Odżywki do włosów

Isana Professional, Spülung Keratin & Repair Odżywka do włosów zniszczonych i łamliwych

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 lutego 2025 o 17:54
    Drogeryjny ulubieniec
    Pierwszy raz miałam z nią styczność przez przypadek, byłam u znajomych i podczas mycia włosów chwyciłam za tą odzywkę. Efekt był naprawdę ZASKAKUJĄCY. Włosy ekstremalnie wygładzone, miękkie w dotyku, błyszczące. Mam duzy problem z plątaniem wlosów a tym razem czesanie poszlo jak po maśle. Niewiedziałam do konća czy mają lepszą wodę czy to efekt odżywki więc kupiłam ją w rosmanie na promocji za 7 zł. Moje włosy są cienkie, delikatne, rzadkie, plączą się, przody rozjaśniane i na moich włosach nadal się sprawdza rewelacyjnie. Dosyć szybko się kończy, ale zważając na cenę i działanie można jej to wybaczyć. Testowałam kilkadziesiąt odżywek drogeryjnych i ta jest dla mnie idealna, na stałe zagościła na mojej półce.
    Zalety:
    • włosy są lśniące, miłe w dotyku, dobrze się rozczesują, wyglądają na odżywione, nie obciąża, rewelacyjna konsystencja, świetnie się rozprowadza po włosach, niedrażniący zapach, niska cena, WARTO JĄ MIEĆ
  • 19 grudnia 2024 o 15:41
    Jest wmiare ok
    Kupiłam szampon Isana gdyż lubię te markę niestety ten szampon mnie nie zachwycił. Domywa skórę głowy ale nie jest to wilkie wow. Nie wiem czy kupię ponownie. Zapachvmi nie odpowiada i opakowanie też mi nie odpowiada. Wolę opakowania w butelkach. Ten szampon nic takiego nie robi. Tylko dobywa skórę głowy.
  • 3 listopada 2024 o 16:48
    Spoko odżywka
    Odżywka jak najbardziej w porządku. Część włosów mam rozjaśnianą, część pozostawioną naturalną. Proteinowe odżywki kupuję z myślą o rozjaśnianych włosach. Ta odżywka spełnia swoje zadanie, zostawia je miękkie i gładkie. Jest dosyć wydajna. Jeśli chodzi o opakowanie, nie jestem fanką tubek. Nigdy nie da się zużyć produktu do końca bez rozcinania ich. Plus szata graficzna prawie identyczna z szamponem z tej serii. Za pierwszym razem, kiedy wybrałam się po tę odżywkę przez pomyłkę wróciłam do domu z szamponem :P Zapach taki sobie, trochę mdły. Może dla niektórych to plus. Nie planuję kupować ponownie, bo lubię testować nowe kosmetyki
  • 9 sierpnia 2024 o 13:49
    Nie dla mnie
    Wiązałam z nią ogromne nadzieje, jednak u mnie ta odżywka się zupełnie nie sprawdziła, włosy wyglądały po niej gorzej niż po myciu samym szamponem bez żadnej odżywki. Zużyłam ją do golenia nóg
    hvllcat
    25 czerwca 2024 o 12:37
    dobra tania odżywka
    Kolejna dobra i w dodatku tania odżywka marki Isana. Ponad to jest często na nią promocja. Jej zapach pozostaje dosyć długo na włosach, określiła bym go jako kwiatowy, lecz przyjemny. Ułatwia rozczesywanie włosów, rozplątuje je. Włosy po spłukaniu są ślicznie wygładzone i miękkie. Opakowanie bez problemu da się rozciąć, aby wydobyć cały produkt do końca.
    Zalety:
    • wygładza