Żele do ciała

bebeauty Coco & Prebiotic, Kojący żel kokosowy do pielęgnacji twarzy, ciała i włosòw

• 14 września 2024 o 16:49
    Kokosowe szaleństwo.
    Tanio, skromnie i niezwykle praktyczny żel kokosowy o obłędnym zapachu! Rany kupiłam ot tak sobie w Biedronce latem i gości na stałe w mojej i reszty domowników pielęgnacji. Baryłka plastikowego opakowania z pompką skrywa obłędnie pachnący kokosem bezbarwny, lekki żel o super mocy ;) Opakowanie o pojemności 280 ml, naturalny skład w 97% , wegańska formuła, zawiera organiczny ekstrakt z kokosa, prebiotyk BIOLIN P . Żel jest dość lejący się ale szybko i sprawnie aplikuję na ciało po opalaniu, nie lepi się, błyskawicznie się wchłania, wygładza i nawilża skórę. Nadaje się do stosowania na całe ciało również twarz. Nakładam na włosy jako maskę przed myciem włosów, jako podkład pod maski do włosów, odżywki, emulguje nim oleje z włosów, stosuje na końcówki włosów. Wydajność zależy od intensywności stosowania u mnie wystarcza na całkiem długo, uwielbiam ten kokosowy zapach, cena super w stosunku do jakości i ilości zastowań jaki ma żel do kupienia w Biedronce, jedyna wada jaką odnotowałam to ciężko go dostać, głownie do nabycia latem, a wtedy stosuje go w hurtowych ilościach ;) Polecam wypróbować.
    Inne
    cedrowa
    31 stycznia 2024 o 11:29
    Jest świetny, dlaczego już go nie ma?
    Właśnie skończyłam opakowanie tego żelu i jestem rozczarowana tym, iż nie mogę go już kupić stacjonarnie. Towarzyszył mi całe lato, wystarczył na wiele miesięcy. Poręczne opakowanie z pompką jest stabilne i wygodne. Podobała mi się jego uniwersalność, bowiem ten jeden produkt zastępował mi tuzin innych, które przeważnie brałam ze sobą na wyjazdy. Szybko się wchłaniał, nie przeciekał, miał lekką konsystencję, i co najważniejsze, nawilżał. I ten zapach.. To nie był zapach czysto chemiczny jak typowe kosmetyki o zapachu kokosowym. Ten aromat był taki dopracowany, taki inny. Przede wszystkim żel działał kojąco na moją skórę głowy, twarzy, po depilacji, a nawet po opalaniu czy poparzeniach słonecznych. Chciałabym, aby kosmetyk był jeszcze dostępny w sprzedaży,
    Zalety:
    • Wszystko
    Wady:
    • Niedostępny
  • 25 sierpnia 2023 o 10:27
    WOW!
    Kosmetyk o powalającym zapachu i ładnej konstystencji. Zapewnia wycicszenie oraz uspokojenie skóry. Stosowałam głownie na oparzenia słoneczne, a także podrażnienia po depilacji. Sprawdził się - łagodzi. Śmieszna cena, więc na pewno wart wyprówbowania i wydania całych 5 złotych. Godny polecenia.
    Zalety:
    • Działanie
    • Delikatność
    • Naturalny skład
    Wady:
    • Dostępność - to raczej produkt 'sezonowy'
  • 31 lipca 2023 o 7:48
    Średni...
    Kupiłam żel zachęcona recenzją i bardzo niską cenę. W wyprzedaży kosztuje 4,99 zł. Żel ma dość płynną konsystencję. Pachnie pięknie, ale nie zauważyłam rewelacyjnych efektów. Takiej ceny z pewnością jest wart, ale zdecydowanie wolę inne produkty do ciała ve beauty. Szybko się wchłania, ale poza tym że ślicznie pachnie chyba niczego specjalnego nie daje.
    Zalety:
    • Piękny zapach, nisha cena
    Wady:
    • Rzadka konsystencja
    Gaby951
    16 lipca 2023 o 23:37
    ULGA po opalaniu
    Żel zakupiłam z myślą, że nada się super pod prysznic, nie czytając z tyłu opakowania dokładnego zastosowania. Gdy wróciłam do domu i zgłębiłam się bardziej w zastosowwnie produktu pomyślałam: o niee, to będzie bubel jakich mało... I odstawiłam na półkę z myślą, że może komuś z rodziny go oddam... Alee po kilku dniach trafił się ten dzień gdzie za bardzo opaliłam sobie plecy i nie tylko, wiecie taki kilkudniowy raczek.. i wtedy przypomniałam sobie, że na opakowaniu było napisane, że nadaje się po opalaniu. Jakie było moje zdziwienie po zastosowaniu pierwszej pompki na ciało ???? - piękny zapach kokosa - brak uczucia lepkości na ciele po zastosowaniu - szybko się wchłania - przynosi szybką ulgę po opalaniu Produkt bardzo, ale to bardzo przyjemny nawet do stosowania na codzień Polecam !!!
    Zalety:
    • piękny zapach kokosa
    • brak uczucia lepkości na ciele po zastosowaniu
    • szybko się wchłania
    • przynosi szybką ulgę po opalaniu