Kremy na dzień

Dr Irena Eris InVitive Wrinkle Smoothing Restorative Day Cream SPF 30 Wygładzający krem naprawczy na dzień SPF 30

Dr Irena Eris InVitive
Dr Irena Eris InVitive Krem Wygładzający na Dzień 50ml
Sephora
Dr Irena Eris - Invitive - Krem Naprawczy Na Dzień Spf 30 - Invitive Day Cream Spf 30 50 Ml - Dla Kobiet

• 8 marca 2025 o 10:55
    Pięknie pachnie
    Krem zamknięty w szklanym słoiczku, który wygląda dość ekskluzywnie. Sam krem na piękny zapach, ale nie jest intensywny czy męczący. Sam krem delikatnie nawilża, myślę że będzie idealny dla skóry mieszanej. Przy skórze suchej musiałam dokładać dodatkową warstwę kremu, pomimo iż miał to być krem nawilżający. Myślę że przez to nie jest wart swojej ceny.
  • 15 grudnia 2024 o 17:05
    Na mojej mieszanej, dojrzałej skórze sprawdza się w naprawdę nieźle
    Zestaw InVitive zagościł u mnie w okresie jesienno-zimowym. Seria dedykowana jest cerom wymagającym regeneracji,przy jednoczesnym utrzymaniu matu i kontroli sebum. Opakowanie kosmetyku jest eleganckie,szklane w kolorze turkusowo-niebieskim,sam krem ma biały kolor, wygląda dość treściwie ale pozbawiony jest zapachu . Początkowo miałam pewne obawy czy konsystencja nie okaże się zbyt ciężka ale na szczęście ten problem nie występuje. Kosmetyk dobrze nawilża moją skórę,z czasem widzę lekkie spłycenie zmarszczek przy czym nie mówimy tu o efekcie żelazka,raczej delikatnym wygładzeniu. Jest bardzo wydajny,używam ponad 2miesiące i wciąż mam wrażenie jakby dopiero co został otwarty. Osobiście uważam że jest to dobra opcja raczej na chłodny sezon, kiedy bardziej potrzebujemy ochrony przed mrozem, ogrzewaniem ,na lato mógłby być nieco za ciężki . Waham się jeszcze czy kupię ponownie,gdyż chodzi mi po głowie kilka innych kosmetyków od dr Irena Eris.
  • 18 października 2024 o 14:26
    Dr. Irena Eris
    Bardzo dobry krem do twarzy na dzień z bogatym składem , który przy dłuższym użytkowaniu ujędrnia i napina skórę twarzy . Ma delikatny zapach , jest wydajny i szybko się wchłania nie zostawia tłustego filmu , nie podrażnia skóry a mam wrażliwą więc nie wszystko mi pasuje . Posiada filtr SPF 30 . Ma ładne i poręczne opakowanie .
    Zalety:
    • Ujędrnia
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 3 września 2024 o 17:19
    Dobry na lato
    Podobnie jak Poprzedniczka, oceniany tutaj krem znalazłam w boxie kosmetycznym. Opakowanie jest z gatunku tych luksusowych. Masywny słoiczek w kolorze turkusowym prezentuje się elegancko. Mam cerę suchą, dojrzałą. Absolutnie nie odbieram konsystencji tego kremu jako ciężkiej. Wręcz przeciwnie , jest ona dla nie fajna, aksamitna, bynajmniej nie za tłusta. Na mojej suchej skórze krem wchłaniał się szybko. Ze względu na obecność filtrów obawiałam się efektu bielenia skóry, ale nic takiego się nie miało miejsca. Zapach jest dla mnie całkiem przyjemny i kobiecy, choć przyznaję - nieco sztuczny. Nie wpłynął jednak na moją ocenę końcową. Krem wyraźnie wygładza skórę, czyni ją miękką i aksamitną w dotyku. Świetnie sprawdza się pod makijaż. Nie zauważyłam jakiegoś spektakularnego efektu odmłodzenia, choć nie czepiam się, bo w moim odczuciu krem jest przeznaczony raczej dla nieco młodszych kobiet niż ja. Irenka wprawdzie nie podaje, do jakiej grupy wiekowej jest on adresowany, ale ja uważam, że najbardziej odpowiedni będzie dna kobiet w wieku 30- 40 lat. Ja liczę sobie 48 wiosen, jestem w wieku przedmenopauzalnym i moja skóra potrzebuje silniej działających kremów. Natomiast nieco młodsze dziewczyny, jeżeli nie odstrasza ich cena, mogą sięgnąć po to cudo. Krem nie zapycha, nie powoduje świecenia się skóry. Natomiast fajnie wygładza buźkę, ujednolica też koloryt skóry. No i ten turkusowy słoiczek! Młodsze dziewczyny mogą się zakochać.
    • fajnie wygładza skórę
  • 22 sierpnia 2024 o 10:36
    Jak dla mnie świetny
    Zacznę od tego, że krem znalazłam w boxie subskrypcyjnym i od razu po zobaczeniu go, byłam niesamowicie ciekawa jak się sprawdzi . Krem zamknięty jest w szklanym słoiczku, który jak dla mnie cieszy oko i jak na bardziej luksusową markę przystało prezentuje się elegancko. Konsystencja kremu jest dość treściwa i na początku obawiałam się, że będzie zbyt ciężka na dzień, ale nic z tych rzeczy. Krem moim zdaniem dobrze się rozprowadza i naprawdę szybko wchłania. Skóra po jego użyciu jest nawilżona, miękka oraz napięta i naprawdę to czuć, ale jednocześnie nie jest obciążona, ani tłusta czy lepiąca się. Mam cerę mieszaną, a jednocześnie wrażliwą i naprawdę mi ten produkt nie sprawia żadnych problemów. Jestem zdziwiona opinia która tutaj przeczytałam , bo mam totalnie odmienne zdanie na temat tego produktu. Można go nosić solo jak i pod makijaż. W obu wersjach sprawdza się świetnie . Dodam też że bardzo ładnie pachnie :) Szczerze , wiem że sporo kosztuje ale czasem warto zainwestować w coś bardziej luksusowego. Warto
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Działanie
    • Wykończenie