68
    18 września 2022 o 15:40
    Wydajna
    Jest to pierwsza moja maska SYOSS. Nigdy nie miałam maski w tak dużym opakowaniu 500ml.Po dwóch miesiącach stosowania mam jeszcze trochę maski i to jest duża zaleta tego produktu. Cena również nie jest wygórowana . Są to dwa zdecydowane plusy. Według mnie maska jest zwyczajna , miałam lepsze z linii profesjonalnej innych marek.Stosuję maskę po każdym myciu 2-3 razy w tygodniu . Oczekiwałam efektu nawilżonych i zdyscyplinowanych włosów , ale nie widzę żadnych zmian mimo obietnic producenta ,że jest to formuła wysoko skoncentrowana. Mam włosy rozświetlane w kolorze blond, bardzo suche.Pewnie potrzebuję maski z bardziej aktywnym składem.
    Zalety:
    • rozsądna cena
    • duże opakowanie 500 ml
    • wydajny
    Wady:
    • słabe nawilżenie
    • zbyt intensywny zapach
  • 26 maja 2022 o 22:46
    Bomba nawilżająca
    Aż dziwię się że maska ma tak mało opinii, ponieważ jest naprawdę dobra. Moje włosy są suche, cienkie i bez objętości. Potraktowanie ich produktem zbyt obciążającym sprawi że będą wyglądać zwyczajnie brzydko. Zbyt mało nawilżający produkt sprawi że będą suche i puszące się. Ta maska to złoty środek dla moich włosów. Daje im porządnego kopa nawilżenia i odżywienia, ale ich nadmiernie nie obciąża. Używam jej na różne sposoby 1)do emulgowania oleju, 2)jako odżywka gdy goni mnie czas 3) jako maska z wczesywaniem i wtedy otrzymuję super efekt. Włosy są błyszczące, odżywione i pięknie się układają. Łatwo je rozczesać. Maska ma również delikatny zapach, ale szybko się ulatnia co ja zaliczam na plus. Producent zapewnia że starcza na 3 miesiące. Ja używam jej 2/3 razy w tygodniu na bardzo długie włosy i mam ją już ponad 4 miesiące (widać już denko).
  • 9 lutego 2022 o 18:28
    Intensywne nawilżenie
    Produkt otrzymałam do testowania od marki wizaż i Akademii SYOSS. Posiadam włosy kręcone, które są suche oraz lekko zniszczone. Maska posiada gęstą konsystencję, która ułatwia jej rozprowadzenie na całych włosach. Maska już po pierwszym zastosowaniu daje efekt nawilżonych włosów. Włosy stają się nawilżone gładkie, miękkie oraz lśniące. Gęsta konsystencja ułatwia rozczesywanie a jednocześnie głęboko wniika w stukturę włosa. Idealne nawilżenie dla każdych suchych włosów. W połączeniu z pozostałymi produktami tej serii włosy są niczym z perfekcyjnego salonu.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl