Serum do twarzy

Nacomi Next lvl Serum Azeloglicyna 5% 30ml
Nacomi Next Level

• 19 grudnia 2024 o 15:44
    Ulga dla wrażliwej skóry
    Od lat zmagam się z zaczerwienieniami i wrażliwą skórą, a ten produkt świetnie radzi sobie z ich redukcją. Konsystencja serum jest lekka, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Już po kilku dniach zauważyłam, że zaczerwienienia są mniej widoczne, a moja cera wygląda na bardziej wyrównaną. Serum koi skórę i zmniejsza uczucie ściągnięcia, które często mi towarzyszyło. Największym plusem jest to, że produkt działa delikatnie, ale skutecznie – nie podrażnia, co jest dla mnie kluczowe przy wrażliwej cerze. Dodatkowo moja cera jest bardziej nawilżona i gładka w dotyku. Używam go codziennie wieczorem, a efekt uspokojonej skóry zauważam każdego ranka.
  • 15 czerwca 2024 o 12:57
    Cudo!
    cudowne serum z azeloglicyną! Już po paru dniach używania tego produktu, moje przebarwienia bardzo się rozjaśniły i stały mniej widoczne, a zaczerwieniona skóra nie jest już taka podrażniona, serum jednocześnie jest delikatne i nadaje się do każdego rodzaju cery, opakowanie jest wydajne a kosmetyk przystępny cenowo, bardzo polecam!
    Zalety:
    • rozjaśnia przebarwienia
    • redukuje zaczerwienienia
    • szybko widoczne efekty
    • wydajne opakowanie
  • 7 maja 2024 o 19:42
    Zbędny kosmetyk w mojej szafce z pielęgnacją.
    Ten kosmetyk miał być lekarstwem na kilka problemów z jakimi zmaga/-ła się moja cera, ale ostatecznie na żaden defekt nie wpłynął w żaden sposób. 1. Działanie pod kątem trądziku. Ja go co prawda nie mam, ale od czasu do czasu pojawia się na mojej twarzy wysyp. Mimo regularności ani nie zapobiegł tworzeniu się ognisk wyprysków ani też nie powodował, aby regenerowały się one szybciej. 2. Działanie na naczynka. Tutaj miałam największe nadzieje. Niestety nadzieja okazała się być złudna. Serum nie pomogło mi usunąć a nawet zminimalizować kilku pojedynczych naczynek, co sprawiło mi największy zawód. :) Kosmetyk nie przyczynił się d wzmocnienia ich, a skóra na policzkach nadal jest nadreaktywna. 3. Rozjaśnienie przebarwień. Tych posłonecznych nie ruszyło w najmniejszym stopniu. Te po wypryskach - nie zauważyłam, aby goiły się szybciej niż normalnie. Czyli mogę rzecz, że w moim przypadku takiej właściwości tej kosmetyk nie ma. 4. Łagodzenie podrażnień. To ostatnie co bym o nim mogła powiedzieć. Produkt szczypał mnie np na skórze na policzkach, było to dziwne uczucie wbijania ultra cienkich igiełek. ;O Czy jest coś "na plus" co mogłabym wymienić? Nie ma. :)
    aviss
    10 sierpnia 2023 o 16:21
    Przyjemne wyciszenie
    Stosuję jako serum na noc pod krem okluzyjny. Rano skóra jest ładnie wyciszona (mam cerę naczynkową) i nawilżona. Jest to mój pierwszy kosmetyk z azeloglicyną, więc z pewnością chętnie spróbuję również podobnych kosmetyków innych producentów.
    Zalety:
    • Wycisza i nawilża skórę
    • Opakowaniu airless
    Wady:
  • 19 lipca 2023 o 13:05
    Delikatny i dobry
    Preparat stosowałam w charakterze łagodzącego, nawilżającego serum do mojej tłustej i skłonnej do zapychania cery. Produkt mas postać dodać lekkiego mleczka, w bardzo fajnej pompce airless. Szybko się wchłania i nie lepi się , zostawia minimalną warstwę na skórze. Działa delikatnie, troszkę zmniejsza przebarwienia, troszkę nawilża. Generalnie moją cera do łuszczenia potrzebuje wiele więcej ale do tego chętnie wrócę jako do nawilżacza między retinolami i kwasami.

Zobacz także inne Serum do twarzy