Serum do twarzy

Soraya I Love Serum, Serum rozjaśniające do cery zmęczonej, pozbawionej blasku

• 23 kwietnia 2025 o 11:51
    Fajne powiem wam, rozjaśnia
    Kupiłam to serum dość dawno temu a marka Soraya to legenda pielęgnacji więc myślę że muszę je mieć zwłaszcza że mam wyraźne przebarwienia związane z wiekiem ale też z brakiem witamin więc cera jest niekorzystna a jej wygląd bywa smutny i szary dlatego często do pielęgnacji włączam sera wielu marek w tym te kwasowe i bogate o cenne składniki pochodzenia naturalnego które wzbogacają skórę dbając o jej kondycję więc uważam po wielokrotnym zastosowaniu że działa i pomaga, skóra jest jakby jaśniejsza i bardziej miękka oraz mniej czerwona, suchość jest do pewnego stopnia zniwelowana a nawet kilka naczynek się zregenerowało dlatego myślę że to dobry kosmetyk którego warto mieć przy sobie aby cera była rześka i promienna bez niepotrzebnych plam i przebarwień po dłuższym okresie stosowania, polecam.
    Zalety:
    • Bardzo dobry jakościowo kosmetyk o działaniu pielęgnującym i nawilżającym oraz oczywiście rozjaśniającym plamy i przebarwienia
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 21 stycznia 2025 o 12:56
    Za tę cenę jest naprawdę ok
    Serum jest w plastikowej buteleczce o pojemności 30 ml. Serum jest przeźroczyste i ma dosyć lejącą konsystencje. Na całą twarz starczają mi tylko trzy krople, przez co serum mam już długi czas. Skóra po dłuższym stosowaniu jest rzeczywiście ciut jaśniejsza i ujednolicona. Serum jest bezzapachowe, a po nałożeniu go skóra delikatnie się lepi.
    • Skład
    Wady:
    • Plastikowa buteleczka
    W perfumerii
  • 6 grudnia 2024 o 9:46
    Jest OK
    Kupiłam go przypadkiem , i jakoś zabardzo szału u mnie nie rozbił ale krzywdy też nie zrobił. Opakowanie ładne plastikowe z pipetka dobrze się nakłada produkt. Zapach delikatny ładny prawie nie wyczuwalny. Wystarczy naprawdę niewielka ilość produkty żeby pokryć całą twarz. Dobrze się nakłada szybko się wchłania. Napewno coś tam zdziałał ale Ja nie zauważyłam jakiś rewelacyjnych efektów.
  • 16 października 2023 o 0:46
    Minimalny efekt rozświetlenia
    Jako posiadaczka cery mieszanej z tendencją do niedoskonałości, mam skórę szarą, pozbawioną blasku. Oj szukałam I kilka już produktów przetestowałam i niestey nie znalazłam idealnego kosmetyku. Jakiś czas temu zaufałam firmie Soraya i zakupiłam jej serum. Serum znajduje się w przezroczystej, plastikowej 30 ml buteleczce z pipetą. Jest to plus, widzimy ilość i konsystencję produktu. Aleee zazwyczaj spotykałam tego typu kosmetyki w szklanej buteleczce. Jakaś zawsze odmiana. Samo opakowanie ma dość ciekawy design. Niczym kolorowa tęcza, ładnie się na nie patrzy. Serum rozjaśniające z serii Soraya I LOVE SERUM rekomendowane jest w szczególności do pielęgnacji cery zmęczonej i pozbawionej blasku. Tak więc powinien być idealny dla mnie...Głównym składnikiem jest witamina C. Konsystencja serum lekko żelowa. Idealnie rozsmarowuje się po twarzy, pipetka ułatwia precyzyjne makladanie. Wmiarę szybko wysycha. Po chwili czuć lekkie ściąganie skóry. Konieczne jest natychmiastowe nałożenie kremu. Serum wyrównuje lekko koloryt cery. Cera nie jest taka szara, nieco jaśniejsza. Niweluje też widoczność pajączków. Nie jest to jednak efekt spektakularny i długotrwały. Raczej mało zauważalny dla innych. Producent zapewnia nawilżenie skóry. Skoro ją ta naciaga, to nie wiem czy o takie nawilżenie chodzi. Trzeba po nim nałożyć kolejne produktu nawilżające. Napewno też skóra nie jest specjalnie rozświetlona i promienna. Osobiście produkt nie przypadł mi do gustu. Miałam większe oczekiwania. Przygoda się skończyła, poszukuję innej opcji.
    Zalety:
    • wygodna aplikacja
    • ciekawy design
    Wady:
    • brak widocznych efektów
    • nie rozświetla skóry
  • 19 marca 2023 o 22:41
    Początek przygody
    Serum kupiłam że względu na początek mojej pielęgnacyjnej przygody. Czytając jakiekolwiek wiadomości na blogach internetowych spotkałam się z radą, żeby każda przygodę zaczynać od małego stężenia i w miarę czasu zwiększać. Serum stosuje prawie codziennie wieczorem, później kremy i rano oczywiście spf50. Serum mamy w butelce z pipetą (plastikową!) Małe cienkie i zgrabne, pipeta świetnie nabiera kosmetyk, i już za pierwszym razem udaje się nałożyć odpowiednią ilość. Serum jest lekko śliskie i takie jakby żelowe... O kiedyś były takie żele do włosów hahah Nakłada się łatwo i szybko, wchłania się w miarę szybko a po całkowitym wchłonięciu skóra domaga się kremów odżywczych, nawilżających czy kojących...w zależności od potrzeb naszej skóry. U mnie wygląda to różnie, ale każdy krem dawał uczucie ściągnięcia tego napięcia które powoduje serum. Po prostu po nałożeniu musimy czymś zminimalizować te 7czuciw ściągnięcia i napięcia. Skóra po użyciu serum jest zadbana i faktycznie lekko jakby rozswirlona. Dużych zmian nie ruszyła, ale z mniejszymi w minimalny sposób sobie radzi. Nie znikają całkowicie ale są jakieś bledsze i przyjemniejsze dla oka. Dodatkowo trzeba podkreślić że serum jest lekkie i nie zapycha. Cera przyjmuje go z sympatią. Buzia nie ma żadnych krostek, zaczerwienien itp. Nie wyr,adza nam żądnej krzywdy. Na tyle milo się stosuje, że zaryzykuję zakup w większym stężeniu. Możliwe E dla osób z minimalnym problemami ten produkt wystarczy, ja niestety wzięłam się za to za późno

Zobacz także inne Serum do twarzy