Znalazłam go w biedronce. Niska cena, naturalny, wegański, krem BB.. to mnie skusiło.
Swój HITowy podkład mam właśnie z biedronki, więc chciałam spróbować czegoś nowego, z nadzieją, że też okaże się takiem samem ulubieńcem.
Na swatcham w sklepie wydawał się naprawdę super. Kolory strzał w 10, rozprowadzały się na dloni idealnia.
>>>>>>DOŚWIADCZENIA Z NAKŁADANIEM!!!!<<<<<<<
Jednak rozczarowanie przyszło bardzo szybko, a mianowicie z pierwszym nałożeniem.
Na początku się rolował. Okej, moja wina, za dużo kosmetyków pielęgnacyjnych (chociaż z innym podkładem się nigdy coś takiego nie działo).
Skoro to był mój błąd, to było też podejście drugie. I niestety, nakładany gąbeczką w ogóle nie przyklejał się do twarzy, a zostawał/ wsiąkał w gąbeczkę.
Ale już kupiłam to musiałam sprawdzić każdy możliwy sposób. I tym sposobem doszłam do trzeciego podejścia.
Chciałam nałożyć pędzlem, ale żadnego nie posiadam, więc nałożyłam dłońmi. Wyglądał lepiej, aczkolwiek był tylko położony na skórze, a nie w nią wtłoczony, przez co był bardzo widoczny.
I o ile trzecie podejście było w miarę skuteczne, tak nie do końca jest to mój OK produkt. Nawet nałożony palcami jest widoczny, podkreśla meszek na twarzy i nie wygląda za dobrze.
Na szczęście po kilku godzinach się nie zwarzył, ani nie zszedł z twarzy, ale efekt po nałożeniu nie jest tego wart.
>>>>>>O SAMYM PRODUKCIE!!!!<<<<<<<<
- Opakowanie spoko, nie trzeba wkładać palców.
- Wiem, że to krem BB, więc nie oczekiwałam krycia nie wiadomo jakiego, ale przy jednej warstwie jest on niewidoczny, a dokładnie kolejnej wiąże się z ryzykiem jego odklejania płatami, zwiększoną widocznością.
- Zawsze wybieram najjaśniejsze podkłady i ten wpasował się w mój odcień idealnie.
- Wegański, lekka formuła, cena, naturalność również na plus.
- Przez to, że ma strasznie małe krycie, praktycznie zerowe, trzeba go dużo nałożyć, więc wydajny nie jest.
Zalety:
- Cena
- Wegański
- Naturalny
Wady:
- Nakładanie
- Widoczny na twarzy
- Trudnosc w aplikacji
- Trochę się wyświeca po kilku godzinach
- Szybko się zużywa
- Trwałość